Am născut un copil de altă culoare și soțul meu crede că l-am înșelat

Am născut un copil de altă culoare și soțul meu crede că l-am înșelat

Alina Nedelcu - Redactor Senior

O femeie de origine indiană a adus pe lume un copil cu pielea deschisă la culoare și imediat după nașterea acestuia a intrat în conflict cu soțul ei întrucât acesta a acuzat-o că l-a înșelat. Mama și-a susținut nevinovăția, fiind sfătuită să recurgă la un test ADN. Parcurgând articolul de mai jos vei descoperi povestea acesteia!

O femeie de origine indiană a născut un copil cu pielea deschisă la culoare

După ce s-a străduit timp de mai mulți ani să devină mamă, o femeie de origine indiană și-a împlinit în sfârșit acest vis. Întrucât copilul nu s-a născut având aceeași culoare a pielii cu a ei și a soțului ei, tot indian, acesta a acuzat-o că l-a înșelat. Iată ce a dezvăluit proaspăta mamă într-o confesiune de pe „Reddit”:

„Tocmai am născut un copil cu pielea albă, în timp ce eu și soțul meu suntem indieni. El crede că l-am înșelat, dar eu mă tem că am fost violată. Nici nu am stat de vorbă cu soțul meu de când am ieșit din spital și nici nu știu cum să procedez întrucât cine ar vrea să treacă printr-un asemenea dezastru?... Suntem căsătoriți de cinci ani, amândoi avem origine indiană, avem pielea de culoare închisă. Ne-am cunoscut la serviciu, unde lucram împreună și în acea perioadă am fost foarte fericiți.  Lucrurile s-au mai complicat în ultimii ani, am încercat mult să avem un copil și la un moment dat ne-am pierdut speranța că vom reuși. Așa că, în clipa în care am aflat că sunt însărcinată cu un băiețel sănătos, am fost extrem de entuziasmați, soțul meu era extrem de încântat că va fi tată. Nu știu cum să spun, dar așa a fost să fie, copilul s-a născut cu pielea deschisă la culoare. Inițial nici măcar nu am observat asta, atunci pielea sa era preponderent roșie, iar când mi-am dat seama creierul meu pur și simplu s-a blocat...”

Soțul ei a acuzat-o că l-a înșelat

Mama de origine indiană acuzată de soțul ei că l-a înșelat întrucât a adus pe lume un copil de altă culoare și-a continuat confesiunea explicând prin ce a trecut:

„Nu pot să îmi amintesc în totalitate ceea ce s-a întâmplat atunci, dar soțul meu a început să țipe la mine și eu nu știam ce să spun. Desigur că nu îl înșelasem, dar era evident că bebelușul avea pielea albă! Curând după aceea a plecat în mare grabă și de atunci locuiește împreună cu frații săi. Știu lucrurile acestea doar pentru că fratele lui m-a anunțat. Au trecut două zile, el nu a mai vorbit cu mine și mă tem să iau legătura cu el, întrucât nici nu știu ce aș putea să îi spun. Înțeleg că este furios, dar mă doare că s-a gândit că l-am înșelat și sunt și eu furioasă, nu mă pot abține.

Nici măcar nu am putut să-mi ating copilul, doar simplul fapt că îl privesc mă face să plâng, nu este de vină bietul de el, dar cine este de fapt de vină? Nu obișnuiesc să consum alcool, dar am participat la diverse evenimente în perioada în care am aflat că sunt însărcinată și totuși nu îmi amintesc de vreun moment în care să fi fost beată. Oare cineva a pătruns în casa mea? 

Dacă nu voi afla ce s-a întâmplat și dacă mariajul meu se va destrăma, dacă nu voi putea rezolva lucrurile, cum voi putea oare să pot avea grijă de fiul meu, dacă nici măcar nu pot să îl privesc? Ce voi face în momentul în care va trebui să revin la muncă? Va trebui să îmi dau demisia?

Nu știu ce ați face voi, dar eu simt că mă scufund.”

mama de origine indiana si bebelusul ei nou-nascut

A fost îndemnată să recurgă la teste genetice

Cea care nu s-a ferit să dezvăluite că a născut un copil de altă culoare și că soțul ei a acuzat-o că l-a înșelat a primit numeroase sfaturi în mediul online. Din acestea se poate sesiza cum a fost îndemnată să apeleze la teste genetice, la un test de paternitate. Iată câteva exemple de asemenea sfaturi, postate pe „Reddit”:

 • „Tatăl meu a acuzat-o pe mama mea că l-a înșelat întrucât fratele meu s-a născut cu o piele albă precum o coală de hârtie, cu părul blond și cu ochii albaștri (originea mamei mele provine dintr-un mix rasial, iar tatăl meu are și el pielea foarte închisă la culoare). Treptat, pielea fratelui meu s-a închis și tatăl meu i-a cerut scuze mamei. Nu te apuca să faci nimic până când nu vei avea rezultatele testelor ADN. Ceea ce ți se întâmplă este ceva comun, genetica este foarte ciudată.”
 • „Ar trebui ca acest răspuns să fie scris cu majuscule: GENETICA ESTE EXTREM DE CIUDATĂ! Ținând cont de numărul de persoane care au copii, chiar și lucrurile despre care se spune că au o incidență de 1 la 1 milion se întâmplă des. Încearcă să faci un test ADN cât mai repede, până când situația nu se va agrava și mai mult!
 • „Genetica este super ciudată! Întrucât culoarea pielii se află pe o scală poligenică, două persoane cu pielea închisă la culoare pot avea un bebeluș cu pielea albă. Este rar, dar se întâmplă, este legat de secvențele ADN. Un test de paternitate ar fi cea mai bună opțiune”
 • „Sunt asistentă medicală la o secție de neonatologie. Nou-născuții, chiar dacă sunt de culoare, au pielea deschisă la culoare, albă, rozalie. Pielea li se închide când vor înainta în vârstă. Adesea vedem părinți care sunt dezorientați, mai ales dacă bebelușii au trăsături mai degrabă europene. Dacă dorești, apelează la un test ADN ca să-l liniștești și dacă vrei, stai de vorbă cu părinții tăi sau cu alte persoane de origine indiană despre cum arătau copiii lor când s-au născut”
 • „Vestea bună este că este vorba despre o situație normală. Există numeroase variante de pigment în cadrul raselor și nu este ceva ieșit din comun pentru cupluri să aibă un copil care va crea confuzie, dar când se va efectua un test ADN se va dovedi că este copilul lor. Am auzit o asemenea poveste de mai multe ori. Dacă aș fi în locul tău i-aș trimite un mesaj soțului, în care i-aș spune că nu am pierdut timpul și că nu am fost cu nimeni altcineva și că prin urmare copilul este al lui... Programează un test de paternitate pentru a dovedi că bebelușul este al lui și ai grijă ca numele soțului tău să apară pe certificatul de naștere al micuțului. Regret că tu și familia ta treceți prin asta și sper că vei ajunge să privești în urmă, spre ceea ce ți se întâmplă acum, ca și cum ar fi o amintire amuzantă (chiar dacă în trecut era ceva neplăcut) din primii ani din viața ta de părinte.”

eprubeta-cu-proba-de-sânge-pentru-un-test-ADN

Articolul reprezintă traducerea și adaptarea materialului disponibil pe site-ul reddit.com

Sursă: reddit.com

Sursă poză principală: istockphoto.com 

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Soțul meu m-a înșelat zilnic, luni la rând, după ce copilul nostru a murit...
Soțul meu m-a înșelat zilnic, luni la rând, după ce copilul nostru a murit...

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Mi-am descărcat un joc pe telefon și soțul meu crede că-l înșel. Nu faceți aceeași greșeală ca mine
  Mi-am descărcat un joc pe telefon și soțul meu crede că-l înșel. Nu faceți aceeași greșeală ca mine

  Am descărcat o aplicație care simulează o emisiune de dating pe care eu și soțul meu o adorăm. Nimic din ce se întâmplă în acel joc nu este real. Toate personajele...

  Soțul meu m-a înșelat și asta ne-a salvat căsnicia
  Soțul meu m-a înșelat și asta ne-a salvat căsnicia

  Deși este aproape imposibil să ne facem o idee despre câți oameni își înșală partenerii de viață (datele sunt puține pentru că, ei bine, cei care sunt infideli nu...

  Și-a atacat soțul când a văzut o poză cu el și o „altă” femeie. Amanta era chiar ea în tinerețe
  Și-a atacat soțul când a văzut o poză cu el și o „altă” femeie. Amanta era chiar ea în tinerețe

  O femeie din Mexic și-a înjunghiat soțul după ce a găsit, în telefonul său, fotografii cu el și o „femeie mai tânără”. Aceasta a presupus că este vorba...

  Nu vreau să-mi părăsesc soțul, deși m-a înșelat cu sora mea și cu cea mai bună prietenă
  Nu vreau să-mi părăsesc soțul, deși m-a înșelat cu sora mea și cu cea mai bună prietenă

  După trei ani de căsnicie, o femeie a descoperit că soțul ei o înșela cu sora ei pe care a și lăsat-o însărcinată de două ori. Și mai șocant este că absolut toți...

  După ce am născut, soțul meu a devenit nemulțumit de cum arăt și îmi spune asta mereu...
  După ce am născut, soțul meu a devenit nemulțumit de cum arăt și îmi spune asta mereu...

  Pe lângă schimbările hormonale pe care mai toate femeile însărcinate le experimentează, în timpul sarcinii apar și o serie de transformări fizice. Vergeturile și...

  Soțul meu vrea o zi liberă de la viața de familie pentru că are un salariu mai mare ca al meu
  Soțul meu vrea o zi liberă de la viața de familie pentru că are un salariu mai mare ca al meu

  A fi părinte este un job cu normă întreagă, indiferent că ești o mamă casnică sau că lucrezi 50 de ore pe săptămână. Oricât de mult ți-ai dori, uneori, să...

  Patru doctori mi-au spus că fiul meu este perfect sănătos. TOȚI s-au înșelat
  Patru doctori mi-au spus că fiul meu este perfect sănătos. TOȚI s-au înșelat

  Imediat ce Oliver a venit pe lume, părinții lui, Charlie și Thomas, și-au dat seama că e ceva nu e în regulă cu el. Ochiul lui drept era umflat și roșu, dar medicii le-au spus...

  Copilul meu de 12 ani încă crede în Moș Crăciun. Să-i spun adevărul?
  Copilul meu de 12 ani încă crede în Moș Crăciun. Să-i spun adevărul?

  O mamă de peste hotare mărturisește că al său fiu de 12 ani încă mai crede în Moș Crăciun. Sau cel puțin…ea nu i-a spus niciodată adevărul, însă...

  © 2024 Qbebe