Total Diagnostic

TOTAL DIAGNOSTIC este o companie ce ofera de peste 2 ani intreaga gama de servicii medicale angajatilor companiilor nationale si internationale, persoanelor individuale si familiilor acestora la un nivel european.

Printr-o organizare si spirit european, dublate de calitatile umane ale echipei, oferim servicii complete de medicina primara, de specialitate, peste 20 de specialitati, 15 explorari functionale/investigatii paraclinice, peste 300 de tipuri de analize de laborator si servicii de medicina muncii.

Pe langa echipamente moderne si corpul medical de inalt profesionalism, Total Diagnostic propune si un sistem complet informatizat al programarilor, fiselor medicale si rezultatelor investigatiilor paraclinice, asigurand arhivarea indelungata si confidentialitate totala, precum si posibilitatea de trimitere a rapoartelor medicale prin posta electronica.

Integrarea deplina a Centrelor Medicale Total Diagnostic in sistemul asigurarilor de sanatate existent in Romania, ne permite sa oferim clientilor/pacientilor toate facilitatile aferente statului de contribuabil la Fondul Asigurarilor Sociale de Sanatate.

Misiunea noastra este de a oferi servicii care sa raspunda la cele mai exigente cerinte medicale de profesionalism, siguranta si confort. In opinia noastra medicina moderna presupune si o schimbare a mentalitatii pacientilor despre propria sanatate, o schimbare a atitudinii in relatia medic-pacient si realizarea unui climat propice comunicarii permanente in beneficiul pacientilor.

De asemenea, Centrele Medicale Total Diagnostic , acorda asistenta medicala in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca. Acestea asigura desfasurarea in conditii optime si cu un inalt profesionalism a tuturor investigatiilor medicale conform Ordinului Ministrului Sanatatii 508/11.2002 si Ordinului Ministrului Muncii 933/11.2002 prin cabinete de Medicina Muncii si Recuperare a Capacitatii de Munca, laboratoare clinice, paraclinice si de toxicologie.

Contact

Oras Bucuresti

Zona Sector 1

Adresa Bucuresti - Calea Floreasca nr.60, et.1  

E-mail office@totaldiagnostic.ro

Telefon Programari si consultatii Call center: 031 438 10 32

Site www.totaldiagnostic.ro

PROGRAM

Bucuresti -  Luni- Vineri - 8.00-21.00

 

PRETURI

- ANALIZE DE LABORATOR;
- MEDICINA INTERNA - Dr. Delle Case Alina
- CARDIOLOGIE - Dr. Mereuta Adrian
- OFTALMOLOGIE - Dr. Cristea Andreea
- UROLOGIE - Dr. Constantinescu Edmond
- GINECOLOGIE - Dr. Ana-Maria Chiscop
- ENDOCRINOLOGIE - Dr. Sirbu Anca
- ALERGOLOGIE - Prof. dr. Ioan Bradu Iamandescu
- ORL - Dr. Sanda Cristina
- PEDIATRIE GENERALA - Dr. Draganescu Anca
- CHIRURGIE PEDIATRICA - dr. Topor Laura / dr. Caragata Ruxandra
- MEDICINA MUNCII

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.
    © 2022 Qbebe