Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată.

Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările, dorințele și să ajungeți, astfel, cu ele, către toți ceilalți ca voi. Pentru că meseria de părinte devine mai ușoară numai atunci când poți spune ”- Hei, și eu am trecut prin asta!”. Nu numai că vei deveni autor publicat la Qbebe, dar vei avea și satisfacția grozavă de a atinge sufletele și mințile a milioane de părinți.

Trimite text

Urăsc atât de mult copiii, încât când iubirea vieții mele a rămas însarcinată am părăsit-o

Urăsc atât de mult copiii, încât când iubirea vieții mele a rămas însarcinată am părăsit-o

Contributor ANONIM

Este greu de conceput că cineva poate să deteste copiii, atât de mult încât să prefere să renunțe la dragoste și să petreacă restul vieții în singurătate. Confesiunea unui bărbat de pe Reddit a declanșat pe internet o adevărată furtună de comentarii care îl judecă și îl blamează pentru o decizie ”egoistă” și ”lipsită de umanitate.”

Nu mă voi ascunde: urăsc copiii. Și este puțin spus. Copiii sunt copii până la 25 de ani. Crescând am avut multe probleme complicate și traumatizante cu copiii din jurul meu. Eu am fost un copil problemă. Am fost exmatriculat de numeroase ori din școală din cauza colegilor mei, și până la umră am fost școlit acasă. La 19 ani m-am angajat la o mină, departe de oameni, să nu mai am de-a face cu copii. Îmi doream să fac să dispară toți copiii de pe planetă și să se nască numai adulți. Urăsc copiii și mă enervez numai când mă gândesc la ei. M-am izolat de societate ca să nu am de-a face cu ei. Probabil toți îmi veți spune că sunt un ticălos, dar nu sunt aici pentru asta. Știu ce sunt. 

Acum 27 de ani am cunoscut-o pe Candice, o femeie cu care mi-aș fi dorit să mă căsătoresc. Atunci când m-a anunțat că este însărcinată, i-am spus foarte clar că nu vreau în ruptul capului să fiu tată. Ea însă nu a renunțat la copil și eu am plecat. De-a lungul timpului a încercat de mai multe ori să mă contacteze, atât ea, cât și fiul meu. Și nu făceau nimic altceva decât să mă enerveze la culme. În mintea mea această furie este normală, deși sunt conțtient că mulți nu o consideră așa. Dar fiul meu nu s-a lăsat și acum o lună m-a contactat din nou. De data asta i-am răspuns. 

femeie gravida parasita de sot

Nu sunt sigur ce simt despre asta acum, despre o relație cu el. Dar acum, că este adult, cred că sunt pregătit să îl cunosc. M-a întrebat de ce nu m-am implicat în viața lui și i-am spus adevărul. Urpsc copiii. Nu îi suport. Și că i-aș fi fost un tată oribil din cauza asta. Și că admit că ura mea ar fi fost extrem de toxică pentru el. Mi-a spus că înțelege, însă acum primesc mesaje de la mama lui și de la alți oameni dintre cunoștințele lro care îmi spun că sunt o bubă a umanității. Vreau doar să știu, chiar sunt un ticălos pentru că i-am răspuns? Eu nu cred că sunt, i-am spus adevărul. Dar cu toate aceste mesaje, încep să cred că era mai bine să nu spun nimic.

Confesiunea lui a atras mii de comentarii, majoritatea acuzându-l de egoism și confirmându-i că este într-adevăr un ticălos:

  • ”Dacă urăști copiii atât de mult, de ce ai ajuns să faci unul? De ce nu te-ai ferit? Și ura ta nu este normală, trebuie să te duci la un psihiatru.”
  • ”Ești un ticălos pentru că ai făcut un copil și că apoi te-ai enervat că există”
  • ”O ură atât de intensă nu este normală. Ești bolnav!”
  • ”Mă așteptam să se termine povestea cu un document de la judecător care să îl oblige să facă terapie. Omul e nebun”

Bărbatul a mai adăugat în secțiunea de comentarii că nu își ura fiul, ci faptul că era copil. ”Mi-am făcut vasectomie imediat după ce am aflat de sarcină. Nu mi-am făcut-o înainte, pentru că în acele vremuri, unde locuiam eu, nu era ceva simplu de făcut. Mi-e greu să explic ura asta a mea. Dar trebuie să subliniez că nu mi-am urât fiul, ci ideea că era copil. Nu conta că era fiul meu, și știu că asta mă face un ticălos. Dar asta simțeam.

Citește și:

Surse: The Sun, Mirror.co.uk

Articolul urmator
Mamă "din întâmplare". Am trecut peste toate greutățile vieții de dragul familiei mele
Mamă "din întâmplare". Am trecut peste toate greutățile vieții de dragul familiei mele

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.6 (13)
Autorii nostri garanteaza autenticitatea textelor lor, in caz contrar, nu raspundem pentru faptele acestora.
© 2024 Qbebe