Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată.

Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările, dorințele și să ajungeți, astfel, cu ele, către toți ceilalți ca voi. Pentru că meseria de părinte devine mai ușoară numai atunci când poți spune ”- Hei, și eu am trecut prin asta!”. Nu numai că vei deveni autor publicat la Qbebe, dar vei avea și satisfacția grozavă de a atinge sufletele și mințile a milioane de părinți.

Trimite text

Mi-am descărcat un joc pe telefon și soțul meu crede că-l înșel. Nu faceți aceeași greșeală ca mine

Mi-am descărcat un joc pe telefon și soțul meu crede că-l înșel. Nu faceți aceeași greșeală ca mine

Bianca Geica - Redactor Senior

Am descărcat o aplicație care simulează o emisiune de dating pe care eu și soțul meu o adorăm. Nimic din ce se întâmplă în acel joc nu este real. Toate personajele sunt, de fapt, roboți, nu oameni reali. Dar, cu toate acestea, soțul meu consideră că îl înșel, ceea ce este absurd! Îl iubesc, suntem împreună de mai bine de 3 ani și urmează să devenim părinți în câteva săptămâni. Cum ar putea crede așa ceva după câte am construit împreună?

Mi-am descărcat o aplicație care simulează un show de dating, iar acum soțul meu crede că îl înșel. Are sau nu dreptate?

Știți acel gen de reality show în care un anumit număr de concurenți, fete sau băieți, se luptă pentru inima unui burlac sau a unei burlăcițe? Ei bine, am descoperit o aplicație care simulează fix acea emisiune și mi-am descărcat-o. Soțul meu a văzut și acum crede că îl înșel!

Bărbat supărat care tine in mainile sale telefonul mobil al sotiei sale, in timp ce se afla in pat

Sunt însărcinată în 36 de săptămâni, urmează să nasc în curând. Nu lucrez, sunt în repaus la pat și abia reușesc să mă duc până la baie fără să gâfâi. Soțul meu, în schimb, lucrează de luni până vineri, de dimineață până seară. Va dați seama că mă plictisesc teribil. Câte filme și seriale să mai vezi? Cât să mai scrollezi pe Instagram și TikTok? De fapt, de aici a pornit totul. Cât pierdeam eu vremea pe aceste rețele de socializare, mi-a apărut o reclamă la o aplicație care simulează show-ul de dating despre care va povesteam. Am descărcat-o imediat. E o prostie, va dați seama, dar este și foarte amunzată. Mai ales că mi-am creat un personaj total opus mie. I-am arătat și soțului meu și am ras împreună pe seama jocului.

Ca să clarificăm încă o dată, acesta nu este un joc cu persoane reale, ci cu roboți VIRTUALI. Mai târziu l-am jucat și i-am arătat un dialog dintre mine și un posibil „pretendent. Repet, în aplicație nu sunt persoane reale, ci roboți. Nimic din ce se întâmplă acolo nu este real! Soțul meu știe asta, și cu toate acestea mi-a spus: „Îți dai seama că asta înseamnă să mă înșeli, nu?”.

„Spune-mi, te rog, că nu ești atât de inept?”, i-am răspuns. I-am explicat, din nou, că este doar un joc și că cei cu care „vorbesc” nu sunt persoane reale, ci roboți și i-am spus că dacă îl deranjează atât de tare, voi șterge aplicația și mă voi limita la Animal Crossing și Runescape. Și asta am și făcut. Au trecut câteva zile de atunci, iar eu tot nu reușesc să înțeleg cum de soțul meu a mers atât de departe încât să creadă că îl înșel, deși i-am explicat că este doar un joc și că nimic din ce se întâmplă acolo nu era real.

Probabil a rămas cu ceva sechele din căsnicia anterioară. El a mai fost căsătorit timp de 5 ani, iar fosta soție l-a înșelat. Dar noi avem o relație minunată și urmează să devenim părinți în curând. Abia așteptăm să ne ținem în brațe bebelușul și să dăm startul unui nou capitol în viață noastră. Cum poate să creadă că aș da cu piciorul la tot ce am construit împreună?

Articol tradus și adaptat după un material publicat pe site-ul Reddit.

Citește și:

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Soțul meu vrea o zi liberă de la viața de familie pentru că are un salariu mai mare ca al meu
Soțul meu vrea o zi liberă de la viața de familie pentru că are un salariu mai mare ca al meu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)
Autorii nostri garanteaza autenticitatea textelor lor, in caz contrar, nu raspundem pentru faptele acestora.
© 2024 Qbebe