Nu mi-am înșelat soțul niciodată, dar testul ADN spune că fiica noastră nu este a lui

Nu mi-am înșelat soțul niciodată, dar testul ADN spune că fiica noastră nu este a lui

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Doi tineri de peste hotare au format un cuplu încă din perioada facultății, și-au unit ulterior destinele și au devenit părinții unei fetițe. Viața i-a pus însă la o grea încercare când, în urma unui test ADN, au aflat că, de fapt, copilul pe care îl crescuseră vreme de 5 ani nu era al lor. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi o poveste care te va pune serios pe gânduri!

A aflat că soțul ei nu era de fapt tatăl biologic al fiicei lor

O mamă a recurs la o rețea de socializare pentru a dezvălui o poveste de viață surprinzătoare. Astfel, în urma efectuării unui test ADN, a descoperit că soțul ei nu era tatăl biologic al fetiței lor în vârstă de 5 ani. După ce a aflat o asemenea veste, femeia i-a spus partenerului ei de viață că nu îl înșelase niciodată. Confesându-se pentru „Reddit”, și-a început povestea după cum urmează:

„Nu știu cum s-a întâmplat și pur și simplu nu mă pot opri din plâns. Nu mi-am înșelat soțul niciodată. Îl iubesc, suntem împreună încă din perioada facultății, el este iubirea vieții mele, este chipeș și blând și, înainte să fim împreună, am avut doar două relații romantice. Nu există alt bărbat care ar fi putut să fie tatăl fiicei mele. Nu mi-am înșelat soțul, nu aș putea niciodată să-i fac așa ceva și nu îmi dau seama de ce a vrut să facă acel test stupid, care a ieșit negativ și acum crede că nu este el tatăl fetiței noastre. Nu știu cum să-l conving că poate fi o greșeală, sunt foarte speriată”.  

barbat aflat in stare de soc, avand-o alaturi pe partenera sa, care examineaza cateva documente

După aflarea acestei vești, atitudinea bărbatului față de soția lui s-a schimbat radical

Odată cu primirea rezultatelor testului ADN, bărbatul a devenit foarte distant față de soția lui, nu mai avea încredere în ea și, la un moment dat, i-a spus că își dorea ca ea să plece din casa lor. Pentru sursa citată, mama a venit și cu aceste detalii:

„În ultimele luni, se schimbase foarte mult și era cu totul diferit de cel pe care îl știam și cu care mă căsătorisem. Era rece și suspicios. Mi-a cerut să se uite pe telefonul meu și nu mi-a explicat de ce voia să facă asta, inițial i l-am arătat, dar ulterior am refuzat, cerându-i să-mi dea explicații. A devenit distant și față de fiica noastră. Stătea ore întregi la el în birou. 

Eu nu l-am înșelat. Încă de dimineață m-a acuzat și mi-a mărturisit că a hotărât să facă acel test ADN după ce s-a gândit la faptul că fiica noastră avea ochii căprui, nu albaștri, ca ai noștri și, mai mult decât atât, mi-a zis că și-ar fi dorit să plec din casă. Am refuzat să fac așa ceva, prin urmare el a închis cu cheia ușa de la dormitorul nostru și m-am dus în camera fiicei noastre. A fost îngrozitor”. 

Cuplul a avut o discuție

În ciuda situației tensionate, cei doi au discutat. Mama a încercat să-și susțină în continuare nevinovăția și s-a angajat să facă diverse teste pentru a afla de ce rezultase că fetița de 5 ani nu era copilul lor biologic. Potrivit sursei citate, femeia a venit și cu aceste explicații în fața soțului ei:

„Am avut o discuție între patru ochi cu soțul meu. Ieșise din camera lui ca să putem vorbi. I-am repetat că nu l-aș înșela niciodată și i-am enumerat testele pe care intenționam să le fac, însă el mi-a zis că nu voia să mai audă de așa ceva. 

Stabilisem ca a doua zi să discutăm iar, el m-a asigurat că încă o iubește pe fetița mea și că nu va încerca să mă alunge din dormitor și din casa noastră. Atunci l-am rugat să mă îmbrățișeze și mi-a respectat dorința. Mie îmi este teamă de faptul că nu îl voi putea convinge. Tot ce vreau este ca viața familiei mele să revină la normal...”

moment de afectiune al unui cuplu care se afla acasa

În urma unor teste, au descoperit că fetița pe care o crescuseră nu era copilul lor biologic

După efectuarea unor analize, cuplul a aflat o veste care le-a dat viața peste cap: crescuseră, vreme de 5 ani, un copil care nu era al lor. Ulterior, s-au hotărât să-și găsească neapărat fiica biologică, așa cum reiese și din declarația mamei pentru sursa menționată:

„Am făcut mai multe teste. După testele de paternitate, ne-am adresat unui specialist în himerism genetic, însă am fost nevoiți să anulăm consultația întrucât s-a dovedit, până la urmă, că fetița pe care o crescusem nu era nici fiica mea biologică. 

Nu mi-am dat seama ce s-a putut întâmpla, la noi acasă a venit un ofițer de poliție, ne-a luat declarații și urma să dăm în judecată spitalul unde născusem. Nu știu ce i s-a întâmplat copilului meu, este ceva groaznic. 

Chiar dacă mi-am redobândit soțul, toată lumea mea s-a prăbușit și tot ce îmi doream era ca el să nu fi efectuat niciodată acel test ADN. 

cuplu ingrijorat in timp ce o doctorita le da explicatii in baza unor rezultate 

Am ajuns să dorm în camera fiicei mele întrucât îmi este frică să nu vină cineva și să o ia de lângă mine și, în același timp, voiam neapărat să aflu unde era fiica mea biologică, dacă era în siguranță. Mă rugam să-i fie bine”

Inițial au hotărât să nu-i spună nimic fetiței care nu era copilul lor biologic

Din dorința de a-și proteja fiica, cuplul s-a gândit să nu-i explice micuței că, de fapt, nu era fetița lor. Mama și-a continuat confesiunea pentru sursa citată astfel:

„În momentul de față, fiica noastră nu știe adevărul și, deocamdată, nu intenționăm să i-l dezvăluim. Ultimul lucru de care avem nevoie este să izbucnească un scandal. Nu vreau ca fiica mea să fie privită în alt mod de cei care o cunosc. Merită mai mult decât atât, este un copil bun, nu să fie privită de ceilalți ca și cum ar fi „un spectacol”. 

Habar nu am cum vom proceda în cazul în care îi vom găsi părinții biologici. Consider că un scenariu optimist ar fi să căutăm o casă mare și să locuim toți acolo, dar nu știu dacă ne-am permite așa ceva, dacă ei ar fi de acord cu asta sau dacă vom reuși să-i găsim până la urmă...

Situația în care ne aflăm este o nebunie. Oare există grupuri de sprijin pentru familii mixte? Am căutat pe internet și nu am găsit nimic. Tot ceea ce am găsit până acum sunt ziare de scandal care expun bieți copii nevinovați și îi pun la un loc cu scandalurile mizerabile în care sunt implicate anumite vedete. 

Cum ar trebui să procedăm ca să-i spunem fiicei noastre adevărul? Nu putem să realizăm acum acest demers întrucât o să le spună colegilor de școală și toată lumea va afla despre ce este vorba, însă știm că trebuie să stăm de vorbă cu ea”. 

A aflat că tatăl ei nu este părintele biologic în timpul unei discuții aprinse în familie

Cuplul a avut parte de susținere în mediul online

După ce utilizatorii de „Reddit” au aflat povestea acestei familii, au ținut să-și exprime susținerea și să vină cu sfaturi. Iată câteva exemple de asemenea comentarii:

 • „Oare nu pot obține un ordin judecătoresc pentru a beneficia de toate înregistrările cu fetele care s-au născut în aceeași perioadă cu fiica lor? Cred că ancheta trebuie să vizeze spitalul respectiv, în condițiile în care personalul de acolo este 100% responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat atunci...”;
 • „În mod cert că o persoană din spital este responsabil de toate acestea. Aș vrea să știu dacă această mamă a avut o naștere prematură sau cu alte complicații, astfel încât să se ajungă la o încurcătură după ce și-a adus copilul pe lume. Pentru mine, aceasta ar fi singura explicație logică pentru ceea ce s-a întâmplat”;
 • „Cred că un scenariu optimist ar fi ca părinții fetelor să devină prieteni, fetele să crească împreună ca „verișoare”, iar părinții să fie „unchi” și „mătuși”. Nu este o situație ideală, dar cel puțin familiile ar putea să trăiască laolaltă”;
 • „Nimeni nu are de câștigat din această situație. Când vor afla cine este copilul lor adevărat îl vor abandona pe cel pe care îl cresc acum?? Când își vor cere copilul biologic, și ceilalți părinți își vor dori să-și recâștige copilul. Ce se va întâmpla după 5 ani de dragoste și legături strânse? Cu siguranță este o situație tragică. După 5 ani, vor interveni diverse probleme, cu excepția situației în care fiica lor biologică ar fi într-un orfelinat”. 

În final, părinții și-au găsit fiica biologică

La câteva săptămâni după ce a cerut sprijin în mediul online, cea care descoperise că nu era mama biologică a fetiței pe care o crescuse timp de 5 ani a dezvăluit că își găsise copilul pe care îl născuse. Astfel, tot pentru „Reddit”, a făcut și următoarele precizări:

„Ne-am găsit fiica biologică. Era într-o casă de copii. Nu cred că vă mai surprinde faptul că spitalul în care am adus-o pe lume nu era tocmai cel mai bun din zonă, iar ea a ajuns să fie luată de o altă familie, care a fost ulterior investigată și, după ce s-a confirmat că nu era copilul lor biologic, fetița noastră a intrat în grija statului. Îmi este milă de acea familie, dar, totodată, sunt recunoscătoare pentru că ne-am găsit copilul sănătos și în siguranță. Am început imediat procesul de adopție și, în momentul de față, pot spune că beneficiem de o sumă consistentă. Nu aș putea spune exact care este suma cu care vom fi despăgubiți pentru situația prin care am trecut, dar cred că suma se apropie de aprox. 2 milioane de dolari...

I-am explicat fetiței noastre că sora ei va veni curând să locuiască alături de noi și am asigurat-o de faptul că, în ciuda acestei schimbări, o vom iubi la fel de mult. Mi s-a părut că a fost entuziasmată când a auzit de venirea surorii sale.

parinti fericiti alaturi de fetita lor, care se afla in bratele tatalui ei

Peste câteva luni ne vom muta în alt oraș cu fiicele noastre. Am găsit acolo o școală bună și vom avea o casă pentru familia noastră extinsă.

Nu știu cum vor sta lucrurile cu celaltă familie. Nu cred că fiica mea biologică își amintește prea mult de ei, nu aș vrea să o implic inutil în această problemă dar, totodată, cred că ar fi corect ca și ceilalți părinți să știe exact ce s-a întâmplat. Probabil că biata mamă habar nu are ce s-a întâmplat de fapt. Pot doar să-mi imaginez cât de mult va suferi.

De asemenea, mă străduiesc să mă concentrez cât mai mult asupra fiicelor mele și vreau să le oferim o viață cât mai frumoasă.

În ceea ce-l privește pe soțul meu, pot spune că îl iubesc mai mult ca orice pe lume și știu că și el mă iubește. Am trecut printr-un adevărat infern, nu intenționăm să ne despărțim, să renunțăm la relația noastră. În plus, el a șters postările pe care le făcuse pe „Reddit” și m-a asigurat că va avea mai multă încredere în mine. Îl iubesc tare mult. Sper că vom fi cu toții bine”.

 

Surse foto: istockphoto.com, pexels.com, Image by Freepik

Surse articol: news.amomama.com, reddit.com

Articolul urmator
Soțul meu m-a înșelat, dar nu le voi spune niciodată copiilor mei. O fac pentru ei, nu pentru el!
Soțul meu m-a înșelat, dar nu le voi spune niciodată copiilor mei. O fac pentru ei, nu pentru el!

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Toată lumea îl cunoaște pe fiul lui Kamara, dar puțini știu că acesta mai are o fiică. Este o adevărată domnișoară
  Toată lumea îl cunoaște pe fiul lui Kamara, dar puțini știu că acesta mai are o fiică. Este o adevărată domnișoară

  Una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi a dezvăluit de mai multe ori prin ce suferințe a trecut alături de fiul său, care suferă de paralizie cerebrală, dar de curând...

  Nu vreau să-mi părăsesc soțul, deși m-a înșelat cu sora mea și cu cea mai bună prietenă
  Nu vreau să-mi părăsesc soțul, deși m-a înșelat cu sora mea și cu cea mai bună prietenă

  După trei ani de căsnicie, o femeie a descoperit că soțul ei o înșela cu sora ei pe care a și lăsat-o însărcinată de două ori. Și mai șocant este că absolut toți...

  Ce familie frumoasă are Florin Piersic Jr.! Fiica lui seamănă leit cu mama, iar fiul lui este identic cu tata
  Ce familie frumoasă are Florin Piersic Jr.! Fiica lui seamănă leit cu mama, iar fiul lui este identic cu tata

  În urmă cu 15 ani Florin Piersic Jr. și Dorina Chiriac, doi dintre cei mai apreciați actori ai României, primeau pe lume pe Sonia, fetița lor de nota 10. Acum fetița lor...

  Soțul meu m-a înșelat și asta ne-a salvat căsnicia
  Soțul meu m-a înșelat și asta ne-a salvat căsnicia

  Deși este aproape imposibil să ne facem o idee despre câți oameni își înșală partenerii de viață (datele sunt puține pentru că, ei bine, cei care sunt infideli nu...

  Soțul meu nu este de acord să-mi învăț fiica despre emoții. Consideră totul o aiureală
  Soțul meu nu este de acord să-mi învăț fiica despre emoții. Consideră totul o aiureală

  O fetiță de 5 ani are doi părinți cu convingeri la polul opus. Pe de-o parte, mama vrea ca cea mică să învețe cât mai multe despre propriile emoții. Pe de altă parte,...

  Soțul meu bea și îmi spune să plec dacă nu îmi convine, cu o fiică de 10 ani și însărcinată. Nu știu ce să fac
  Soțul meu bea și îmi spune să plec dacă nu îmi convine, cu o fiică de 10 ani și însărcinată. Nu știu ce să fac

  Una dintre principalele cauze ale depresiei, boala nevăzută care face milioane de victime, este abuzul emoțional în familie. Ca o picătură de apă care erodează și cea mai...

  Am avut o aventură cu un bărbat căsătorit. Acum fiica noastră are 7 ani
  Am avut o aventură cu un bărbat căsătorit. Acum fiica noastră are 7 ani

  Este greu de crezut că în 2013 voiam să mor. A început totul când am cunoscut un bărbat căsătorit online, un blogger spiritual care m-a acostat pe Facebook și cu care...

  Lumea noastră oribilă, în care îți lași fiica să doarmă la o prietenă și este violată de tatăl acesteia
  Lumea noastră oribilă, în care îți lași fiica să doarmă la o prietenă și este violată de tatăl acesteia

  În ce lume trăim? Pentru că eu nu o pot numi decât îngrozitoare astăzi. Pentru că începe (sau poate așa a fost mereu) să devină pentru mine, ca mamă, un front...

  © 2023 Qbebe