Cu dragoste de la bunica: un cadou fermecător pentru un copil fericit

Corina Naftanaila

Știm cu toții cât sunt de importanți sunt bunicii în viața copiilor. Aceștia reușesc să îndeplinească rolul de cei mai buni prieteni, complici în aventuri imaginare și ce mai buni parteneri de peripeții palpitante. Mai mult decât atât, nimic nu pare să egaleze preparatele pline de dragoste și savoare ale bunicii și cu atât mai puțin cadourile inspirate ce surprind plăcut la fiecare ocazie. Dacă tot am pătruns în subiectul daruri, ce-ar fi să-ți spunem că ai ocazia să-i faci un cadou cu totul și cu totul special micuțului tău, cu inspirație de la bunica? Nu prea îți dai seama unde vrem să te ducem cu gândul, nu-i așa? Îți spunem doar atât: păpuși tricotate; hai să afli mai multe detalii.

Între copii și bunici există o relație specială. Asta face ca de cele mai multe ori părinții să simtă că trebuie să facă orice pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor copilului. Dacă se întâmplă ca bunicii să fie destul de prezenți în dezvoltarea micuțului, atunci deja trebuie să te obișnuiești cu replicile de forma "Bunica făcea așa", "Bunicul mi-a povestit altfel", "Cadoul de la bunici a fost mai frumos" și lista poate continua.

Sigur, cu o simplă incursiune în trecut, în vremea copilăriei tale, vei descoperi că aceste formulări îți sunt familiare, pentru că la rândul tău, ai avut o relația minunată cu cei ce ți-au fost ca a doua pereche de părinți. Tot în această scurtă călătorie vei descoperi și faptul că cele mai frumoase momente din vremea când erai de-o șchioapă au fost condimentate cu și mai multă bucurie de păpușa tricotată cu multă dragoste de bunica ta. Aceasta ți-a fost cea mai bună amică în jocurile amuzante, cel mai bun sprijin în zilele întunecate și ajutorul de nădejde ce s-a îmbibat cu lacrimile tale ori de câte ori ai simțit nevoia de un refugiu sigur. Acum, adult fiind, ți-ai dori ca și copilul tău să crească alături de o astfel de jucărie ce nu se compară cu nicio alta populară în rândul micului public; asta pentru că o păpușă tricotată este mai mult decât o simplă sursă de distracție.

papusa tricotata de bunica

O bucurie tricotată cu dragoste pentru frumos!

Din fericire, există păpușile Manouk, apărute tot din dragostea unei bunici pentru al său nepot. Așa cum chiar el spune pe platforma manouk.ro, păpușa tricotată a apărut din necesitatea lui de a umple golul lăsat de jucăria preferată pierdută. Așadar, bunica sa a făcut tot ce i-a stat în puțință pentru a readuce bucuria în inima copilului. Asta a făcut ca peste ani, minunatele păpuși tricotate să fie disponibile în modele variate, vesele și jucăușe, perfecte pentru orice copil. Te invităm să le descoperi și să le împachetezi în cel mai frumos cadou pentru mezinul familiei.

Minunatele Grace și Annabelle sunt delicatețea în fire și ațe. Sunt rafinate, suave și poartă numai rochițe chic și în pas cu moda. De asemenea, sunt tricotate cu o grijă deosebită acordată detaliilor, ceea ce le transformă într-o clipită în cele mai bune amice ale micuțelor cochete.

Grace
Annabelle

Cindy este rebelă, iar Fiona adoră contrastele. Se pare că au ceva în comun cele două, nu? Au o personalitate puternică, spiritul aventurier nu le lipsește loc și reușesc de minune să fie în trend.

 Cindy Fiona

Taylor și Rose au la rândul lor un lucru în comun: ambele adoră florile. Taylor este un spirit liber și jucăuș, ce a călătorit tocmai din inima Africii, dar care poartă cu mândrie o pălărie delicată brodată cu flori. Ruby este romantica incurabilă, iubește toate florile și nu face abatere de la a le îngriji pe toate cu multă dragoste.

Taylor
 Rose

ralph Desigur, din familia Manouk nu putea lipsi nici cavalerul colecției, Ralph. Se descurcă destul de greu printre atâtea personalități diferite de domnișoare, dar rezistă de minune. Acesta este glumeț, mereu pus pe distracție și amuzament și asta ne spune că este un prieten ideal.

Acum, nu-ți rămâne altceva de făcut decât să alegi jucăria în funcție de caracterul micuțului tău. Mai mult decât atât, vizitând magazinul online manouk.ro, vei face cunoștință și cu restul marionetelor tricotate fabuloase și pregătite să facă parte din familia voastră!

http://manouk.ro/

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Copilul tău nevaccinat este ca o bunică vaccinată
  Copilul tău nevaccinat este ca o bunică vaccinată

  În contextul în care marile companii producătoare de vaccinuri împotriva noului coronavirus au început în ultimele luni să realizeze studii prin care să se...

  Cauți un cadou cu totul special pentru copilul tău? Venim în ajutorul tău cu cele mai cool idei
  Cauți un cadou cu totul special pentru copilul tău? Venim în ajutorul tău cu cele mai cool idei

  Ce părinte nu își dorește să ii facă prichindelului său un cadou memorabil cu fiecare ocazie? Fie că se apropie ziua de naștere a copilului tău, fie că vrei să ii dai...

  Am aflat că un pacient cu coronavirus este tatăl unui copil din școala fiicei mele. Să mă panichez?
  Am aflat că un pacient cu coronavirus este tatăl unui copil din școala fiicei mele. Să mă panichez?

  Acesta este o întrebare care se va repeta de acum încolo pentru mulți părinți din România. Pe de altă parte, sper că nu. Însă, dacă da, ce facem în acest...

  Ce înveți, ca părinte, când ai un copil bolnav constant
  Ce înveți, ca părinte, când ai un copil bolnav constant

  Întotdeauna este greu pentru o mamă să-și vadă copilul bolnav sau suferind în vreun fel. Dar ce se întâmplă când cel mic e bolnav tot timpul? Ne spune mama...

  Tratamentul șocant prescris de un pediatru din Giurgiu pentru toxiinfecția alimentară a unui copil: „Dați să bea Pepsi rece, apă minerală, Fanta”
  Tratamentul șocant prescris de un pediatru din Giurgiu pentru toxiinfecția alimentară a unui copil: „Dați să bea Pepsi rece, apă minerală, Fanta”

  Mama și bunica unei fetițe din Giurgiu, care a ajuns la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară, au fost revoltate după ce un medic le-a recomandat, ca tratament pentru copil, să...

  Ce teste determină ADHD-ul la copil?
  Ce teste determină ADHD-ul la copil?

  ADHD-ul la copil se manifestă prin deficit de atenție, hiperactivitate și impulsivitate. Studiile din ultimii ani ne spun că aproximativ 5% dintre copiii din întreaga lume au...

  Aniversare de neuitat! 9 cadouri care aduc fericirea în viața oricărui copil
  Aniversare de neuitat! 9 cadouri care aduc fericirea în viața oricărui copil

  Fie că este vorba despre ziua de naștere a unui copil, fie că este vorba despre ziua numelui, tot ce îți dorești este să aibă parte de momente de neuitat, din care își va...

  © 2023 Qbebe