Ce să cumperi la ofertă pentru o proaspătă mămică

Corina Naftanaila

Dacă vrei să cumperi un dar pentru o proaspătă mămică sau ești chiar tu una, vei descoperi că piața este foarte variată, însă poate nu întotdeauna știi ce s-ar potrivi mai bine.

Iată câteva idei de cadouri, pe care le găsești la Altex la oferte excelente:

1. Pompă de sân

Este un produs important încă din primele zile după naștere: e foarte posibil ca în acea perioadă proaspăta mămică sa aibă canalele care secretă lapte înfundate. De asemenea, pompa ajută la golirea sânilor între perioadele de hrănire a celui mic și permite colectarea laptelui atunci când mama este nevoită sa petreacă timpul departe de bebeluș.
Poți opta pentru o pompă de sân electrică sau una manuală, fiecare dintre ele având anumite avantaje: cea clasică, manuală, e foarte simplu de folosit, ieftină și discretă, pe când cea electrică poate fi reglată la mai multe niveluri și se poate dovedi mai eficientă în colectarea laptelui.

cadou mama

2. Jucării pentru cel mic

Ce-i drept, bebe nu se va juca prea mult în primele două-trei luni de viață, însă va compensa în perioada următoare. La Altex găsești în ofertă atât jucării bebeluși, cât și saltele de joacă, pe care cei mici pot sta și se pot distra în voie. Echipate cu zornăitoare și figurine de pluș, saltelele sunt colorate, vesele și interactive, așa că vor reprezenta cu siguranță o sursă de bucurie pentru bebe și pentru mămică.

În plus, dacă alegi o astfel de salteluță, copilul se va putea juca vreme îndelungată cu ea, aceasta fiind gândită astfel încât să stimuleze imaginația și să dezvolte simțurile motorii de la naștere până la un an și jumătate. Vine dotată cu 15 activități și caracteristici amuzante: mingea electronică muzicală, jucăria zornăitoare sub formă de pasăre, mingiuța tigru cu inele sau oglinda sub formă de broscuță sunt câteva dintre accesoriile care îl vor distra pe bebe.

3. Scutece

Sunt mereu utile, încă din prima zi de viață, așa că orice mămică se va bucura să facă rost de cât mai multe, la un preț cât mai mic. Atunci când le alegi trebuie doar să ții cont de vârsta și greutatea bebelușului, astfel încât să cumperi măsura potrivită. E o perioadă ideală să le cumperi, deoarece la Altex le găsești la oferte foarte bune. De asemenea, tot la Altex vei găsi și scutece pentru adulți, ideale nu doar pentru vârstnici, ci și pentru persoanele care se recuperează după operații sau au incontinență urinară - ceea ce se poate întâmpla în unele cazuri după naștere.

4. Biberoane, tetine, sterilizatoare și încălzitoare 

Și acestea sunt produse foarte utile pentru o proaspătă mămică, așa că e bine să profiți de prețurile mici și să investești în accesorii potrivite pentru hrănirea bebelușului. Indiferent că mama alege să hrănească bebelușul cu lapte de la sân sau cu formulă specială - celebrul lapte praf - un biberon e necesar în ceea ce privește alimentația micuțului.

Fie că se întâmplă să apară probleme cu lactația sau cu procesul de alăptare, ori că mămica nu poate fi mereu lângă cel mic, biberonul va salva întotdeauna situația. Profită de ofertele de la Altex și cumpără un set de biberoane de calitate, special concepute pentru hrănirea nou-născuților.

De asemenea, nu uita să te asiguri că biberoanele sunt întotdeauna curate și că lăpticul e păstrat la o temperatură corespunzătoare: aparatele pentru sterilizat și încălzit sunt necesare în orice casă în care se află un nou născut.

5. Scaun de masă pentru bebe

După ce bebelușul va trece de perioada în care poate sta doar în pat sau în brațe, familia va dori să îl țină și pe el la masă și să îl poată hrăni ușor, așa că va avea nevoie de un scăunel special conceput pentru asta. Achiziționează un scaun de masă pentru cel mic, astfel încât bebe să fie așezat în siguranță și să poată mânca fără probleme.

Nu uita ca atunci când cumperi scaunul să verifici intervalul de vârstă pentru care este indicat produsul, fiindcă vei găsi modele care pot fi folosite pentru bebelușii între 0 și 3 ani, dar și variante ce se potrivesc micuților cu vârsta peste 6 luni. Acestea din urmă sunt potrivite până la vârsta de patru ani și pot servi și ca înălțător de scaun pentru masă în cazul unui copil mai măricel.

Un bebe este o bucurie în viața oricărei familii, dar inevitabil venirea sa pe lume aduce după sine și mai multe cheltuieli. Cumpără inteligent și profită de oferte, astfel încât să faci rost de toate produsele necesare, fără să scoți o avere din buzunar.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Emily Burghelea a născut! Proaspăta mămică este în culmea fericirii!
  Emily Burghelea a născut! Proaspăta mămică este în culmea fericirii!

  Emily Burghelea a născut! Ea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota 10 la naștere din partea medicilor! Proaspăta mămică a făcut marele anunț în...

  Ești proaspătă mămică? 8 lucruri de care nimeni nu ți-a spus că vei avea nevoie
  Ești proaspătă mămică? 8 lucruri de care nimeni nu ți-a spus că vei avea nevoie

  A venit și momentul mult așteptat timp de 9 luni mari și late, ai devenit mamă. Sarcina a fost o adevărată aventură, cu extem de multe suișuri și coborâșuri, dar ai ajuns cu...

  4 beneficii pe care le ai când ești proaspătă mămică
  4 beneficii pe care le ai când ești proaspătă mămică

  Este important ca fiecare mamă care s-a întors din concediul de creștere a copilului să cunoască drepturile pe care le are. Așadar, dacă dintr-un motiv sau altul consideri că...

  Trei accesorii care îți vor veni în ajutor ca proaspătă mămică
  Trei accesorii care îți vor veni în ajutor ca proaspătă mămică

  Ai ajuns în sfârșit să îți ții puiul în brațe și să te bucuri de fiecare clipă petrecută alături de el. Nu este sentiment mai frumos decât acesta...

  Alertă! 700 de adulți și copii au ajuns în spital pentru că au mâncat sharoma ”la ofertă”
  Alertă! 700 de adulți și copii au ajuns în spital pentru că au mâncat sharoma ”la ofertă”

  Caz fără precedent în lume! Intoxicație în masă după ce oamenii au consumat shaorma. Un copil de 5 ani a decedat!

  Oferta originală de pe piaţa cursurilor de vară pentru copii: engleza/germana şi cultivarea talentului la IH Bucureşti
  Oferta originală de pe piaţa cursurilor de vară pentru copii: engleza/germana şi cultivarea talentului la IH Bucureşti

  Vara petrecută bătând mingea pe stradă, mergând cu bicicleta la ştrand sau stând la ţară, la bunici, poate trezi nostalgii puternice celor care sunt astăzi...

  Citește asta înainte să cumperi carne de miel
  Citește asta înainte să cumperi carne de miel

  Asociația Pro Consumatori, singura organizație de utilitate publică, singura organizație de consumatori din România membră a Organizatiei Europene a Consumatorilor (BEUC), singura...

  Cadouri pentru viitoarele mămici: uite ce ai voie să cumperi
  Cadouri pentru viitoarele mămici: uite ce ai voie să cumperi

  Să cumperi cadouri unei viitoare mămici nu este tocmai cea mai ușoară misiune. Trebuie să te orientezi către produse care să îi folosească viitoarei mămici, dar care în...

  © 2023 Qbebe