O tânără și-a găsit tatăl biologic, care dispăruse fără urmă din viața ei și a mamei sale, după ce a primit un mesaj de la un număr necunoscut

Andreea Guică - Redactor

O tânără din SUA a primit un mesaj de la un număr necunoscut, în legătură cu tatăl său biologic, care dispăruse în urmă cu mulți ani din viața ei și a mamei sale. Ce a urmat apoi, citiți mai jos.

Lane, o tânără din SUA a primit un mesaj de la un necunoscut, care i-a schimbat viața definitiv. Iată ce povestește femeia.

Acum un an, am primit un SMS de la un număr necunoscut, care mi-a spus să-mi fac un test ADN pentru a-mi afla originile. Bineînțeles că am presupus că era fals așa că inițial nici nu i-am răspuns. Am sunat-o imediat pe prietena mea ca să-i spun ce s-a întâmplat, dar ea m-a încurajat să îi răspund și să aflu despre ce e vorba. Așa că într-un final, i-am răspuns.

captura tiktok

A insistat că trebuie să-mi fac neapărat acest test ADN.  Și-a făcut chiar și un cont de Facebook, ca să ne contacteze – pe mine și pe soțul meu – și pe această platformă. Nu mi-a oferit absolut nici o dovadă care să confirme că ceea ce spunea era adevărat, așa că m-am gaândit că cel mai bine este să o sun pe mama mea”.

În urma discuției cu mama ei, tânăra a avut parte de cea mai neașteptată veste posibilă. Mama ei i-a mărturisit că știe despre ce e vorba și că are un secret pe care l-a ținut în tot acest timp.

Din ce povestește Lane, este vorba despre tatăl ei biologic. Se pare că femeia nu știa că tatăl care a crescut-o, nu era de fapt tatăl ei, ci un bărbat cu care mama sa a avut o aventură când era mai tânără.

„Aproape am căzut de pe scaun atunci când mama mi-a spus că de fapt, tatăl meu este altcineva. Mi-a explicat că atunci când era în facultate, a avut o aventură cu un bărbat mai tânăr ca ea cu 10 ani. Imediat după ce l-a cunoscut a rămas însărcinată, iar într-o zi, tatăl meu biologic a întrebat-o dacă copilul din burtă este al lui, dar ea a negat. Probabil a vrut să ducă secretul cu ea în mormânt”, spune femeia.

După discuția respectivă, Lane și-a făcut testul ADN și 6 săptămâni mai târziu a descoperit că, într-adevăr, bărbatul despre care i-a povestit mama sa este, de fapt, tatăl ei.

Lane a aflat că tatăl ei este englez și lucrează ca biolog marin, o meserie pe care, culmea, și-a dorit-o și ea la un moment dat.

Dar, poate cel mai șocant lucru de până acum, este că tatăl său a urmărit-o pe rețelele de socializare ani la rând. Și asta pentru că a rugat-o pe mama ei să îl lase să-și cunoască fiica și să fie parte din viața ei, dar aceasta nu i-a permis, pe motivul că Lane va rămâne traumatizată „și oricum nu stă prea bine cu sănătatea mentală”. Așa că nu i-a rămas altceva de făcut decât să facă parte din viața ei în mod virtual.

M-a văzut când am absolvit liceul, facultatea, când m-am căsătorit, când am făcut copii. Totul a început atunci când mama mea i-a trimis o felicitare de Crăciun, atunci când eu aveam doi ani. În scrisoare mi-a menționat numele. De atunci, a tot căutat numele meu pe google și când am început să postez pe rețelele de socializare, m-a găsit imediat. În acel moment și-a dat seama imediat că sunt fiica lui, pentru că semănăm izbitor”.

Lane și tatăl ei biologic, s-au cunoscut, în sfârșit. Femeia s-a dus două săptămâni în California, acolo unde acesta locuiește în prezent. Cu ocazia asta, a descoperit că mai are două surori mai mici.

Pe de-o parte, s-a apropiat de tatăl ei biologic, dar pe de altă parte relația cu mama sa s-a stricat iremediabil.

Menținerea unui astfel de secret necesită un grad ridicat de minciună, trădare și manipulare. Nu a fost deloc ușor, dar am tăiat orice legătură cu mama mea”, a mai spus Lane, la final.

În ceea ce privește persoana misterioasă care a contactat-o pe Lane de pe un număr necunoscut, acesta era un nepot de-al tatălui său, care a avut o poveste de viață similară. S-a gândit că și tânăra, la fel ca el, are dreptul să-și cunoască originile.

Surse foto: Captură TikTok - Laneiscool14

Surse articol: https://www.kidspot.com.au/news/i-discovered-my-biological-dad-after-a-stranger-persuaded-me-to-get-a-dna-test/news-story/1df26fbf3cf0cb36d37c8ad033948756

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  A aflat că tatăl ei nu este părintele biologic în timpul unei discuții aprinse în familie
  A aflat că tatăl ei nu este părintele biologic în timpul unei discuții aprinse în familie

  O femeie în vârstă de 30 de ani a aflat în timpul unei discuții aprinse cu familia că tatăl său biologic este alt bărbat decât cel care a crescut-o.

  „Tatăl meu biologic era bipolar și mama mea suferea de schizofrenie”. O femeie rememorează cele mai dificile momente din copilăria ei
  „Tatăl meu biologic era bipolar și mama mea suferea de schizofrenie”. O femeie rememorează cele mai dificile momente din copilăria ei

  „Am fost diagnosticată cu tulburare bipolară și mi s-a spus că nu există tratament. S-a dovedit că, de fapt, aveam tulburare de stres post-traumatic”, povestește Nadia, o...

  Ce am învățat despre viață după ce am aflat că tatăl meu are cancer
  Ce am învățat despre viață după ce am aflat că tatăl meu are cancer

  O femeie de peste hotare ne povestește o experiență impresionantă care i-a schimbat viața, atunci când a aflat că tatăl ei s-a luptat cu cancerul. Este o poveste care ne poate...

  Povestea mamei de 38 de ani, care a fost gravidă timp de un deceniu. A născut cu 3 luni în urmă și este însărcinată cu cel de-al 16-lea copil.
  Povestea mamei de 38 de ani, care a fost gravidă timp de un deceniu. A născut cu 3 luni în urmă și este însărcinată cu cel de-al 16-lea copil.

  Patty Hernandez din Carolina de Nord (SUA) este mama a 15 copii, iar în prezent este însărcinată cu cel de-al șaisprezecelea. Descoperă din articolul de mai jos cum se...

  O fetiță de 6 ani a scăpat din brațele răpitorului datorită lecțiilor mamei sale
  O fetiță de 6 ani a scăpat din brațele răpitorului datorită lecțiilor mamei sale

  Zi de zi încerci să-ți înveți copilul lucruri noi, ajutându-l să deprindă abilități care îi sunt oricând utile. Printre acestea se numără și cele care...

  Cum am găsit puterea să îmbrățișez omul care mi-a ucis tatăl
  Cum am găsit puterea să îmbrățișez omul care mi-a ucis tatăl

  Să îți pierzi unul dintre părinți este o experiență extrem de dureroasă. Dacă această tragedie s-a petrecut în copilăria ta și nu știi cum au stat lucrurile, nu...

  Copilărie printre morminte: povestea fraților din Brazi crescuți de tatăl gropar, după ce mama i-a părăsit
  Copilărie printre morminte: povestea fraților din Brazi crescuți de tatăl gropar, după ce mama i-a părăsit

  Să reușești să îi oferi copilului tot ceea ce are nevoie nu este deloc ușor când ești părinte singur. Lucrurile devin însă mai complicate dacă ai mai mulți copii...

  © 2023 Qbebe