LATINO TIME Scoala de dans

Fie ca pentru tine dansul reprezinta un hobby, o activitate de relaxare, o forma placuta de a scapa de kilogramele in plus sau este pasiunea vietii tale, cert este ca dansul este la mare cautare in zilele noastre.
Adresate deopotriva adultilor si copiilor, profesionistilor si amatorilor, pe cei mari dansul ii invata sa socializeze si sa se destinda, in timp ce, pentru cei mici aceste exercitii fizice ritmate educa si contribuie la o crestere armonioasa a corpului.
LATINO TIME organizeaza cursuri de dans pentru grupe de adulti si copii, dar ofera in acelasi timp si lectii private pentru adulti, cat si ore de coregrafie.

Scoala de dans LATINO TIME, una dintre cele mai serioase si de incredere Scoli de dans din Bucuresti ofera atat mirilor, cat si nasilor "Cursuri de dans pentru nunta",atat in forma organizata de Grup,cat si in sistem individual ( privat).

Serviciile Scolii de dans cuprind o gama variata de optiuni, in pachetul nostru regasindu-se cursurile de dans pentru adulti si copii, cursuri de dans pentru nunta ( Grup si Individual), precum si reprezentatii ale dansatorilor in cadrul diverselor evenimente si petreceri.

Varianta de Grup este recomandata in cazul in care viitori miri isi doresc aprofundarea unor stiluri de dans cat mai variate ( Latino, Clasice, Populare), in timp ce varianta individuala este destinata acelor persoane care doresc sa se concentreze in mod exclusiv pe aprofundarea unui stil de dans. Coregrafia se personalizeaza in functie de abilitatile cuplului, urmand ca instructorul nostru sa fructifice numai punctele tari ale mirilor.

Programul sedintelor individuale este flexibil ( anularea unei sedinte se poate face si cu 48 ore inainte de desfasurarea propriu-zisa a lectiei programate ), iar in cadrul lectiei individuale, dumneavoastra veti exersa numai pasii de dans aferenti stilului dorit. Astfel, veti reusi sa aprofundati in cel mai scurt timp intreaga coregrafie realizata de catre instructorul nostru, in asa fel incat sa finalizati cu succes coregrafia dorita.

Stilurile de dans pe care Scoala LATINO TIME le detine in portofoliu sunt extrem de diversificate si acopera gama dansurilor latino, de club, clasice si populare, acestea fiind: SAMBA, RUMBA, CHA-CHA-CHA, ROCK'N'ROLL, SALSA, MERENGUE, VALS VIENEZ/ VALSUL MIRILOR, VALS ENGLEZESC, TANGO, FOXTROT, DANSURI POPULARE TRADITIONALE ROMANESTI- HORE, SARBE ( OLTENIA, MOLDOVA ), BRASOVEANCA, INVARTITA ARDELENEASCA. 

AVANTAJELE LATINO TIME

Locatie centrala: LATINO TIME se afla localizata chiar in inima Bucurestiului, in zona Calea Mosilor - Eminescu, la intersectia catorva artere importante. Pe strada Oltarului, nr. 6 sector 2  se reunesc statiile PIATA ROMANA, STEFAN CEL MARE, UNIVERSITATE, OBOR, PACHE PROTOPOPESCU si FOISORUL DE FOC.

Cursuri personalizate: Scoala de dans ofera lectii private, in sens ca  beneficiati de un singur instructor personal pe toata durata orelor de dans.  In timpul lectiilor, persoanele straine nu au acces in sala de dans, astfel incat sa puteti asimila in liniste coregrafia dorita. Fiecare cursant isi alege stilul de dans preferat, timp in care instructorul dvs. se va stradui sa scoata in evidenta miscarile de dans care va avantajeaza cel mai mult.
Cursuri de scurta durata: Indiferent de coregrafia aleasa pentru nunta sau alt eveniment important din viata dvs, numarul mediu de sedinte necesar pentru asimilarea pasilor de dans este intre 8 si 16 sedinte.
Promotii saptamanale: In plus, fiecare saptamana va intampina cu promotii imbatabile.
Facilitati de ultima ora: Cursantii se vor simti in largul lor datorita dotarilor moderne din incinta scolii de dans: sala de receptie, dulapioare cu cheita si vestiare, grupuri sanitare curate, apa potabila si pahare la discretia cursantilor, ferestre din termopan, oglinzi personalizate, sistem de securitate non-stop, sistem audio incorporat,precum si multe alte facilitati.
Mediu ambient placut: Aici esti tratat cu respect si caldura, indiferent de varsta, aspect si  conditie sociala;
Lectii de dans bine structurate: Cursurile sunt bine organizate si structurate dupa nivelul grupei, cu un sistem de rotatie prin care inveti, avansezi si exersezi.
Cei nemultumiti de calitatea serviciciilor sunt despagubiti 100%. Si nu in ultimul rand, orice persoana nemultumita de calitatea serviciilor, va primi garantat contravaloarea integrala a Abonamentului achizitionat. In acest mod, LATINO TIME da dovada de seriozitate si profesionalism, deoarece intreaga echipa a scolii si-a propus sa indeplineasca asteptarile si dorintele tuturor cursantilor sai.

CURSURI DE GRUP PENTRU ADULTI SI COPII

Grupurile de adulti Incepatori vor invata sa danseze pe ritmuri de: Salsa, Rumba, Cha-cha-cha, Samba, Jive, Vals vienez, Tango, Dansuri populare romanesti, intr-un sistem mixt. Aceste cursuri sunt structurate fie in varianta unei lectii de 90 min,fie in varianta unei lectii de 60 min.
Pentru copiii Incepatori cu varste de la 5 la 11 ani se organzizeaza lectii de grup. Prin intermediul acestor cursuri, copiii vor fi initiati in dansuri moderne, de societate si latino-americane.
Alte grupe de dans sunt organizate pe urmatoarele nivele:
- Semi-intermediari;
- Intermediari;
- Avansati;
- Coregrafie.

Ne gasiti si pe  facebook
 


m906090-2iunie-p1-emisiuni-tv.info de emisiunitv

 

 

Contact

Oras Bucuresti

Zona Sector 2

Adresa Str Oltarului,Nr 6,Sect 2

E-mail contact@latino-time.ro

Telefon 0726.718.293 | 0746.138.718

Site www.latino-time.ro

PROGRAM

Program Grupe Adulti si Copii:

Luni,Marti,Miercuri,Joi,orele 17,00-22,30

Sambata si Duminica,orele 10,30-16,30

Program Lectii Individuale:

Luni,Marti,Miercuri,Joi,orele 10,00-16,00

Vineri,orele 10,00-22,00

Sambata si Duminica, orele 16,30-22,00

PRETURI

PACHETE LECTII DE GRUP ADULTI

ABONAMENT 8 SEDINTE/1 LUNA (1 sedinta=90 min.)=200 LEI/1 persoana ;

ABONAMENT 8 SEDINTE/1 LUNA (1 sedinta=60 min.)=150 LEI/1 persoana ;

PACHETE LECTII DE GRUP COPII

ABONAMENT 8 SEDINTE/1 LUNA (1 sedinta=60 min.)=150 LEI/1 persoana ;

ABONAMENT 16 SEDINTE/1 LUNA (1 sedinta=60 min.)=250 LEI/1 persoana ;

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.
    © 2023 Qbebe