Din grija pentru copilul tau

Topul celor mai drăgălașe salopete și combinezoane pentru copii

Odată cu venirea sezonului rece, ne dorim să ne asigurăm că micuților noștri le va fi cald și bine, având hăinuțe care să nu le stânjenească libertatea de mișcare. Fie că este vorba despre spațiul interior, fie că este vorba despre mersul pe-afară, salopetele și combinezoanele sunt oricând opțiuni potrivite. În articolul de mai jos veți descoperi câteva modele ale acestor articole vestimentare, adecvate atât pentru fetițe, cât și pentru băieței. Acestea sunt confecționate din materiale de calitate și sunt dotate cu fermoare lungi, menite să faciliteze îmbrăcatul sau dezbrăcatul. În plus, culorile și accesoriile (cum ar fi urechiușele sau cornițele) le conferă un farmec aparte. Ah și foarte important, le găsești în magazinul online smally.ro! 

Cine este Smally? Este un magazin online dedicat articolelor pentru copii. Puteți găsi aici toată gama de produse necesare acestora încă din prima zi de viață. Articolele sunt alese cu atenție, astfel încât să fie cât mai potrivite pentru cei mici. Pentru echipa smally sunt deopotrivă importante atât calitatea materialelor, cât și designul modelelor. Veți găsi în magazinul modele foarte frumoase, confecționate din materiale de calitate.

Mai mult decât atât, și gama de jucării este foarte variată, fiind comercializate mărci renumite la nivel internațional. În platforma online vei găsi jucării din lemn, educaționale, din materiale nontoxice, în diferite limbi și toate dedicate copiilor cu vârste între 0 și 7 ani.

Dar acum, a venit timpul să descoperi minunatele modele de hăinuțe pentru copii și să afli de ce sunt acestea atât de speciale!

Combinezon „Cute Rabbit"

Combinezon copii Cute Rabbit

Acest model de combinezon este ideal pentru sezonul rece, fiind confecționat din bumbac și având o căptușeală cu blăniță artificială. Aceasta este foarte fină și plăcută la atingere, asigurându-i confort deplin micuțului tău.
Combinezonul se poate îmbrăca și dezbrăca foarte ușor datorită fermoarului cusut în partea din față. Poți să alegi un aseemenea articol vestimentar atât pentru o fetiță, cât și pentru un băiețel, întrucât modelul este disponibil în două culori: roz și bleu.

Salopetă overall „Cute bear"

Bebelus in salopeta ursulet

În zilele reci este foarte important să-i îmbrăcăm pe cei mici în hăinuțe confecționate din materiale ce le vor ține cald, permițându-i totodată pielii să respire. De aceea, poți opta oricând pentru o salopetă care să fie din bumbac.
Salopeta „Cute bear" este prevăzută cu fermoar, putând fi achiziționată în două culori: maro și gri. Cu siguranță că vei fi încântată să-l vezi pe copil transformat într-un ursuleț drăgălaș nu numai pentru Halloween, ci în orice zi!

Salopetă overall „Lovely Dino"

Salopeta-dinozaur pentru copii

Dinozaurii vor face oricând parte dintre personajele favorite ale copiilor noștri, de aceea putem profita de acest lucru și când le vom alege hăinuțele. Pentru confortul din zilele mai reci de toamnă, achiziționează pentru cel mic o salopetă ce-i va permite să întruchipeze un dinozaur drăgălaș, lila sau gri deschis.
Salopeta overall „Lovely Dino" este realizată din bumbac și are un fermoar lung, astfel încât să vă fie mai ușor la îmbrăcat sau dezbrăcat.

Combinezon „Little Deer"

Cobinezon copii Little Dear

Ca să te asiguri că micuțul tău va fi protejat așa cum trebuie de frig și că va purta hăinuțe care nu-i vor îngrădi libertatea de mișcare, îmbracă-l adesea cu un combinezon. De exemplu, modelul „Little Deer" este confecționat dintr-un material plușat și are o căptușeală de blăniță, menit să asigure un confort sporit.
Trebuie să știi că ai de unde alege dacă te hotărăști asupra acestui combinezon, în condițiile în care este disponibil în 3 culori ușor de asortat: roz, cafeniu și bleu.

Salopetă overall de toamnă-iarnă din fâș

Salopeta de toamna pentru bebelusi

Este disponibilă în mărimi ce se pretează unui bebeluș aflat în primele șase luni de viață, fiind o variantă numai bună pentru sezonul rece. Fiind confecționată din fâș și căptușită cu blăniță artificială, îl va ocroti pe micuțul tău de umezeală și îl va ajuta să se simtă confortabil.
Asemenea altor modele speciale pentru bebeluși, și această salopetă se remarcă prin prezența unui fermoar lung, care poate fi desfăcut oricând fără probleme.

Salopetă overall căptușită de toamnă-iarnă

Salopete de toamna-iarna din fas

Va fi binevenită în zilele reci, permițându-i bebelușului să se miște în voie, fără a-i fi frig.Salopeta este realizată din fâș, bumbac și poliester și este căptușită cu blăniță artificială de culoare albă. Desigur, pentru confortul tău și al bebelușului, are un fermoar lung, ce poate fi desfăcut cu ușurință la nevoie.
Datorită patch-urilor colorate, salopeta dobândește un farmec suplimentar, indiferent de varianta aleasă: bleu sau roz.

Salopeta de toamna iepuras Salopetă de toamnă overall „Lovely Rabbit"

Este imposibil să nu îndrăgești o asemenea salopetă, care-l va face pe copil să semene cu un iepuraș drăgălaș, cu urechiușele ciulite. Pe lângă aspectul deosebit, ea este fabricată din bumbac, menit să asigure confort și căldură, dar fără să încingă.
Salopeta este potrivită pentru toamnă, este dispobibilă în două culori (roz și bleu) și este la îndemână de îmbrăcat sau dezbrăcat datorită unui fermoar aplicat în partea din față.

 

 

Logo Smally

 

 

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Topul celor mai geniale trucuri pentru casă pe care le-am învățat în 2017
  Topul celor mai geniale trucuri pentru casă pe care le-am învățat în 2017

  Să menții mereu ordinea și curățenia în casă nu este lucru ușor, în condițiile în care stresul și programul încărcat de zi cu zi își spun adesea...

  Top 5 cele mai drăgălașe camere pentru bebeluși
  Top 5 cele mai drăgălașe camere pentru bebeluși

  Din lista pregătirilor pentru venirea pe lume a micuțului nu trebuie să lipsească amenajarea camerei acestuia. Sigur, există șanse mari ca pătuțul acestuia să fie mutat în...

  Lista celor mai bogate alimente in antioxidanti
  Lista celor mai bogate alimente in antioxidanti

  Cercetatorii americani au testat de curand o lista mare de produse alimentare si au stabilit o ierarhie a celor mai bogate in antioxidanti. Castigatorul absolut pare sa fie fasolea boabe...

  Cele mai drăgălașe kit-uri de amprentă bebeluși
  Cele mai drăgălașe kit-uri de amprentă bebeluși

  Cele mai mici și mai mărunte detalii sunt cele care sculptează pentru totdeauna în sufletul nostru cele mai frumoase amintiri. Iar în cazul copiilor noștri, putem afirma...

  Cele mai influente și mai importante 100 de femei din 2018, topul BBC
  Cele mai influente și mai importante 100 de femei din 2018, topul BBC

  Începând cu anul 2013, BBC și-a propus ca în fiecare an să realizeze un top al „Celor mai influente și mai importante femei" pentru a crește vizibilitatea...

  Camera copilului: Top 10 cele mai drăgălașe seturi de mobilier imprimate
  Camera copilului: Top 10 cele mai drăgălașe seturi de mobilier imprimate

  Așa-i că preocuparea ta numărul unu este să-i asiguri piticului tot ce își dorește, pentru ca acesta să fie fericit și armonios dezvoltat. Sigur, pentru ca acest lucru să fie...

  Topul vânzărilor la Salonul Internațional de Carte Bookfest, ediția a XIII-a
  Topul vânzărilor la Salonul Internațional de Carte Bookfest, ediția a XIII-a

  În perioada 30 mai-3 iunie, Grupul Editorial Corint a participat la ediția a XIII-a a Salonului Internațional de Carte Bookfest, desfășurat în pavilionul B2 de la Romexpo...

  © 2019 Qbebe