Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată.

Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările, dorințele și să ajungeți, astfel, cu ele, către toți ceilalți ca voi. Pentru că meseria de părinte devine mai ușoară numai atunci când poți spune ”- Hei, și eu am trecut prin asta!”. Nu numai că vei deveni autor publicat la Qbebe, dar vei avea și satisfacția grozavă de a atinge sufletele și mințile a milioane de părinți.

Trimite text

Soția mea nu se mai epilează și nu știu cum să îi spun fără să se supere că îmi place când e fără păr

Soția mea nu se mai epilează și nu știu cum să îi spun fără să se supere că îmi place când e fără păr

Marius Danila - Contributor

Știu că problema mea nu are legătură directă cu parentingul, dar indirect, fericirea mea afectează fericirea familiei. Și în ultima vreme am o nefericire pe care nu mi-e greu să o identific, dar îmi este greu să găsesc rezolvare pentru ea. Poate pentru că îmi iubesc soția foarte mult și nu vreau să o supăr. 

Să vă spun mai întâi că nu sunt o mare frumusețe, sunt mai grăsan de felul meu, așa am fost mereu. Și atunci când soția mea m-a ales, am fost extaziat, mai ales că eram divorțat, rocker pletos și burtos și mereu nemulțumit de viață. Dar se pare că faptul că sunt mai inteligent decât media și că o fac să râdă a fost suficient ca să ne căsătorim repede și să întemeiem o familie. Ea este o zână, perfectă mereu în ochii mei, o femeie voluptoasă și plină de farmec. Este suficient să îmi zâmbească și sunt topit tot, chiar și după 15 ani de căsnicie. 

Dar, pentru că mereu există un dar, am o situație mai ...delicată. Așa cum spune și titlul confesiunii mele, nu știu de ce, în ultima vreme, mai precis de vreo doi ani, soția mea neglijează destul de des epilatul. Vara menține pielea lipsită de păr, însă cum vine vremea mai rece, epilarea se face mai rar.

femeie cu picioare neepilate

Și veți spune acum că sunt un nesimțit. Că eu sunt un gras burtos și am aceste pretenții de la soția mea. Nu știu cum să mă explic. Nu o iubesc mai puțin când este neepilată și nici libidoul meu nu scade. Însă, când este epilată pot să îi simt pielea fină și simt că sunt cu adevărat binecuvântat și norocos de fiecare dată când o ating. Ajung în alte lumi nemaisimțite și nemaiîntâlnite. 

Ah, și am citit 50 Shades of Grey și acolo spune domnul Grey că este important să ții zonele erogene epilate pentru a simți cu mai multă intensitatea fiecare mângâiere. Așa că este un avantaj major și pentru ea. Sunt convins că o să îmi iau mult hate pentru asta, însă aș dori să îi dau de înțeles soției mele că o prefer epilată, că, deși este minunată oricum, este spectaculoasă când este epilată. Și, poate prin tot hate-ul vostru, dragi mămici, vor exista și unele dintre voi care mă vor înțelege sau măcar mă vor accepta și îmi vor oferi un sfat coerent și eficient. Sau, știu eu, poate chiar tătici care au trecut prin asta și care rezonează cu situația mea. 

Cert este că, dragi mămici, vă iubim așa cum sunteți, dar atunci când vă îngrijiți și vă faceți mai frumoase decât sunteți pentru noi, o faceți și pentru voi. Și, să fim sinceri, niciun soț nu va recunoaște asta, dar sunteți mai sexy cand sunteți epilate.

Citește și:

Surse foto: istockphotos.com

Articolul urmator
De când a decedat tatăl ei, pe soția mea nu o mai interesează de familia noastră. Stă doar cu mama ei iar eu cresc copilul cu ajutorul mamei mele
De când a decedat tatăl ei, pe soția mea nu o mai interesează de familia noastră. Stă doar cu mama ei iar eu cresc copilul cu ajutorul mamei mele

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (74)
Autorii nostri garanteaza autenticitatea textelor lor, in caz contrar, nu raspundem pentru faptele acestora.
© 2024 Qbebe