Next Door Fitness

Echipa Next Door Fitness este formata din antrenori cu experienta, mereu la dispozitia ta. Acestia au la baza o pregatire solida in diferite domenii: gimnastica de performanta, fitness, dans latino si chiar street dance. Ceea ce ne uneste este pasiunea pentru miscare, pentru o viata sanatoasa.

Vino si tu la Next Door Fitness sa ne cunosti! Impreuna vom imbina in cel mai inedit mod sportul cu distractia!
*Activitati:
Zumba
Fitball
Pilates
Tae Bo
Dance Aerobic
Cardio Aerobic
Personal Training
Dance Fun Aerobic - pentru copii
Inchiriere sala Next Door Fitness
Slabim impreuna- Grup Suport

Ne gasiti si pe pagina de facebook

Contact

Oras Bucuresti

Zona Sector 3

Adresa Calea Calarasilor, nr. 161, etaj 3, sector 3, Bucuresti Zona: Piata Muncii, Piata Alba Iulia, Hala Traian, Piata Unirii Mijloace de Transport: Metrou: statia Piata Muncii (de la metrou ajungi in 10 minute de mers pe jos) Tramvai: 40, 56, statia Hyperion Repere: Sala Next Door Fitness este situata intre Facultatea Hyperion si Hala Traian, in cladirea de birouri de langa "Hotel Razvan". Intrarea se face prin curte. 

E-mail contact@nextdoorfitness.ro

Telefon 0740.405.650

Site www.nextdoorfitness.ro

PROGRAM

varsta copii: 4-7 ani sambata-duminica: 12.30
                          7-13 ani marti-joi: 19.15

PRETURI

Abonament lunar: 100 ron- 8 sedinte
                                          30 ron - pret sedinta

ACTIVITATI

Dance Fun Aerobic este un program interactiv de aerobic pentru copii, ce are la baza miscari din diferite stiluri de dans combinate cu exercitii de gimnastica aerobica, la care pot participa copiii cu varsta cuprinsa intre  4 ani si 14 ani. Dance Fun Aerobic reprezinta cel mai placut mod de a face gimnastica si de a adopta un stil de viata sanatos si activ pentru copii.

Dance Fun Aerobic este un antrenament de gimnastica aerobica , conceput pentru copii, in vederea unei dezvoltari fizice si psihice armonioase.  Cei mici vor invata sa isi coordoneze miscarile, isi vor spori rezistenta fizica si li se va insufla dorinta adoptarii unui stil de viata sanatos si echilibrat.

Antrenamentul Dance Fun Aerobic se desfasoara pe parcursul a 60 de minute si este structurat astfel:

- incalzire - aproximativ 10 minute

- antrenamentul propriu zis - aproximativ 40 de minute: exercitii de gimnastica aerobica combinate cu pasi de dans, jocuri educative, competitionale, coregrafii distractive pe melodii, pe care copiii le vor indragi

- relaxare si streching - aproximativ 5 minute, pentru ca organismul sa isi revina dupa efort.

Beneficiile practicarii antrenamentelor de gimnastica pentru copii sunt numeroase, miscarea este esentiala pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a fiecarui copil.

Dezvoltarea fizica:

- se sporeste rezistenta impotriva bolilor cardio vasculare

- se mareste rezistenta fizica a copilului si se previn leziunile musculare

- se sporeste coordonarea si echilibrul

- se diminueaza / inlatura tendintele de supraponderabilitate

- copiii vor adopta o tinuta corecta, eleganta

Dezvoltarea psihica:

- creste increderea in fortele proprii;

- se dezvolta simtul disciplinei; la orele de Dance Fun Aerobic se imbina in cel mai ingenios mod disciplina cu distractia. Copiii vor invata sa accepte regulile si vor fi rasplatiti pentru fiecare reusita a lor;

- vor socializa cu copii de varste apropiate dar si cu instructorii care ii vor invata si ghida pe parcursul antrenamentelor;

- li se va dezvolta simtul de competitie, de auto-depasire.  De asemenea, apartenenta la grup le va insufla si spiritul de echipa.

Jocurile interactive vor avea ca scop o mai buna cunoastere a abilitatilor copiilor, interactiunea cu coechipierii lor si, de asemenea, dezvoltarea spiritului competitiv.

 

Inscrie-l pe cel mic la programul de dance aerobic pentru copii, Dance Fun Aerobic la Next Door Fitness. Aici isi va face prieteni noi si va invata sa fie responsabil.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.
    © 2023 Qbebe