Am 18 ani și sunt însărcinată cu al doilea copil. Iată ce comentarii dureroase mi s-au adresat

Am 18 ani și sunt însărcinată cu al doilea copil. Iată ce comentarii dureroase mi s-au adresat

Bianca Geica - Redactor Senior

Kailey Pool are 18 ani și este studentă la cinematografie digitală. A născut primul ei copil la 16 ani și refuză să se lase afectată de cei care o hărțuiesc pe Internet și o etichetează drept iresponsabilă, insistând că este o mamă grozavă în ciuda vârstei sale.

A rămas însărcinată cu primul ei copil la doar patru săptămâni după ce a început să se întâlnească cu iubitul ei

Kailey este din Omaha, Nebraska și are o fetiță de doi ani, Avery. Ea recunoaște că a rămas însărcinată cu primul ei copil la doar patru săptămâni după ce a început să se întâlnească cu iubitul ei. Vorbind în exclusivitate pentru Fabulous, Kailey explică de ce nici măcar cele mai răutăcioase comentarii nu o deranjează și spune că se mândește cu faptul că va fi o mamă tânără și sexy la 30 de ani.

„Am făcut un test de sarcină în toaleta unei cafenele, am făcut o poză și l-am aruncat la gunoi. Luam anticoncepționale și abia mă întorsesem în SUA doar de două luni, după ce am locuit în Arabia Saudită împreună cu tatăl meu care lucra acolo. Era iulie 2019 și mă întâlneam cu Nathan Smith, acum în vârstă de 21 de ani, de doar patru săptămâni. Eram o elevă de nota 10 la liceu, nu am bănuit niciodată că sunt însărcinată, am făcut testul doar ca o provocare. Întotdeauna avusesem menstruații neregulate, iar ginecologii mi-au spus că era probabil să fiu infertilă din cauza chisturilor ovariene. Așa că, atunci când prietena mea m-a întrebat care este rezultatul, i-am răspuns că n-am niciun stres în privința asta. Când un amic de-al meu a văzut poza pe care o făcusem testului de sarcină și mi-a spus că rezultatul a fost pozitiv, am fost total șocată, nu realizasem că două linii groase roz înseamnă pozitiv. Aveam 16 ani, iar acest lucru nu trebuia să se întâmple”, povestește Kailey.

Câteva zile la rând ea a refuzat să creadă că este însărcinată și nu înțelegea cum s-a întâmplat acest lucru în ciuda faptului că lua anticoncepționale și medicii i-au spus nu de puține ori că va rămâne foarte greu însărcinată din cauza ovarelor sale polichistice.

„Nu îmi venea să cred. Eram într-o stare de negare. Nici măcar nu-i spusesem lui Nathan că aștept copilul nostru, dar la 13 săptămâni a aflat de la un amicul care mi-a spus că cele două linii roșii înseamnă că sunt gravidă. Îngrozită că mă va părăsi, Nathan și cu mine stăteam întinși pe patul meu încercând să ne gândim la ce aveam de făcut. Am știut imediat că nu aveam cum să avortez și, după ore de discuții, Nathan mi-a spus că îmi va fi alături.

Mi-a luat ceva mai mult timp să îmi adun curajul de a-i spune mamei mele, dar după trei încercări eșuate, când eram însărcinată în patru luni, i-am spus că nu eram infertilă și că eram însărcinată. Mama a fost șocată și furioasă. I-a luat câteva ore să digere vestea și apoi mi-a spus că va trebui să-i spun tatălui meu. El era în Dubai la muncă și eram terifiată de reacția lui. Fusesem crescută ca la armată și ne-am mutat peste tot în lume, iar sarcini la adolescente nu se întâmplau niciodată în lumea lui.

Două săptămâni mai târziu, încă nu aveam curajul să-i mărturisesc, așa că mama a fost nevoită să-i dea vestea. Dar nu doar de familia mea trebuia să-mi fac griji”, mai spune Kailey.

Deși planul ei era să ascundă sarcina de colegii săi de școală cât mai mult posibil, vestea că este însărcinată s-a răspândit repede. Kailey spune că zilnic era jignită și numită „pocnitoare”, „scursură” sau „femeie ușoară”.

„Burta a devenit vizibilă destul de repede, dar eram hotărâtă să păstrez secretul sarcinii mele față de colegii mei, așa că am început să port haine largi. Dar nu a fost de nici un folos și vestea s-a răspândit rapid. Am fost etichetată drept „pocnitoare”, „scursură” sau „femeie ușoară”, iar alți așa-ziși prieteni m-au etichetat drept „incubator uman”. Am fost hărțuită și batjocorită, dar asta nu a făcut decât să mă facă și mai hotărâtă să îmi apăr drepturile. Am rămas la școală până când am sarcina a ajuns la 7 luni și mi-am terminat toate cursurile, în timp ce Nathan muncea non-stop la un fast-food, punând bani deoparte pentru copilul nostru”, povestește Kailey.

În martie 2020, a venit pe lume Avery, primul copil al lui Kailey. La doar 16 ani, adolescenta trebuia să își asume responsabilitățile unui părinte și era pregătita pentru asta:

„În martie 2020, viețile noastre s-au schimbat complet atunci când Avery a venit pe lume, după un travaliu de 21 de ore. Nathan a fost alături de mine și știam că asistentele mă judecau pentru că eram prea mică. După ce s-a născut fiica noastră, Nathan s-a mutat în casa mamei mele, iar Avery a devenit centrul universului nostru. În octombrie 2020, Nathan m-a cerut în căsătorie pe plajă, iar la câteva săptămâni, pe 19 noiembrie 2020, ne-am căsătorit la tribunalul local. Eu aveam 17 ani, iar Nathan 19 ani. În aceeași lună, Nathan s-a înrolat în forțele aeriene. Știam că, dacă ne căsătoream, vom avea acces la cazare militară la preț redus în baza la care era repartizat.

În mai 2021, ne-am mutat din Enterprise, Alabama, la o bază aeriană din Omaha, Nebraska. Să-mi fac prieteni ca mamă adolescentă de 17 ani a fost greu. Am constatat că puțini adolescenți de vârsta mea doreau să iasă cu cineva care avea mereu un copil în brațe. Așa că am lăsat socializarea deoparte și am făcut din îngrijirea lui Avery și a lui Nathan, acum mecanic în forțele aeriene, prioritatea mea și am început să îmi împărtășesc viața pe rețelele de socializare. Eram hotărâtă să-mi folosesc experiența pentru a sparge stigmatul asociat cu sarcina la adolescente. Dacă aș avea șansa de a face totul din nou, nu aș schimba nimic. Îmi place să fiu mamă și știu că acesta este destinul meu”, spune Kailey.

La 18 ani Kailey așteaptă deja al doilea copil

Vara aceasta, tânăra mămică a aflat că este din nou însărcinată și se așteaptă să nască în februarie 2023. De această dată, sarcina a fost planificată.

„Vă puteți imagina bucuria noastră când am descoperit că sunt însărcinată cu al doilea copil în iunie și abia așteptăm până în februarie 2023 pentru a-i dărui lui Avery un frățior sau o surioară. Sarcina a fost planificată pentru că îmi doream un alt copil înainte de a împlini 20 de ani.

Suntem stabili din punct de vedere financiar, Nathan are o slujbă bună și avem un acoperiș deasupra capului, așa că nu vedeam niciun motiv să așteptăm. Nu mă îndoiesc că trolii vor reveni în forță atunci când îl vom întâmpina pe micuțul nostru în februarie, dar pot să-mi spună cum vor, din partea mea. Asta nu mă va împiedica să împărtășesc călătoria mea și să transmit lumii că nu toate mamele adolescente sunt fără speranță și cu siguranță nu suntem niște femei ușoare. Plănuiesc să fiu o mamă tare la treizeci de ani, cu copii grozavi, o carieră și un soț uimitor”, încheie Kailey.

Citește și:

Surse foto: instagram.com/kailey.pool

Surse articol: thesun.co.uk

Articolul urmator
Sunt însărcinată cu al doilea copil și nu pot renunța la dormitul cu copilul cel mare
Sunt însărcinată cu al doilea copil și nu pot renunța la dormitul cu copilul cel mare

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cel mai frumos cadou: soția fostului principe Nicolae al României este însărcinată cu al doilea copil
  Cel mai frumos cadou: soția fostului principe Nicolae al României este însărcinată cu al doilea copil

  Fericire mare în familia fostului principe Nicolae al României! Acesta a dat cea mai frumoasă veste în ajun de Moș Nicolae: soția sa, Alina-Maria Binder, este...

  Ștefana Peev este însărcinată cu al doilea copil!
  Ștefana Peev este însărcinată cu al doilea copil!

  Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, Ștefana Suciu (Peev), este însărcinată cu al doilea copil! Ea și soțul ei, Maximilian Peev, au dezvăluit că urmează să...

  Mama copilului lor este însărcinată din nou și le cere să îi adopte și al doilea copil
  Mama copilului lor este însărcinată din nou și le cere să îi adopte și al doilea copil

  La ani de zile după ce au încercat să aibă un copil, un cuplu s-a împăcat cu ideea că nu vor fi niciodată părinți, până când au primit un telefon care le-a...

  Sunt adolescentă. Și sunt însărcinată. Iată ce sfaturi nesolicitate și greșite am primit până acum
  Sunt adolescentă. Și sunt însărcinată. Iată ce sfaturi nesolicitate și greșite am primit până acum

  O adolescentă însărcinată a împărtășit, pe Reddit, câteva sfaturi nesolicitate pe care le-a primit de când a anunțat că va deveni mamă. Ea povestește că...

  Ce familie frumoasă are gimnasta Cătălina Ponor! Este însărcinată cu al doilea copil și mai fericită ca niciodată
  Ce familie frumoasă are gimnasta Cătălina Ponor! Este însărcinată cu al doilea copil și mai fericită ca niciodată

  Cătălina Ponor este una dintre cele mai cunoscute gimnaste din lume, fiind cel de-al douăsprezecelea reprezentat al țării noastrii inclus în „International Gymnastics Hall...

  O femeie rămâne însărcinată cu al doilea copil, în timp ce era gravidă cu primul
  O femeie rămâne însărcinată cu al doilea copil, în timp ce era gravidă cu primul

  Este posibil să rămâi însărcinată chiar dacă ești deja gravidă? Ei bine, da! O femeie din Statele Unite, Odalis Martinez, a rămas însărcinată cu al doilea copil,...

  Britney Spears a anunțat că este însărcinată, la 40 de ani, cu al treilea copil
  Britney Spears a anunțat că este însărcinată, la 40 de ani, cu al treilea copil

  La 5 luni după ce a fost eliberată de sub tutela tatălui său, Britney Spears a dezvăluit că este însărcinată cu al treilea copil! Artista în vârstă de 40 de ani a...

  Vrei să rămâi însărcinată? Iată ce trebuie să bei şi ce nu
  Vrei să rămâi însărcinată? Iată ce trebuie să bei şi ce nu

  Despre sarcină sunt multe de spus. Tocmai de aceea se fac fel şi fel de studii despre sarcină. Interesul este major, multe femei vor să rămână însărcinate şi să aducă...

  © 2024 Qbebe