Ghid de ingrijire a nasului E-book gratuit
Burtici fericite
Din grija pentru copilul tau

Unde mergem cu copilul la medic? Descoperă serviciul medical care îți pune nevoile pe primul loc

Când puiul tău se îmbolnăvește ești în stare să muți munții din loc ca să se simtă din nou bine și să redevină copilașul vesel și plin de energie. Când avem un copil bolnav, de multe ori, nu știm încotro să o luăm. Sunăm pediatrul? Mergem la urgență? Mai așteptăm câteva zile să vedem cum evoluează starea de sănătate a copilașului?

Ce faci când prichindelul tău are nevoie de îngrijire medicală, mai ales în această perioadă? Este foarte important să apelezi la medicii potriviți și la clinicile care să îți pună nevoile pe primul loc. Unitățile de primiri urgențe sunt, de obicei, foarte aglomerate, iar în situația actuală nici nu este indicat să mergi cu cel mic la spital, într-o atmosfera aglomerată și tensionată, cu risc destul de mare de a contracta alte boli.

Medicii de la Concierge Medical sunt pregătiți oricând să aibă grijă de copilașul tău, indiferent de problema pe care o are!

copil-la-control-la-medic

Fără timpi de așteptare. Fără consultații în grabă

Ultimul lucru pe care ți-l dorești atunci când mergi cu copilul bolnăvior la medic este să așteptați minute, poate chiar câteva ore bune până să fiți preluați. Ce oferă Concierge Medical? Grijă, timp și respect fată de nevoile tale. Concierge Medical aduce în România un concept inovator de consiliere medicală alinat celor mai înalte standarde internaționale. Clinica oferă servicii și soluții personalizate pentru fiecare pacient, 24/7 și asistență pas cu pas. Fără timpi de așteptare. Fără consultații în grabă.

La Concierge Medical poți cere sfatul medicului rapid, prin telefon, videocall, e-mail sau SMS. Pe lângă acest beneficiu, clinica oferă consultații nelimitate, programări cu prioritate, ghidare, program de screening personalizat și monitorizare în cazul pacienților cu afecțiuni cronice.

Specialiștii din cadrul clinicii Concierge Medical găsesc întotdeauna cele mai bune soluții pentru un spectru larg de situații medicale ce pornesc de la prevenție, până la medicină de urgență.

De ce să alegi Concierge Medical?

Pentru că ai acces la o rețea de medici competenți din toate specialitățile, ai prioritate în efectuarea programărilor, cineva are grijă de tine iar tu înțelegi pas cu pas ce ai de făcut, economisești timp și bani, ai siguranța că un medic îți urmărește traseul medical.

Concierge Medical te așteaptă cu o echipă întreagă de medici bine pregățiți, cu arii de expertiză în:

 • pediatrie generală și urgențe pediatrice

Specialitatea de pediatrie implică foarte multă responsabilitate și empatie, dar și acuratețe când vine vorba de afirmarea unui diagnostic și monitorizarea tratamentului. Medicul pediatru este că un al doilea părinte pentru copil; este persoană la care ar trebui să poți apela oricând, cu încredere, atunci când prichindelul tău nu se simte bine, iar la Concierge Medical, medicii pediatri au grijă că cei mici să plece din cabinet veseli, vioi și sănătoși!

 • puericultură

Puericultura este ramură medicinei care se ocupă cu metodele de creștere și de dezvoltare armonioasă a copilașilor în primii trei ani de viață. Medicii specializați în puericultură îi ajută pe părinți să descopere noțiunile de baza când vine vorba de îngrijirea copilului, în așa fel încât prichindelul tău să aibă un start sănătos în viață.

Specialiștii în puericultură din cadrul clinicii Concierge Medical sunt alături de proaspeții părinți care vor să se informeze și vor să se asigure că micuții lor se vor dezvoltă cât mai sănătos.

 • profilaxie

Pentru că de cele mai multe ori este mai bine să previi decât să tratezi, mai ales când vine vorba de copilul tău, la medicii din cadrul clinicii Concierge Medical poți apela oricând ai o întrebare legată de starea de sănătate a princhidelului tău. Când copilul tău tușește, are o temperatura mai mare, acuză dureri de burtică sau nu are poftă de mâncare nu aștepta până când lucrurile se agravează și sună la medicii tăi de încredere, care îți vor spune ce să faci că starea celui mic să rămână bună.

Medicii sunt gata oricând să-ți sară în ajutor pentru orice ai nevoie! De curând, echipei Concierge Medical i s-a alăturat și Dr. Adyna Zelenac, medic pediatru cu peste 25 de ani de experiență și mii de pacienți tratați cu dragoste și răbdare. Cei șase ani de rezidențiat i-a petrecut în Spitalul Clinic Marie Curie, urmați de trei ani în Institutul Clinic Fundeni, secția hemato-oncologie, transplant medular.

Dr. Zelenac este la rândul său mamă, are doi copii și a știut încă din prima clipă că va deveni medic pediatru. Pentru că iubește extraordinar de mult copiii.

Așa că salvează-ți în telefon numărul 021 222 13 70 și lasă-ți grijile medicale în mâinile medicilor de la Concierge Medical!

Ghid pe vârste: cum îți pregătești copilul pentru vizita la medic

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Lavinia Pîrva pune copilul pe primul loc:”Am înţeles acum toată grija pe care părinţii mei mi-au purtat-o de când m-am născut”
  Lavinia Pîrva pune copilul pe primul loc:”Am înţeles acum toată grija pe care părinţii mei mi-au purtat-o de când m-am născut”

  Lavinia Pîrva (35 de ani) formează un cuplu cu Ștefan Bănică Junior (52 de ani) și este una dintre cele mai îndrăgite figuri din showbiz-ul românesc. Aceasta a...

  Unde să mergem cu copilul: Top 10 locuri din Pitești
  Unde să mergem cu copilul: Top 10 locuri din Pitești

  Situat la mai puțin de 2 ore față de București, orașul Pitești îți poate oferi mai multe opțiuni de petrecere a timpului cu copilul. Fie că veți opta pentru activități de...

  Cum trebuie să mergem la medic, dacă este necesar, în plină epidemie de coronavirus
  Cum trebuie să mergem la medic, dacă este necesar, în plină epidemie de coronavirus

  Declanșarea pandemiei cu noul coronavirus aduce schimbări importante în toate domeniile. Iată cum trebuie să ne comportăm dacă mergem la medic.

  Curaj de mamă: însărcinată cu tripleți, a intrat în travaliu și și-a salvat primul născut până ce a venit echipajul medical
  Curaj de mamă: însărcinată cu tripleți, a intrat în travaliu și și-a salvat primul născut până ce a venit echipajul medical

  O mamă a reușit să-și salveze primul născut dintre tripleți, aplicând manevre de resuscitare, până la sosirea ambulanței.

  Primul caz din România: ambii părinți cu coronavirus, fără alte rude care să îi ajute. Unde au ajuns copiii?
  Primul caz din România: ambii părinți cu coronavirus, fără alte rude care să îi ajute. Unde au ajuns copiii?

  Situația în România începe să fie din ce în ce mai dramatică și în vreme ce pentru unii dintre noi, un acoperiș deasupra capului și câteva mese...

  Fotografia care a uimit Internetul: primul RMN al unei mame care își sărută copilul
  Fotografia care a uimit Internetul: primul RMN al unei mame care își sărută copilul

  Fotografia care a uimit internetul – în sfârșit putem vedea cum arată creierul nostru atunci când ne sărutăm bebelușul, dar și cum arată creierul său atunci...

  Serviciul 112 își arată din nou neputința! Salvarea a ajuns după 70 de minute la o fetiță grav bolnavă
  Serviciul 112 își arată din nou neputința! Salvarea a ajuns după 70 de minute la o fetiță grav bolnavă

  O familie din județul Iași a reclamat serviciul 112 după ce salvarea a ajuns cu mai mult de 1 oră întârziere la o fetiță bolnavă de tetrapareză spastică, aflată...

  © 2019 Qbebe