Povești amuzante din trafic

Povești amuzante din trafic

Irina Olteanu - Redactor Senior

Traficul de coșmar îți dă bătăi de cap, nu este niciun secret pentru nimeni. Noi vrem să-ți readucem zâmbetul pe buze și îți depănăm câteva povești amuzante din trafic direct de la părinți. Un zâmbet poate face cu adevărat minuni, mai ales când ai reușit să depășești necazurile cu brio de ceva vreme.

Povești amuzante din trafic

1. Ioana: Călătoream în familie, era o aglomerație îngrozitoare pe autostradă și a venit momentul. Da, momentul acela jenant, care presupune o deplasare la toaletă. Doar că nu se vedea nicio construcție pe o rază de câțiva kilometri. Așadar, mi-am luat inima în dinți, am făcut pipi într-o sticlă și am dat-o mai departe soțului să scape de ea cum știe. Acum pare amuzant când povestesc, dar la momentul respectiv nu vreți să știți cum m-am simțit...Problema mea cea mai mare de fapt era că s-ar putea să fiu observată de cineva din mașinile învecinate.

2. Mihaela: Am trecut printr-o situație oarecum amuzantă când l-am trimis pe al meu să o ia pe cea mică de la țară. Și a condus el liniștit nu mai puțin de 300 de kilometri, iar când a ajuns a constatat că a uitat să ia scaunul de mașină. S-a chinuit prin urmare să îndese diverse păturici și ce obiecte a mai găsit prin mașină ca să ridice cât mai mult copilul și să-i poată prinde cât mai bine centura de siguranță. Dacă stau să mă gândesc mai bine este oarecum ilegal ce am făcut, dar știți cum e vorba cu hoțul neprins e negustor cinstit...

3. Simona: Conduceam prin centrul orașului, așteptam în coloană la un semafor și la un moment dat o aud din spate pe fiica mea:

- Bă, prostule, de ce nu pleci odată?
Am rămas pe moment puțin șocată pentru că nu știam în primul rând cu cine vorbește. Așa că am întrebat-o:
- Cu cine vorbești, mami? Că eu mai am până ajung la semafor...
- Cu ăla din fața ta! Nu vezi că stă ca un prost?
Mi-am dat seama în acel moment că de fapt fiica mea mă copia pe mine, mă imita. Așa vorbesc eu când sunt nervoasă și nu pleacă șoferul din fața mea când se face verde la semafor. Am încetat de atunci să mai folosesc acele cuvinte.

4. Cristina: Mergeam pe o stradă cu linie continuă. Fata mea nu știe regulile de circulație, dar și-a dat seama că un șofer alăturat mașinii noastre a comis o acțiune neregulamentară. Așa că m-a întrebat pe un ton nevinovat:

- Mami, dar de ce a luat-o pe banda ta?
Poate nu sună amuzant, dar modul în care a spus-o era ca și cum banda mi-ar fi aparținut în totalitate. Era proprietatea mea personală. Trebuia să fii acolo ca să înțelegi.

5. Anca: Am plecat cu mașina în vacanță la mare. Aveam de condus vreo 5 ore și cel mic era extrem de atașat de pernuța lui pe care o ținea mereu în brațe la culcare. Nu voia efectiv să adoarmă fără ea. Așa că a trebuit să improvizăm și să-i încropim o pernuță din ce am găsit la îndemână. Să nu râdeți, dar am scos husa de la tetieră și am învelit-o într-o eșarfă de a mea. A ținut-o strâns în brațe tot drumul și a adormit atât de mulțumit pentru că avea mirosul meu. De fapt, asta îi trebuia lui cel mai mult, să mă simtă cât mai aproape de el. Și-acum când a crescut îi este tare dragă acea pernuță.

povesti amuzante din trafic

6. Maria: Am o povestire amuzantă, dar e de pe vremea când eram studentă și aveam un prieten cu care ieșeam la întâlnire. Fusesem în vizită la părinții mei să le fac cunoștință cu el, dar am comis imprudența să beau vreo 3 cafele în acea dimineață. Vezica mea pur și simplu nu a mai făcut față și chiar aveam un drum lung de străbătut la întoarcere, cea mai mare parte pe autostradă. A trebuit să fac pipi într-un pahar de cafea și să-l arunc pe geam pentru că nu mă mai puteam abține. Și-atunci ca și acum mi s-a părut la fel de scârbos. Sunt sigură că și lui...Probabil de-aia nici nu mai suntem împreună.

7. Elena: Nu știu dacă poate fi încadrată drept o întâmplare amuzantă din trafic, dar am fost plecată la un moment dat în tabără cu colegii de clasă. Și am început să cântăm, cum face lumea în autocar. Am făcut și concurs de karaoke, era chiar distractiv. Cert este că la un moment dat rămăsesem blocați pe o singură melodie, pe care am cântat-o încontinuu timp de vreo oră. Șoferul autocarului, care nu scosese până atunci nici măcar un cuvânt, a urlat la noi:

- Dacă mai aud o singură dată cântecul ăsta vă dau pe toți jos!
Bineînțeles că am tăcut din gură tot restul drumului, nici nu ne-am mai venit să cântăm. Probabil și din cauză că individul avea peste doi metri înălțime și o statură deloc neglijabilă. Cred că ar fi putut să ne ia cu ușurință pe toți la subraț.

8. Viorica: Mă întorceam de la muncă cu un SUV din acela cu benă în spate. În care țineam un fierăstrău circular cu care tăiase ceva la serviciu. La un moment dat, nu mai îmi amintesc exact ce s-a întâmplat, colegul meu a devenit foarte nervos pe cineva din trafic și după mai multe înjurături i-a zis celuilalt individ că dacă nu tace din gură se dă jos din mașină și îi taie rabla cu fierăstrăul. Nu vorbea serios, evident. Amuzantă a fost privirea omului, chiar l-a crezut. Nu a mai scos nici măcar o silabă.

9. Mihaela: Eram în taxi, vară, cald. Mergeam cu geamul deschis și fiica mea a scos capul pe geam și a început să facă exact ca un câine. Avea doar 8 luni și 2 săptămâni. 

10. Corina: Întâmplarea mea amuzantă s-a petrecut cu ceva vreme în urmă. Eu și cu soțul meu eram iubiți și fetița noastră încă nu exista. Am precizat că s-a întâmplat mai demult pentru că locul acțiunii a fost drumul spre mare. Pe atunci nu exista autostrada care este acum și la un moment dat am avut nevoie să merg la toaletă. I-am cerut o dată, i-am cerut de două ori, m-a ignorat de fiecare dată. Simțeam că explodez de nervi, așa că i-am zis că îi urez să facă pană. Ce credeți? A făcut pană în mai puțin de un minut de la vorbele mele. Prin urmare acum, când mergem cu mașina și îi cer să oprească, oprește imediat. Tot răul spre bine, zic eu. 

11. Sonia: Ne întorceam acasă de la o petrecere aniversară. Era seara, târziu, iar Tudor avea vreo 3 ani. Știa să vorbească. Am luat un taxi ca să ajungem mai repede, trecuse de mult ora lui de culcare. Când am ajuns în fața blocului am simțit că mor de rușine că s-a trezit să întrebe:
- Dar de ce trebuie să îl plătim pe nenea? Tati ne duce acasă pe gratis...
A fost amuzant, desigur, pentru mine. Nu pentru taximetrist care probabil se gândea că nu-și va mai primi banii pe transport.

Gașca de Haioși de la Petrom îți vine în ajutor în trafic

 Ambuteiajele, traficul aglomerat te pot determina să acționezi în moduri nebănuite, nici măcar de tine. Nu-ți face griji, se putea și mai rău...Pentru că suntem de părere că este mult mai constructiv să facem haz de necaz, Gașca de Haioși de la Petrom te va ajuta să râzi și în clipele în care parcă ți-ar veni să plângi. Îți propunem să colecționezi membrii Găștii de Haioși iar poveștile din trafic nu vor mai fi defel triste.

Mecanismul promoției este extrem de simplu: colectează punctele bonus la orice achiziție de produse și servicii din stațiile Petrom, lipește pe talonul collector punctele acumulate, iar la minim 15 puncte bonus poți achiziționa cu reducere unul dintre cele 10 produsele Emotionz4U de la casa de marcat, plătind doar diferența față de prețul inițial. Perioada promoției este 4 septembrie-19 noiembrie, produsele putând fi revendicate până pe data de 26 noiembrie, în limita stocului disponibil.   


Muțumim mămicilor pentru ajutorul acordat în realizarea articolului.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cele mai mari povești de dragoste din toate timpurile
  Cele mai mari povești de dragoste din toate timpurile

  Au provocat războaie și controverse, au creat capodopere în literatură, muzică și artă și au cucerit inimile publicului prin dragostea lor capabilă să înfrunte cele mai...

  Cele mai amuzante fotografii din natură ale anului 2021. Avem nevoie și de zâmbete!
  Cele mai amuzante fotografii din natură ale anului 2021. Avem nevoie și de zâmbete!

  Chiar și în vremuri tulburi, natura își urmează nestingherită cursul ei. O dovadă clară în acest sens este oferită și de fotografii realizate pe parcursul acestui...

  Ilustrațiile amuzante ale unei mame despre realitatea vieții de parinte. Ție care ți se potrivește?
  Ilustrațiile amuzante ale unei mame despre realitatea vieții de parinte. Ție care ți se potrivește?

  Niciodată socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Așa că nici planurile pe care le faci când urmează să devii părinte nu se potrivesc cu cele de care te...

  Cât „costă” un bebeluș? Zeci de persoane, printre care și românce, au fost arestate în Grecia pentru trafic de copii
  Cât „costă” un bebeluș? Zeci de persoane, printre care și românce, au fost arestate în Grecia pentru trafic de copii

  Mai multe femei au fost prinse într-o rețea internațională de trafic de persoane exploatate pentru prelevare ilegală de ovule sau folosite ca mame surogat, anunță hotnews.ro. Au...

  Ce inseamna sa fii parinte? Cele mai amuzante si sincere definitii
  Ce inseamna sa fii parinte? Cele mai amuzante si sincere definitii

  Daca vrei sa stii ce inseamna sa fii parinte, n-ai nevoie de studii, carti sau specialisti. E suficient sa urmaresti statusurile din retelele de socializare. Vei gasi acolo cele mai sincere...

  6 activități amuzante de interior pentru părinți și copii în zilele caniculare
  6 activități amuzante de interior pentru părinți și copii în zilele caniculare

  Simțim cu toții zilele caniculare, ne este din ce în ce mai greu să ieșim afară în timpul zilei, pentru că temperaturile cresc pe zi ce trece. Tocmai de asta, suntem...

  O femeie a născut în mașină, în drum spre spital, după ce a rămas blocată în trafic
  O femeie a născut în mașină, în drum spre spital, după ce a rămas blocată în trafic

  Mamele care trec prin mai multe nașteri nu se feresc să spună că de fiecare dată durata travaliului a fost diferită. O mamă din SUA a trecut printr-o experiență care i-a dovedit din...

  A trăit o iubire ca-n povești, dar nu a apucat să se bucure din plin de ea. Laura Stoica a murit mult prea devreme, alături de logodnicul ei și de copilul lor nenăscut
  A trăit o iubire ca-n povești, dar nu a apucat să se bucure din plin de ea. Laura Stoica a murit mult prea devreme, alături de logodnicul ei și de copilul lor nenăscut

  O artistă desăvârșită, cu un timbru vocal puternic și o prezență scenică efervescentă, care punea pasiune în fiecare vers al melodiilor pe care le cânta, Laura...

  © 2024 Qbebe