Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată.

Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările, dorințele și să ajungeți, astfel, cu ele, către toți ceilalți ca voi. Pentru că meseria de părinte devine mai ușoară numai atunci când poți spune ”- Hei, și eu am trecut prin asta!”. Nu numai că vei deveni autor publicat la Qbebe, dar vei avea și satisfacția grozavă de a atinge sufletele și mințile a milioane de părinți.

Trimite text

Ce BAC! Ce licență! Ce dizertație! Cel mai dificil examen din viață este cel de părinte

Ce BAC! Ce licență! Ce dizertație! Cel mai dificil examen din viață este cel de părinte

Cristina Lupu - Contributor

Cine spune că e greu să dai BAC-ul sau examenele din facultate, nu știe de spune! Poftim? Licența e mai grea? Examenul oral de la admitere la Master sau disertația? Să fie oare titularizarea grea? Nuuuu, domne! Vă zic eu, căci le-am dat pe toate!

Cea mai mare provocare este viața de părinte!

Nimic pe acest pământ nu îți provoacă mai multă teamă, nesiguranță, incertitudine, fericire, epuizare și împlinire precum un copil! Copilul tău, cu pielea care îi miroase a bebeluș, cu ochii migdalați care te privesc jucăuși, cu mâinile întinse spre tine fie zi sau noapte.

Mămică dragă, indiferent de câte examene ai dat până în momentul prezent al vieții, cel mai greu abia acum începe. Da, e un examen luuuung, cu multă practică, oral, scris, toate într-unul.

Dar știi care este secretul?

Pe cât de greu și epuizant este, pe cât de multe scutece vei schimba sau nopți albe vei avea din cauza colicilor sau a bolilor copilăriei, pe atât de frumoși sunt acești ani.

  • Cu fiecare gângurit al bebelușului tău, vei simți că ai luat un 10 la examenul vieții.
  • Cu fiecare pas sau cuvânt nou al bebelușului tău, vei simți că ai fost promovată cu brio.
  • Cu fiecare boală a copilăriei peste care veți trece împreună, vei simți că ești cea mai bună la acest examen!

Și da, ești! Pentru copilul tău, tu ești cea mai bună mamă tocmai pentru că te străduiești de fiecare dată să promovezi pentru el. Indiferent de oboseală, lacrimi, neputințe, nesomn, tu ești cea mai bună mamă pentru copilul tău pentru ca ÎNCERCI!!! Astfel, ai trecut cu brio acest test, cel mai mare dintre toate! ❤️

concurs contributors qbebe

Articolul urmator
După nouă ani de căsnicie, soțul meu mi-a mărturisit că în tinerețe a avut relații cu cel mai bun prieten în casa părinților lui
După nouă ani de căsnicie, soțul meu mi-a mărturisit că în tinerețe a avut relații cu cel mai bun prieten în casa părinților lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (4)
Autorii nostri garanteaza autenticitatea textelor lor, in caz contrar, nu raspundem pentru faptele acestora.
© 2024 Qbebe