Jocuri de jucat în mașină

Pleci în vacanță alături de copii și te așteaptă un drum lung până la destinație? Atunci cu siguranță știi cât este de important să-i ții pe cei mici ocupați. Și cu siguranță jocurile sunt cel mai bun mod de a le distrage atenția minute în șir. Iată ce jocuri sunt potrivite pentru călătoriile cu mașina.

Tăbliță de desen cu magneți

joc magneticTăblița de desen cu magneți este ideală pentru a fi luată la drum. În acest fel cel mic poate desena orice îți dorește fără a fi nevoie să iei după tine o mulțime de creioane, foi sau alte ustensile necesare acestei activități. Ocupă puțin spațiu și, în plus, nu există riscul ca cel mic să murdărească tapițeria cu pixul sau carioca.

Tăblița de desen cu magneți îl va ține mult timp ocupat, deoarece va adora sa creeze modele unice în timp ce bilele metalice apar la suprafață ca prin magie cu ajutorul stiloului magnetic. Când termină un desen, va putea șterge pur și simplu tabla împingând mărgelele cu degetele sau cu partea laterală a stiloului, iar apoi o poate lua de la capăt.

Joc de construcție magnetic

joc de constructieDacă îi place să construiască diverse obiecte, atunci un joc de construcție îl va ține ocupat o bună perioadă de timp. Alege un joc cu magneți, pentru a evita ca ceea ce construiește copilul să se destrame la prima denivelare de asfalt.

Jocul de construcții magnetic de la Magplayer este o jucărie inovatoare ce dezvoltă abilitățile cognitive, vederea în spațiu, ajută copilul să învețe forme geometrice. Piesele se îmbină prin magnetism, sunt viu colorate și au diferite forme geometrice. Astfel, copilul va avea posibilitatea să construiască atât obiecte 2D cât și 3D.

Joc de memorie

joc de memorieJocurile de memorie sunt ideale pentru copiii cu vârsta de peste doi ani. Un astfel de joc este Dino Toys - Ferma veselă, un joc care îi va purta pe cei mici în lumea magică a animăluțelor de la fermă.

Jocul antrenează memoria și puterea de concentrare. Copilul trebuie să privească imaginile cu atenție și să încerce apoi să așeze cartonașele în ordinea corectă.

Joc de strategie

joc de strategieUn joc de strategie ideal pentru a fi luat la drum este Grafix - Head 2 Head. Este un joc foarte distractiv, toată lumea va rade cu lacrimi. Acesta contribuie la dezvoltarea abilitații de exprimare orală, a gândirii creative, a imaginației, a vederii spatiale. În plus, copiii învață să coopereze și să aibă încredere în sine. Pentru a juca acest joc este nevoie de minim doi jucători. Oponenții trebuie să deseneze cât de bine pot un obiect, animal sau orice dorește, pentru a-și ajuta adversarul de joc sa ghicească ceea ce a vrut sa expună pe foaie.

Jocuri care învață copiii să lucreze în echipă, nu unul împotriva celuilalt

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Jocuri amuzante de jucat în trafic aglomerat
  Jocuri amuzante de jucat în trafic aglomerat

  Conceptul de trafic poate părea complet străin de cel de joacă. Iată că acele perioade în care rămâi blocat în trafic alături de cei mici se pot transforma în...

  Jocuri de jucat în casă iarna: idei de umbre pe pereți
  Jocuri de jucat în casă iarna: idei de umbre pe pereți

  Obiceiul de a face umbre pe pereți în scop ludic și educativ datează din vremuri îndepărtate, cel mai probabil din China și India antică. Unul dintre avantajele acestei...

  S-a stricat mașina de spălat? Pașii pe care trebuie să îi urmezi
  S-a stricat mașina de spălat? Pașii pe care trebuie să îi urmezi

  Trăim în secolul vitezei și suntem aproape dependenți de dispozitivele inteligente. Acestea ne ajută să îndeplinim mult mai repede sarcini ce până acum câțiva...

  Caravana cu Jocuri la Opera Comică pentru Copii
  Caravana cu Jocuri la Opera Comică pentru Copii

  Sâmbătă, 22 aprilie, încerpând cu ora 10:00, Opera Comică pentru Copii (OCC) îi așteaptă pe cei mici la cea de-a doua ediție a Caravanei cu Jocuri. Echipa...

  O mama este arestată după ce și-a abandonat copilul în intersecție pentru că a vărsat mâncare în mașină
  O mama este arestată după ce și-a abandonat copilul în intersecție pentru că a vărsat mâncare în mașină

  Meseria de părinte nu este chiar la îndemâna oricui. Responsabilitatea educării unui copil este vitală pentru adultul care va ajunge. Însă, de multe ori chiar ei,...

  De ce Kate Middleton are după ea mereu o caserolă în mașină
  De ce Kate Middleton are după ea mereu o caserolă în mașină

  De mai multe ori s-a putut observa, când Kate Middleton a coborât din mașină, că acolo există o caserolă. Iată motivul!

  VIDEO: O profesoară a intrat cu mașina într-un grup de elevi. Cum a fost posibil
  VIDEO: O profesoară a intrat cu mașina într-un grup de elevi. Cum a fost posibil

  O profesoară din Lima (Peru) a intrat cu mașina într-un grup de elevi, după ce a reușit să piardă controlul volanului.

  © 2019 Qbebe