Bursuceii Veseli - Afterschool

Prezentare Generala:

Bursuceii Veseli e mult mai mult decât un afterschool.

LOCATIA:

În primul rând, noi avem la dispozitie o cladire noua si moderna, dotata cu toate facilitatile, în care fiecare sala este conceputa special pentru tipul de activitate pe care o desfasuram în ea.

Nu suntem gradinita, de aceea nu amestecam copiii de vârste diferite unii cu altii si nu înghesuim copiii în sali pentru ca dispunem de peste 600 de mp. Cladire noua si moderna, întrunind toate exigentele normelor europene în privinta spatiului alocat activitatilor de învatamânt si recreere;

Suntem situati în zona ultracentrala, Piata Alba-Iulia, pe strada Cezar Bolliac nr. 31, într-o cladire construita în anul 2013, noua si frumoasa.

PROFESORI:

Profesorii nostri sunt recrutati de la cele mai bune scoli, sunt profesionisti cu experienta în predat si performante academice cu copiii. Directorul nostru educativ Profesor Preda Pompilia (Scoala 79) va sta la dispozitie pentru mai multe informatii privind programul de afterschool.

PREGATIREA TEMELOR:

Din cauza curriculei încarcate temele ocupa foarte mult din timpul copiilor. De multe ori, în clasa se trece usor peste informatiile noi si de aceea temele par o sarcina herculiana pentru majoritatea copiilor. Din acest motiv pregatirea temelor sub atenta supraveghere a unor profesori a devenit o necesitate. În cadrul orelor de pregatire a temelor se vor relua subiectele din materia predata la scoala, pentru o mai buna aprofundare, dupa care vor aborda temele pentru acasa. Periodic se vor testa copiii pentru a verifica nivelul de cunostinte. Se va insista pe ce nu s-a înteles la clasa.

În functie de timp vom organiza ateliere de activitati creative în salile cu dotare speciala si Engleza.

MÂNCAREA:

Meniul este asigurat de o firma autorizata si specializata în prepararea hranei pentru copii, sub îndrumarea atenta a medicului nutritionist colaborator. (Clinica Persepolis).

TRANSPORT:

Pentru siguranta si confort, transportul este asigurat de o firma cu experienta de peste 20 de ani în transportul copiilor;

ACTIVITATI OPTIONALE:

Dupa masa, odihna si teme, copiii pot continua ziua cu diverse activitati recreative optionale. Avem piscina proprie, sala de dans, karate, atelier de pictura si kinetoterapie.

Dispunem de o paleta mare de activitati din care parintii pot alege contra cost, optionale pentru copii. Marele avantaj al parintilor este ca toate aceste activitati se desfasoara sub acelasi acoperis si sunt conduse de catre profesionisti.

Contact

Oras Bucuresti

Zona Sector 3

Adresa Strada Cezar Bolliac nr.31, sector 3, Bucuresti.

E-mail office@bursuceiiveseli.ro

Telefon 0762 436 326

Site bursuceiiveseli.ro/afterschool/

PROGRAM

Ora 12.00 - 12.30 - TRANSPORT.

Transportul va fi realizat de catre firma specializata cu microbuz. (Scoala 79, Scoala 81, Mihai Eminescu).

Ora 12.30 - 13.30 - PRÂNZ SI RECREERE.

În fiecare saptamâna, meniul se va schimba în functie de sezon, recomandarile medicului pediatru de la Centrul Medical Persepolis (firma partener) si preferintele copiilor.

Prânzul va fi asigurat prin sistem catering de catre firma specializata, având toate acreditarile si certificarile de buna functionare.

Ora 13.00 - 17.00 - PREGATIREA TEMELOR.

Pregatirea temelor scolare va fi atent supravegheata de catre profesorii nostri colaboratori. Se va relua întâi materia predata la scoala pentru o mai buna aprofundare dupa care vor aborda temele pentru acasa. Periodic se vor testa copiii pentru a verifica nivelul de cunoatinte. Se va insista pe ce nu s-a înteles la clasa.

În functie de timp, vom organiza ateliere de activitati creative în salile cu dotare speciala si Engleza.

Ora 17.00 - PRELUAREA COPIILOR.

Pregatire pentru preluarea copilului de catre parinti.

PRETURI

Tarife:

AFTERSCHOOL:

12.00 - 17.00 - 1100 de lei

12.00 - 19.00 - 1400 de lei

TRANSPORT

Ora 12.00 - 12.30 - TRANSPORT.

Transportul va fi realizat de catre firma specializata cu microbuz. (Scoala 79, Scoala 81, Mihai Eminescu).

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.
    © 2023 Qbebe