Top 10 jocuri creative pentru un copil inteligent

Irina Olteanu - Redactor Senior

Toți părinții își doresc să ajute copiii să învețe cât mai multe cu ajutorul jucăriilor. Fie că este vorba despre jocuri de societate, pictură sau modelaj, există variate activități care pot stimula învățarea celor mici. Pentru că sărbătorile se apropie, Qbebe îți vine în întâmpinare cu 10 sugestii de jocuri creative pentru un copil inteligent.

1. CRA-Z Sand pastă de modelat fluorescentă set spațiu

Toți copiii se visează, la un moment dat, astronauți. Este o meserie plină de aventură și care îți deschide drumuri negândite. Iată că spațiul cosmic devine mult mai accesibil prin intermediul acestui set de călătorie spațială. Copiii vor putea confecționa cu ușurință propria lume interstelară cu ajutorul a 4 forme și al unui instrument 3 în 1 pentru modelat rachete, nave spațiale, un căpitan sau chiar un extraterestru prietenos. Nisipul kinetic disponibil în 3 culori în set (verde, albastru și gri) poate fi modelat de copil cu pași, cratere, urme ale mașinilor galactice; în plus, acesta nu pătează, nu se fărâmițează și este fluorescent (strălucește în întuneric). Acest tip de joc favorizează dezvoltarea imaginației și a motricității fine, fiind recomandat copiilor cu vârsta de peste 4 ani. 

http://www.nicoro.ro/cra-z-sand-pasta-de-modelat-fluorescenta-set-spatiu.html

2. Turnul Eiffel cu LED

Acest puzzle include 82 de piese fabricate din hârtie și spumă de polistiren expandabil și o bază cu led-uri pentru iluminare, fiind ușor de asamblat și fără lipici sau alte instrumente. Deoarece este în format 3 D familiarizează copiii cu opere de artă celebre într-un mod interactiv. Acest tip de joc dezvoltă abilitatea tehnică a copiilor, este creativ, provocator și potrivit pentru copii mai mari de 3 ani.

http://www.nicoro.ro/turnul-eiffel-cu-led.html

3. Set creație 3 D+creion pentru băieți 3D Action Heroes CRA-Z-ART

Setul de creație oferă copiilor posibilitatea de a realiza desene 3 D foarte interesante. Conține un stilou special, foaie de plastic, lampă UV, culoare surpriză și ghid de utilizare. Pentru băieți este potrivit setul cu super eroi sau cu mașini, în timp ce pentru fetițe este potivit setul pentru crearea de bijuterii. Jocul ajută copiii să fie mai creativi, să-și dezvolte imaginația și aptitudinile artistice.

http://www.nicoro.ro/set-creatie-3d-creion-pentru-baieti-3d-action-heroes-cra-z-art.html

4. Set microscop și telescop

Nu este niciodată prea devreme să începi să explorezi micro sau macro cosmosul. Acest set oferă copiilor posibilitatea de a cerceta misterele naturii în propria casă, devenind adevărați oameni de știință. Atât telescopul cât și microscopul sunt veridice și au capacitatea de mărire de până la 450 de ori pentru microscop, iar capacitatea de oculare pentru telescop este de până la 40 de ori. Toți copiii mai mari de 8 ani vor fi încântați să le încerce.

http://www.nicoro.ro/prp-set-microscop-si-telescop-maxitoys.html

5. Touchpad electronic Eco-Pad

Eco-Pad este o tabletă electronică concepută special să îi ajute pe copii să învețe cât de importantă este protejarea mediului înconjurător. Dispune de planșe interactive și colorate pentru ca cei mici să deprindă informațiile de bază legate de modul în care își pot ajuta planeta. Fiecare dintre cele 6 planșe este dedicată unei anumite teme: salvați planeta, animale în pericol, animale marine în pericol, surse alternative de energie, reciclare, piramida alimentară. Doar printr-o atingere copiii au acces la informații variate care pot fi apoi verificate cu ajutorul unui chestionar. De asemenea, planșele au pe spate desene de colorat. Cu tableta Eco-Pad învățarea devine mai plăcuta ca niciodată. Este indicată copiilor cu vârsta de cel puțin 5 ani.

http://www.nicoro.ro/touchpad-electronic-eco-pad.html

6. Monopoly Junior Hasbro

Jocul Monopoly are deja o reputație de a învăța pe oricine să deprindă valoarea banilor, dar și concepte precum a economisi sau a investi. Monopoly Junior este o versiune specială a jocului clasic de tranzacționare a proprietăților, fiind destinat unui număr de 2-4 jucători cu vârsta minimă de 5 ani. Copiii vor deprinde automat noțiuni de bază de matematică, precum adunarea și scăderea.

http://www.nicoro.ro/a69842780-monopoly-junior-hasbro.html

7. Scrabble Junior

Acest joc poate fi considerat drept cel mai potrivit pentru dezvoltarea copiilor deoarece îmbogățește vocabularul, sporește creativitatea și abilitățile matematice (datorită punctajului). Scopul său este de a forma cuvinte pe o tablă pătrată, cu câte 15 pătrățele pe fiecare latură. Este destinat unui număr de 2-4 jucători cu vârsta de cel puțin 5 ani; cei mici vor începe să lege litere pe tabla cu poze, iar cei mai mari vor compune singuri cuvinte.

http://www.nicoro.ro/scrabble-junior-maxitoys.html

8. Confruntarea cu șarpele Lego Junior

Nu putea lipsi din lista de recomandări îndrăgitul set Lego. Acesta conține 92 de piese, fiind recomandat copiilor cu vârsta 4-7 ani. Pentru copiii care vor să construiască și să se distreze cu Lego Junior și care sunt fani ai desenelor animate Ninjago, misiunea este următoarea: ticălosul șarpe Lasha vrea sceptrul de aur al șerpilor, așa că trebuie să îl ajuți pe Kai să se lupte. Folosește mașina și sabia ninja pentru a câștiga lupta.

http://www.nicoro.ro/10722-confruntarea-cu-sarpele-lego.html

9. Trucuri magice extraordinare

Toți copiii se bucură de numerele de magie. Acestea le sunt la îndemână cu ajutorul acestui set. Conţine trucuri interesante de magie, secrete pentru a fi învăţate, repetate şi demonstrate publicului. Unele trucuri necesită recuzită din cutie, altele se folosesc de obiecte din viaţa de zi cu zi, uşor de găsit in casă. Cei mici vor putea pune în scenă nu mai puțin de 25 de trucuri magice; acestea necesită o memorie bună, cât și o interpretare de excepție.

http://www.nicoro.ro/mme004-12-2-mm-trucuri-magice-extraordinare-2-varuna.html
10. Comoara din seif - un joc unic și inedit care sporește inteligența și creativitatea copiilor. Cei mici au ca misiune să spargă seiful pentru a descoperi comoara care se ascunde în acesta.

 

http://www.nicoro.ro/comoara-din-seif-safe-breaker.html

Jucăriile prezentate în articol se găsesc și în magazinele Maxi Toys din București - Promenada Mall, Unirea Shopping Center, Mega Mall, Park Lake, Veranda, Plaza Romania și Grand Arena Berceni- Craiova - Mercur Center- și Bacau - Arena Mall.

nicoro.ro
www.nicoro.ro

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  13 semne că ai un copil care va fi mai inteligent ca tine
  13 semne că ai un copil care va fi mai inteligent ca tine

  Toți părinții își doresc să aibă copii inteligenți. Însă numai câțiva au norocul de a avea parte de copii care să îi depășească în ceea ce...

  6 semne că ai un copil care este mai inteligent decât media
  6 semne că ai un copil care este mai inteligent decât media

  Încă de acum câteva decenii, oamenii de știință au ajuns la concluzia că inteligența este mai mult decât ceea ce se măsoară cu ajutorul testelor IQ. În anul...

  Un copil inteligent pune sute de întrebări pe zi și nu se lasă până nu primește răspunsuri la ele
  Un copil inteligent pune sute de întrebări pe zi și nu se lasă până nu primește răspunsuri la ele

  Meseria de părinte este full-time și atinge cu siguranță o cotă maximă de dificultate: se joacă cu nervii, timpul și răbdarea noastră cel puțin o dată pe zi, dar la finalul...

  Cum să îi ocupi timpul copilului în mod inteligent
  Cum să îi ocupi timpul copilului în mod inteligent

  Pentru cei mai mulţi dintre părinţi, perioada aceasta de izolare poate fi o sursă de stres și anxietate dintr-un motiv bine întemeiat: cum menții copiii ocupați atunci...

  Maraton de teatru pentru copii și ateliere creative, pe 11-12 iunie, la Grădina cu Artiști
  Maraton de teatru pentru copii și ateliere creative, pe 11-12 iunie, la Grădina cu Artiști

  În weekendul 11-12 iunie, Grădina cu Artiști, cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban, se întoarce în spațiul său de desfășurare cu tradiție, Parcul...

  Dacă vrei să fii mai inteligent, ia o pauză! Știința spune că pauzele dese îți antrenează creierul
  Dacă vrei să fii mai inteligent, ia o pauză! Știința spune că pauzele dese îți antrenează creierul

  Pauzele lungi și dese cheia marilor succese. Așa spune o vorbă de-a noastră. Dar iată că această vorbă nu este doar ceva ce spunem când vrem să justificăm lenea. Știința o...

  Top 10 nume de copii care vor avea noroc la bani
  Top 10 nume de copii care vor avea noroc la bani

  Ești în căutarea unui nume pentru viitorul tău copil sau nepot, care să-l influențeze cu noroc și bani în viață?

  Lege: copiii vor avea voie să se joace jocuri online numai 3 ore pe săptămâna în China
  Lege: copiii vor avea voie să se joace jocuri online numai 3 ore pe săptămâna în China

  Jocurile video pot avea un impact pozitiv asupra copiilor și adolescenților, fiind capabile să să îmbunătățească atenția, atenția distributivă, vigilența și flexibilitatea...

  © 2022 Qbebe