Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată.

Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările, dorințele și să ajungeți, astfel, cu ele, către toți ceilalți ca voi. Pentru că meseria de părinte devine mai ușoară numai atunci când poți spune ”- Hei, și eu am trecut prin asta!”. Nu numai că vei deveni autor publicat la Qbebe, dar vei avea și satisfacția grozavă de a atinge sufletele și mințile a milioane de părinți.

Trimite text

Eu în această situație nu vreau să imi alăptez copilul, îl trec pe lapte praf

Eu în această situație nu vreau să imi alăptez copilul, îl trec pe lapte praf

Stanciu Georgiana - Contributor

Sunt mămică de 11 ani și tare fericită sunt! Probabil mă înțelegeți. Îmi amintesc cu drag, bucurie și emoții perioada sarcinii, apoi mă duc cu gândul la naștere, cu emoții de bucurie, grijă, spaimă, teama de a nu mă descurca. Frumoase momente, toate perioadele sunt minunate.

Îmi amintesc când am născut ce neputincioasă eram și neștiutoare în privința alăptării, am făcut mastită, aveam sânii încărcați, răni în jurul sânilor, sângerat practic, bebe plângea, nu putea trage. eu nu puteam face nimic. Și când mergeam sau mă mișcam mă dureau foarte rău.

Așa că sensibilă fiind și depășită de această situație am cerut asistentei să imi dea ceva să îmi oprească lactația. I-am zis:

,,Eu în această situație nu vreau să imi alăptez copilul, îl trec pe lapte praf"

desen cu o mama care alapteaza

Mă amuz și eu de mine acum dar mă și înțeleg. O asistentă tare draguță a venit în salon și mi-a zis ,,mămică, tu ai lapte ... este păcat, hai să te ajut!".

Mi-au rămas întipărite în minte cuvintele ei și, da, m-a ajutat. În acea seara împreună cu ea am masat sânii, am desfundat canalele, durerile nu vi le mai povestesc ....

Dar a meritat clar, a doua zi am fost externată si bebe fericit avea lăptic de îmi curgeau sânii fără oprire si alăptarea a continuat până la vârsta de 2 ani, când am plecat în concediu la mare.

Tentația a fost mare când m-a văzut în costum de baie...eram precum cangurul cu puiul ei. Îmi mai amintesc că mergea în picioare și dacă mă vedea intinsă în pat venea la marginea patului, păpa un pic de ,,țâtică" apoi își continua joaca ... frumoase momente.

Dragile mele mamici si viitoare mămici,

vă încurajez pe cele care puteți să alăptați cât mai mult, chiar dacă întâmpinați anumite probleme. Este minunat, sentimentele sunt de neuitat și bineînțeles sănătos pentru noi și multe beneficii pentru bebe. Vă doresc sarcină ușoară și sănătate tuturor!

concurs contributors qbebe

Surse foto: istockphotos.com

Articolul urmator
Episod traumatizant la Spitalul din Pitești: ”M-au amenințat că îmi ia copilul”
Episod traumatizant la Spitalul din Pitești: ”M-au amenințat că îmi ia copilul”

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (14)
Autorii nostri garanteaza autenticitatea textelor lor, in caz contrar, nu raspundem pentru faptele acestora.
© 2023 Qbebe