Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată.

Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările, dorințele și să ajungeți, astfel, cu ele, către toți ceilalți ca voi. Pentru că meseria de părinte devine mai ușoară numai atunci când poți spune ”- Hei, și eu am trecut prin asta!”. Nu numai că vei deveni autor publicat la Qbebe, dar vei avea și satisfacția grozavă de a atinge sufletele și mințile a milioane de părinți.

Trimite text

Mi-am ajutat cea mai bună prietenă să nască copilul soțului meu, fără să știu

Mi-am ajutat cea mai bună prietenă să nască copilul soțului meu, fără să știu

Contributor ANONIM

Viața bate filmul! Ai spune că este doar o vorbă, dar, să recunoaștem, majoritatea filmelor chiar sunt inspirate din viața reală a oamenilor normali de pretutindeni. Și povestea lui Hailey are, cu siguranță, toate detaliile necesare pentru a deveni o dramă cinematografică. Aceasta a descoperit că soțul ei o înșela cu cea mai bună prietenă a ei, după ce a ajutat-o pe aceasta să nască acasă și a observat un detaliu care a șocat-o la nou-născut.

Să descoperi că soțul tău te înșeală este cu siguranță extrem de dureros. Devine și mai dureros când afli că te înșeală cu cineva cunoscut, iar gradual, durerea crește când afli că este cea mai bună prietenă a ta. Însă, ce faci, când afli și că cei doi au și un copil împreună, pe care chiar tu l-ai adus pe lume?

Când cea mai bună prietenă a ei a sunat-o să o anunțe că este în travaliu, Hailey, mama a trei copii, nu a ezitat nicio secundă și a plecat să o ajute și să o ducă la spital. Cele două prietene se luptau de multă vreme cu dependența de droguri și erau extrem de apropiate. 

Am fost cu ea când i-au administrat epidurala și am avut la încheietură brățara de însoțitor. I-am făcut prima băiță bebelușului. Eram fericită să fiu parte din acest eveniment minunat”, precizează Hailey pe contul ei de TikTok. Dar bucuria de a participa la nașterea copilului celei mai bune prietene s-a curmat brusc și șocant când Hailey a observat ceva neobișnuit: un semn din naștere ereditar. 

@haileymae93

Part one. Ask any questions I’d love to answer them! #wedorecover #sobrietytok #abusesurvivor

♬ original sound - Hailey Mae

Cunosc acel semn foarte bine, pentru că și fiul meu mai mare îl are. Este o bucată extra de cartilagiu care crește la gât, încât îi face să arate ca un bebeluș Frankenstein.” spune Hailey, care schimba de scutec pe fetița prietenei ei când a observat acest mic detaliu. 

Atunci când am observat asta am știut că este copilul lui. Prietena mea stătea lângă mine. Amândouă am văzut semnul din naștere în același timp și ne-am uitat una la cealaltă. Eu am ieșit imediat din salon. Am avut nevoie de un moment în care să îl întreb pe Dumnezeu ce să fac, pentru că era un bebeluș implicat și trebuia să văd imaginea de ansamblu și nu la emoțiile mele din acel moment sau ale oricui altcuiva. Trebuia să fac ceea ce era corect să fac”, continuă povestea Hailey.

@haileymae93

Reply to @shalanehendrickson

♬ original sound - Hailey Mae

Prietena ei a admis adevărul imediat, însă soțul lui Hailey a recunoscut abia după 6 luni ceea ce toată lumea știa că este adevărul. Mai mult, prietena ei a ajuns să locuiască la ei pentru o vreme, pentru binele copilului. Comentariile la TikTok-urile lui Hailey au fost care mai de care pozitive, lăudând-o pentru prezența ei de spirit și pentru că a dat dovadă de maturitate și înțelegere pentru binele unui bebeluș care nu avea absolut nicio vină. Voi ce credeți? Cum ați fi reacționat?

Citește și:

Surse: TikTok, Daily Mail, CafeMom

Articolul urmator
Am aflat cele mai intime gânduri ale soțului meu și mă simt distrusă: „Te iubesc, draga mea, dar asta nu mai e de ajuns”
Am aflat cele mai intime gânduri ale soțului meu și mă simt distrusă: „Te iubesc, draga mea, dar asta nu mai e de ajuns”

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (54)
Autorii nostri garanteaza autenticitatea textelor lor, in caz contrar, nu raspundem pentru faptele acestora.
© 2024 Qbebe