Burtici fericite
Din grija pentru copilul tau

Top 10 jocuri creative pentru un copil inteligent

Toți părinții își doresc să ajute copiii să învețe cât mai multe cu ajutorul jucăriilor. Fie că este vorba despre jocuri de societate, pictură sau modelaj, există variate activități care pot stimula învățarea celor mici. Pentru că sărbătorile se apropie, Qbebe îți vine în întâmpinare cu 10 sugestii de jocuri creative pentru un copil inteligent.

1. CRA-Z Sand pastă de modelat fluorescentă set spațiu

Toți copiii se visează, la un moment dat, astronauți. Este o meserie plină de aventură și care îți deschide drumuri negândite. Iată că spațiul cosmic devine mult mai accesibil prin intermediul acestui set de călătorie spațială. Copiii vor putea confecționa cu ușurință propria lume interstelară cu ajutorul a 4 forme și al unui instrument 3 în 1 pentru modelat rachete, nave spațiale, un căpitan sau chiar un extraterestru prietenos. Nisipul kinetic disponibil în 3 culori în set (verde, albastru și gri) poate fi modelat de copil cu pași, cratere, urme ale mașinilor galactice; în plus, acesta nu pătează, nu se fărâmițează și este fluorescent (strălucește în întuneric). Acest tip de joc favorizează dezvoltarea imaginației și a motricității fine, fiind recomandat copiilor cu vârsta de peste 4 ani. 

http://www.nicoro.ro/cra-z-sand-pasta-de-modelat-fluorescenta-set-spatiu.html

2. Turnul Eiffel cu LED

Acest puzzle include 82 de piese fabricate din hârtie și spumă de polistiren expandabil și o bază cu led-uri pentru iluminare, fiind ușor de asamblat și fără lipici sau alte instrumente. Deoarece este în format 3 D familiarizează copiii cu opere de artă celebre într-un mod interactiv. Acest tip de joc dezvoltă abilitatea tehnică a copiilor, este creativ, provocator și potrivit pentru copii mai mari de 3 ani.

http://www.nicoro.ro/turnul-eiffel-cu-led.html

3. Set creație 3 D+creion pentru băieți 3D Action Heroes CRA-Z-ART

Setul de creație oferă copiilor posibilitatea de a realiza desene 3 D foarte interesante. Conține un stilou special, foaie de plastic, lampă UV, culoare surpriză și ghid de utilizare. Pentru băieți este potrivit setul cu super eroi sau cu mașini, în timp ce pentru fetițe este potivit setul pentru crearea de bijuterii. Jocul ajută copiii să fie mai creativi, să-și dezvolte imaginația și aptitudinile artistice.

http://www.nicoro.ro/set-creatie-3d-creion-pentru-baieti-3d-action-heroes-cra-z-art.html

4. Set microscop și telescop

Nu este niciodată prea devreme să începi să explorezi micro sau macro cosmosul. Acest set oferă copiilor posibilitatea de a cerceta misterele naturii în propria casă, devenind adevărați oameni de știință. Atât telescopul cât și microscopul sunt veridice și au capacitatea de mărire de până la 450 de ori pentru microscop, iar capacitatea de oculare pentru telescop este de până la 40 de ori. Toți copiii mai mari de 8 ani vor fi încântați să le încerce.

http://www.nicoro.ro/prp-set-microscop-si-telescop-maxitoys.html

5. Touchpad electronic Eco-Pad

Eco-Pad este o tabletă electronică concepută special să îi ajute pe copii să învețe cât de importantă este protejarea mediului înconjurător. Dispune de planșe interactive și colorate pentru ca cei mici să deprindă informațiile de bază legate de modul în care își pot ajuta planeta. Fiecare dintre cele 6 planșe este dedicată unei anumite teme: salvați planeta, animale în pericol, animale marine în pericol, surse alternative de energie, reciclare, piramida alimentară. Doar printr-o atingere copiii au acces la informații variate care pot fi apoi verificate cu ajutorul unui chestionar. De asemenea, planșele au pe spate desene de colorat. Cu tableta Eco-Pad învățarea devine mai plăcuta ca niciodată. Este indicată copiilor cu vârsta de cel puțin 5 ani.

http://www.nicoro.ro/touchpad-electronic-eco-pad.html

6. Monopoly Junior Hasbro

Jocul Monopoly are deja o reputație de a învăța pe oricine să deprindă valoarea banilor, dar și concepte precum a economisi sau a investi. Monopoly Junior este o versiune specială a jocului clasic de tranzacționare a proprietăților, fiind destinat unui număr de 2-4 jucători cu vârsta minimă de 5 ani. Copiii vor deprinde automat noțiuni de bază de matematică, precum adunarea și scăderea.

http://www.nicoro.ro/a69842780-monopoly-junior-hasbro.html

7. Scrabble Junior

Acest joc poate fi considerat drept cel mai potrivit pentru dezvoltarea copiilor deoarece îmbogățește vocabularul, sporește creativitatea și abilitățile matematice (datorită punctajului). Scopul său este de a forma cuvinte pe o tablă pătrată, cu câte 15 pătrățele pe fiecare latură. Este destinat unui număr de 2-4 jucători cu vârsta de cel puțin 5 ani; cei mici vor începe să lege litere pe tabla cu poze, iar cei mai mari vor compune singuri cuvinte.

http://www.nicoro.ro/scrabble-junior-maxitoys.html

8. Confruntarea cu șarpele Lego Junior

Nu putea lipsi din lista de recomandări îndrăgitul set Lego. Acesta conține 92 de piese, fiind recomandat copiilor cu vârsta 4-7 ani. Pentru copiii care vor să construiască și să se distreze cu Lego Junior și care sunt fani ai desenelor animate Ninjago, misiunea este următoarea: ticălosul șarpe Lasha vrea sceptrul de aur al șerpilor, așa că trebuie să îl ajuți pe Kai să se lupte. Folosește mașina și sabia ninja pentru a câștiga lupta.

http://www.nicoro.ro/10722-confruntarea-cu-sarpele-lego.html

9. Trucuri magice extraordinare

Toți copiii se bucură de numerele de magie. Acestea le sunt la îndemână cu ajutorul acestui set. Conţine trucuri interesante de magie, secrete pentru a fi învăţate, repetate şi demonstrate publicului. Unele trucuri necesită recuzită din cutie, altele se folosesc de obiecte din viaţa de zi cu zi, uşor de găsit in casă. Cei mici vor putea pune în scenă nu mai puțin de 25 de trucuri magice; acestea necesită o memorie bună, cât și o interpretare de excepție.

http://www.nicoro.ro/mme004-12-2-mm-trucuri-magice-extraordinare-2-varuna.html
10. Comoara din seif - un joc unic și inedit care sporește inteligența și creativitatea copiilor. Cei mici au ca misiune să spargă seiful pentru a descoperi comoara care se ascunde în acesta.

 

http://www.nicoro.ro/comoara-din-seif-safe-breaker.html

Jucăriile prezentate în articol se găsesc și în magazinele Maxi Toys din București - Promenada Mall, Unirea Shopping Center, Mega Mall, Park Lake, Veranda, Plaza Romania și Grand Arena Berceni- Craiova - Mercur Center- și Bacau - Arena Mall.

nicoro.ro
www.nicoro.ro

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  13 semne că ai un copil care va fi mai inteligent ca tine
  13 semne că ai un copil care va fi mai inteligent ca tine

  Toți părinții își doresc să aibă copii inteligenți. Însă numai câțiva au norocul de a avea parte de copii care să îi depășească în ceea ce...

  Kids Club dezvoltă abilitățile creative ale copiilor, la Plaza România
  Kids Club dezvoltă abilitățile creative ale copiilor, la Plaza România

  Proiectul Kids Club, care își propune să dezvolte abilitățile creative ale copiilor, revine la Plaza România în weekendurile din luna februarie, până pe 24...

  Metoda lui Albert Einstein prin care crești un copil inteligent
  Metoda lui Albert Einstein prin care crești un copil inteligent

  Albert Einstein este cel mai cunoscut om de știință, a cărui reputație nu poate face abstracție de coeficientul său incredibil de inteligență. Acesta recomandă tuturor părinților...

  Un copil inteligent pune sute de întrebări pe zi și nu se lasă până nu primește răspunsuri la ele
  Un copil inteligent pune sute de întrebări pe zi și nu se lasă până nu primește răspunsuri la ele

  Meseria de părinte este full-time și atinge cu siguranță o cotă maximă de dificultate: se joacă cu nervii, timpul și răbdarea noastră cel puțin o dată pe zi, dar la finalul...

  Ea este cel mai inteligent copil din lume! Povestea din spatele acestui succes este impresionantă!
  Ea este cel mai inteligent copil din lume! Povestea din spatele acestui succes este impresionantă!

  Pregătiți-vă să vă simțiți inferiori - o fetiță de 11 ani din Londra învață tabelul cu formulele chimice pe de rost, în doar 40 de minute. Se pare că micuța a...

  10 moduri creative sa-i spui sotului ca esti insarcinata
  10 moduri creative sa-i spui sotului ca esti insarcinata

  Vei fi mamica si vrei ca toata lumea sa o stie! Prima persoana careia trebuie sa-i spui este totusi partenerul de viata, asa ca alege sa-i dai vestea intr-un mod aparte. Vezi mai jos 10...

  Câștigă un termometru inteligent pentru copii MyKi Care
  Câștigă un termometru inteligent pentru copii MyKi Care

  Febra copilului este una dintre primele situații dificile pe care le întâmpină proaspeții părinți, și nu devine deloc mai ușor de gestionat pe măsură ce crește copilul....

  © 2019 Qbebe