Semne că soțul tău încă te mai iubește dar nu știe cum să ți-o spună

Semne că soțul tău încă te mai iubește dar nu știe cum să ți-o spună

Otilia Geavlete - Redactor Senior

După câțiva ani de căsnicie, multe femei își pun întrebarea: "Oare soțul meu mă mai iubește?" Este absolut natural ca persoanele căsătorite să treacă prin astfel de perioade de incertitudine. Poate că sunteți în continuare buni prieteni, împărțiți grijile casei și mergeți la cumpărături împreună, dar pasiunea încă mai există? Într-o lume în care ne bombardează tot felul de știri despre aventuri și infidelități, astfel de gânduri apar constant în mintea noastră. Dacă petreceți încă timp împreună, aveți încredere unul în celălalt și vă simțiți iubite, probabil că așa este. Pentru a fi și mai sigure, puteți să observați câteva semne, care arată că soțul vă iubește, chiar dacă nu știe cum să v-o spună.

Femeile spun mult mai ușor "Te iubesc!", pentru că latura lor emoțională este mai pronunțată. Însă multor bărbați le este dificil să se piardă în efuziuni sentimentale. De aceea, poate fi necesar să cauți alte semne, dacă vrei să te asiguri că soțul tău încă te mai iubește. Poți fi atentă la limbajul său corporal, la gesturile pe care le face pentru tine sau la felul în care își manifestă tandrețea. Iată care semnele cele mai sigure ale afecțiunii sale:

declaratie

25 de semne că soțul încă te mai iubește

1. Vă înțelegeți din priviri. Pare să fie mereu pe aceeași lungime de undă cu tine. Este ca și cum ați comunica telepatic, completându-vă reciproc gândurile și propozițiile. Își amintește ce ai spus și te ascultă. Este disponibil pentru tine și chiar dacă nu este de acord cu tine , o spune cu blândețe.
2. Răspunde nevoilor tale. Are grijă de tine. Atunci când un bărbat te iubește cu adevărat, caută mereu să-ți iasă în întâmpinare, face mici gesturi de tandrețe. Fie că pune o pătură pe tine când îți este frig, propune să gătească el într-o seară sau îți aduce un buchet de flori când nu te aștepți, toate sunt semne ale afecțiunii sale.

3. Ești totdeauna parte din planurile sale. Lucrurile care contează pentru tine, contează și pentru el. Își face planuri de vacanță împreună cu tine. Vorbește despre viitorul și visele voastre comune și în tot ceea ce face, ocupi un loc important.
4. Se afișează cu tine. Modul în care soțul tău se poartă cu tine în public, spune multe despre sentimentele sale. Dacă merge umăr la umăr și îți ia mâna instinctiv, când sunteți în mulțime, dacă este prevenitor și mândru că sunteți împreună, sunt semne sigure că vrea să fie cu tine.

5. Are încredere în tine. Îți împărtășește problemele și incertitudinile, caută sfatul și opinia ta. Are nevoie să fii acolo și să-l susții, se bazează întotdeauna pe tine. Nu ia nici o decizie importantă, fără să-ți ceară mai întâi părerea.
6. Îți arată afecțiune. Are gesturi spontane de tandrețe, atât acasă cât și când sunteți cu alții. Stă aproape de tine sau te cuprinde cu brațul când sunteți cu prietenii, te sărută în public și lasă lumea să știe că tu ești persoana pe care o iubește.

indragostiti
7. Folosește mereu cuvântul "noi". Pentru el, relația voastră înseamnă mai mult decât două persoane care trăiesc împreună, este vorba de un destin comun, ca și cum viața voastră ar fi una.
8. Este foarte protector față de tine. Atunci când pleci singură sau ești cu prietenii în altă parte, te sună ca să fie sigur că ai ajuns la destinație și că totul este bine. Dacă soțul tău se poate relaxa doar atunci când știe că ești în siguranță, nu te îndoi că ai un loc special în inima sa.

9. Este interesat de tot ceea ce faci. Atunci când un bărbat te iubește, este nerăbdător să știe totul despre tine. Vrea să cunoască ce gândești, ce-ți dorești, ce te face să te simți bine. Te întreabă cum a fost la serviciu, ce ai făcut cât nu v-ați văzut și te alină atunci când ai avut o zi proastă. Știe o mulțime de lucruri mărunte despre tine, precum culoarea preferată sau cum îți place să bei cafeaua.
10. Te ajută întotdeauna. Dacă îi ceri sprijinul, îți vine în ajutor, indiferent cât de ocupat este. Consideră că aceasta este responsabilitatea sa, nu un favor pe care ți-l face ție.

11. Nu poate sta furios multă vreme. Indiferent de ce v-ați supărat, după câteva ore simte nevoia să se împace cu tine. Este mai greu să stea departe de tine, decât să se arate supărat, chiar dacă simte că l-ai nedreptățit sau că ai greșit față de el.
12. Spune "Iartă-mă". Își înghite mândria și își cere iertare, chiar și atunci când nu este 100% vina sa pentru ceva. Dacă soțul tău te înțelege întotdeauna și îți tolerează orice greșeală, este un semn foarte bun că încă te iubește.

13. Îți spune tot ce face. Te informează despre viața sa din afara casei și nu ține secrete față de tine. Își dorește ca tu să fii prezentă în tot ceea ce face, iar când îți vorbește despre el o face cu tot sufletul, nu din complezență.
14. Îți arată respect. Ați auzit, poate, replici ca: "M-a lovit pentru că era gelos." sau "Este violent, pentru că este o persoană pasională." De fapt, nu este chiar așa. Acolo unde există iubire și grijă, violența nu are nici o justificare. Un bărbat care nu te tratează cu respect, care este violent cu tine sau se uită după alte femei când ești de față, nu-ți poate purta o dragoste adevărată.

15. Te ascultă. Îl interesează tot ce spui, te consideră deșteaptă și nu te întrerupe sau contrazice atunci când vorbești. Chiar dacă nu este de aceeași părere cu tine, ți-o spune fără dispreț sau încercând să te discrediteze.
16. Îi este dor de tine. Ești persoana lângă care vrea să se trezească în fiecare zi. Se gândește la tine în numeroase rânduri, când nu sunteți împreună și îți trimite mici mesaje, doar ca să se simtă în legătură.

17. Poate face compromisuri. Pentru că te iubește, nu are nici o problemă să renunțe uneori la părerile sale și să-și sacrifice anumite dorințe, pentru a te vedea fericită. Fie că este vorba de un lucru mic, precum alegerea unui restaurant sau unui film, decizia să stea acasă cu tine, în loc să iasă cu prietenii, ori chiar în cazul unei hotărâri majore, este mereu gata să negocieze și să cedeze, dacă asta te face fericită.
18. Vrea să petreacă timp cu tine. Faptul că își dorește să stea cât mai mult cu tine și se simte atras de tine, este un semn bun că te iubește. Indiferent cât de ocupat este, nu vrea să rateze o seară romantică împreună cu tine, iar asta arată că ești numărul 1 pentru el.

19. Îți ia apărarea. Un bărbat care își iubește cu adevărat soția va fi de partea ei, chiar și atunci când aceasta se înșală. Dacă o va corecta sau critica, o va face totdeauna în privat, nu în public.
20. Își amintește aniversările voastre. Poate sună ca un clișeu, dar faptul că soțul tău nu uită zilele importante, precum ziua ta de naștere sau aniversarea căsătoriei, este semn că îi pasă foarte mult de relația voastră. Așa că îți va cumpăra mereu un cadou sau îți va face o surpriză cu astfel de ocazii.

21. Nu vrea să te rănească. Nu se arată iritat când ești în preajmă și-i soliciți atenția, chiar dacă este foarte ocupat. Dacă are o ieșire nepotrivită, îți cere întotdeauna iertare. Nu are niciodată intenția de a-ți face rău prin vorbele sale.
22. Are ochi numai pentru tine. La o întâlnire, chiar dacă remarcă alte femei frumoase, nu simte nevoia să le urmărească sau să fie în preajma lor. Nu-i dă unei alte persoane mai multă atenție, chiar dacă ar fi o celebritate. Principala femeie care contează pentru el ești tu.

23. Privirea și gesturile lui spun totul. Vorbele pot fi înșelătoare, dar privirea și modul în care o persoană te atinge sunt cea mai clară dovadă că te iubește. Urmărește felul în care se uită la tine, cum se poartă cu tine în public, cum simte nevoia să se lipească de tine și să facă gesturi de tandrețe. Dacă vezi că fața lui se luminează atunci când este lângă tine, sunt șanse foarte mari să fie încă topit de dragul tău. Îl poți surprinde uitându-se la tine cu drag, când crede că nu-l vezi sau urmărindu-te cu privirea, când vă despărțiți. Acestea sunt semne clare ale afecțiunii sale.

surpriza
24. Acceptă și lucrurile mai puțin bune.
Un bărbat care te iubește, te vede întotdeauna perfectă. Câteva kilograme în plus sau faptul că tenul tău nu mai este așa neted nu-i schimbă părerea despre tine. Chiar dacă știe despre tine lucruri de care nu ești tocmai mândră ori dacă personalitatea ta lasă câteodată de dorit, el acceptă aceste lucruri. A îmbrățișa toate părțile unei persoane, nu doar pe cele plăcute, este semn al unei iubiri reale și mature.
25. Își dorește intimitatea cu tine. Chiar dacă acesta nu este un semn obligatoriu al iubirii, faptul că soțul tău te dorește din punct de vedere fizic și este entuziasmat de momentele voastre intime, întărește celelalte semne că te iubește.

Surse: https://brightside.me; https://www.redbookmag.com; https://pairedlife.com

 

Articolul urmator
Soțul meu a mâncat cina copiilor fără să-mi spună. Tot el se simte jignit și nedreptățit
Soțul meu a mâncat cina copiilor fără să-mi spună. Tot el se simte jignit și nedreptățit

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Mi-am legat trompele, iar soțul meu nu știe. Acum vrea să mai facem încă un copil
  Mi-am legat trompele, iar soțul meu nu știe. Acum vrea să mai facem încă un copil

  Nu știu ce să fac și unde să fug! Îmi iubesc familia, îmi iubesc soțul, însă m-am săturat de înghesuială și nu mai vreau alți copii. Avem deja doi copii, un...

  I-am spus fiicei mele vitrege să nu-mi spună „mamă” și soțul meu mă acuză că i-am rănit sentimentele
  I-am spus fiicei mele vitrege să nu-mi spună „mamă” și soțul meu mă acuză că i-am rănit sentimentele

  Această femeie nu este de acord ca fiica sa vitregă să îi spună „mamă”, iar acum se teme că a supărat-o pe cea mică când i-a spus să preferă să o strige pe...

  Am născut acum câțiva ani, dar încă mai simt lovituri „fantomă”, ca și cum aș fi însărcinată în continuare
  Am născut acum câțiva ani, dar încă mai simt lovituri „fantomă”, ca și cum aș fi însărcinată în continuare

  De obicei, prin al de-al doilea trimestru începi să simți primele mișcări ale bebelușului în burtică. Este emoționant! La început se simte ca un fluture care...

  Semne că cineva te iubește în secret, în funcție de zodie
  Semne că cineva te iubește în secret, în funcție de zodie

  Te place sau doar ți se pare? Flirtează cu tine sau este, pur și simplu, sociabil? Zodia lui ți-ar putea da mai multe indicii decât crezi! Vrei să afli daca o persoană este...

  „Încă fac baie cu copilul meu de 7 ani. Mi se pare normal să știe cum arată un corp de adult”
  „Încă fac baie cu copilul meu de 7 ani. Mi se pare normal să știe cum arată un corp de adult”

  O mamă își expune decizia controversată de a face baie cu copiii ei, inclusiv cu băiețelul în vârstă de 7 ani. Deși este aspru criticată în mediul online,...

  Încă o graviduță în showbiz! Nicole Cherry este însărcinată! „Din inimile noastre s-a mai născut încă una. Am învățat ce e iubirea absolută”
  Încă o graviduță în showbiz! Nicole Cherry este însărcinată! „Din inimile noastre s-a mai născut încă una. Am învățat ce e iubirea absolută”

  În ultimele zile s-a tot zvonit că Nicole Cherry ar fi însărcinată. Ei bine, iată că speculațiile s-au adeverit, artista anunțând în urmă cu puțin timp că,...

  Cum te porți când ești îndrăgostit, dar încă nu ți-ai dat seama, în funcție de zodie
  Cum te porți când ești îndrăgostit, dar încă nu ți-ai dat seama, în funcție de zodie

  Dragostea poate pătrunde în viața ta când nici nu te-ai aștepta, luându-te prin surprindere. Dacă anumite persoane caută să găsească mereu pretexte pentru a fi...

  „Fiicei mele de 3 ani nu i-am zis nimic, încă. Îi spun că tata o să vină, dar mai târziu”. Mărturia cutremurătoare a une mame refugiate din Ucraina
  „Fiicei mele de 3 ani nu i-am zis nimic, încă. Îi spun că tata o să vină, dar mai târziu”. Mărturia cutremurătoare a une mame refugiate din Ucraina

  În urmă cu un an, sute de mii de familii de ucrainieni au fost despărțite la granița cu România. Mamele au fost nevoite să treacă frontiera împreună cu copiii lor,...

  © 2024 Qbebe