Sunt însarcinată cu gemeni și actuala parteneră a fostului meu vrea să-mi ia copiii

Bianca Geica - Redactor Senior

Sunt însarcinată cu gemeni și actuala parteneră a fostului meu vrea să-mi ia copiii Perioada sarcinii este destul de stresantă pentru majoritatea viitoarelor mămici, mai ales pentru cele aflate la primul bebe, care experimentează pentru prima oară anumite schimbări și stări și își pun tot felul de întrebări precum „oare e bine bebelușul?”, „voi avea o naștere ușoară?” sau „voi fi o mamă bună?”. În astfel de momente, sprijinul partenerului este extrem de valoros, dar ce se întâmplă atunci când viitoarea mămică este nevoia să facă singură față stresului care vine odată cu sarcina?

„Sunt însarcinată cu gemeni și actuala parteneră a fostului meu vrea să-mi ia copiii”

O femeie de peste granițe povestește, într-o postare pe Reddit, că la scurt timp după ce partenerul ei a părăsit-o pentru a se întoarce la fosta lui iubită, a aflat că este însărcinată. Inițial, viitoarea mămică nu credea că bărbatul vă dori să aibă prea mult de-a face cu copiii, dar el a fost „extaziat” când a aflat că va avea gemeni, deoarece partenerei sale i se spusese anterior că nu va putea niciodată să rămână însărcinată pe cale naturală, iar el și-a dorit întotdeauna să fie tată.

Totul părea în regulă până când actuala lui iubită a început să se comporte ca și cum copiii erau ai ei, iar viitoarea mamă - o mamă surogat.

femeie insarcinata care isi tine mainile in cap

„Iubitul meu, Joe, m-a părăsit pentru a se întoarce la fosta lui iubită, Kim, iar la scurt timp după, am aflat că sunt însărcinată. L-am anunțat și el a fost extaziat. Se pare că prietena lui a avut probleme de fertilitate și probabil că nu va putea niciodată să rămână însărcinată pe cale naturală, iar el și-a dorit întotdeauna să fie tată. Nu se pune problema să ne împăcăm.

Citește și: DA, mi-am abandonat fiica și-mi pare bine că am făcut-o

A fost prezent la prima ecografie și nu și-a mai încăput în piele de fericire când a aflat că va fi tată de gemeni. Când i-a spus iubitei lui, ea a avut o cădere psihică în legătură cu infertilitatea ei și a vrut să vorbească cu mine. M-am întâlnit cu ea la ei acasă și ea mi-a spus că dorea să se implice în sarcina mea pentru că, în cele din urmă, va fi mama vitregă a copiilor. A început să-mi spună că trebuie să nasc acasă, că trebuie să le dau lapte praf pentru ca ei să poată sta cu copiii jumătate din săptămână, că vrea un băiat și o fată și că vrea ca cei mici să-i spună și ei „mamă”. I-am închis gura și i-am spus că voi face cele mai bune alegeri pentru copiii mei și pentru corpul meu și am plecat.

Ea a continuat să fie insiste și să-mi trimită mesaje în fiecare zi despre ce ar trebui să mănânc, că ar trebui să fac mișcare și să se plângă de faptul că angajatorul ei nu o lasă să-și ia concediu de maternitate. La întâlnirea virtuală de consiliere genetică, Kim a fost prezentă în locul fostului meu partener și a preluat întreaga ședință încercând să vorbească despre istoricul familiei sale, care nu era relevant. Când a venit timpul pentru morfologia de trimestru doi, mi-au permis să aduc o singură persoană cu mine, iar Joe mi-a sugerat să o iau pe Kim în locul lui, iar eu am refuzat. Joe a sfârșit prin a veni și a aflat singur sexul copiilor, pentru că am vrut să rămână o surpriză pentru mine.

Am anunțat pe rețelele mele de socializare că voi avea gemeni și apoi ea a pus un anunț în care spunea că așteaptă gemeni „în mod netradițional” și cât de binecuvântată era. Am fost iritată, dar mi-am ținut gura. Apoi a dat o petrecere de dezvăluire a sexului și a postat-o pe rețelele de socializare. Nici măcar nu am fost invitată. A anunțat, de asemenea, că organizează un baby-shower.

femeie insarcinata care sta pe canapea si se uita in telefon nervoasa

Am comentat la postările ei și i-am spus să nu mă mai trateze ca pe o mamă surogat, că gemenii nu sunt ai ei și că Joe nu are nicio pretenție sau custodie asupra copiilor până când nu se vor naște. L-am sunat apoi pe Joe și i-am reiterat toate acestea și i-am spus că nu mă voi mai întâlni cu niciunul dintre ei până când nu vom merge la tribunal și că mama mea va fi cea care va asista la nașterea copiilor, nu el sau Kim.

Citește și: Nu am vrut să-mi rănesc copiii prin divorțul de tatăl lor, dar a trebuit să o fac. Pentru ei

Acum, fostul meu partener, iubita lui și unii dintre prietenii și familia ei spun că sunt o nemernică, iar mama ei chiar m-a sunat și a insistat să-i dau unul dintre copiii mei, de parcă am fi în filmul „The parent trap”. Sunt eu absurdă?”, a scris viitoarea mămică.

Peste 3.000 de utilizatori Reddit i-au răspuns acesteia, mulți dintre ei fiind îngroziți de comportamentul lui Kim și încurajând-o pe viitoarea mămică să ceară imediat ajutor juridic.

O persoană a spus: „Nu sunt dramatică în niciun fel când spun acest lucru: ia legătura cu un avocat. Și, orice ai face, nu rămâne singură cu Kim. Comportamentul ei nu este ok, este de fapt deranjant. Blochează-i numerele de telefon, depune o plângere la poliție pentru hărțuire dacă trebuie. Fă orice pentru siguranța ta și a copiilor tăi”.

O altă persoană a comentat: „Mama lui Kim sugerează să împărțiți gemenii? Asta mi se pare absolut ireal. Îmi pare rău pentru situația ta. Stai departe de nebunele astea”.

Un al treilea a adăugat: „Viitoarea mămică a avut dreptate când a spus că nu este tratată că o mamă, ci că o mamă surogat. Aș merge atât de departe încât aș spune că și gemenii sunt văzuți că niște obiecte. Ai nevoie de un avocat, fiindcă simt că vă veni un război al custodiei”.

Tu ce părere ai despre situația acestei viitoare mămici?

Citește și: Soacra mea vrea să îmi alăpteze bebelușul

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cel mai frumos cadou: soția fostului principe Nicolae al României este însărcinată cu al doilea copil
  Cel mai frumos cadou: soția fostului principe Nicolae al României este însărcinată cu al doilea copil

  Fericire mare în familia fostului principe Nicolae al României! Acesta a dat cea mai frumoasă veste în ajun de Moș Nicolae: soția sa, Alina-Maria Binder, este...

  Era însărcinată cu gemeni, însă a descoperit că în uter se mai ascunde încă un set de gemeni
  Era însărcinată cu gemeni, însă a descoperit că în uter se mai ascunde încă un set de gemeni

  Un cuplu a visat să aibă o familie numeroasă, dar drumul lor a fost unul lung și dureros. Aveau deja o fetiță, dar își mai doreau măcar un frățior sau o surioară pentru...

  O femeie a conceput încă un copil, însărcinată fiind deja cu gemeni. Medicii sunt uluiți!
  O femeie a conceput încă un copil, însărcinată fiind deja cu gemeni. Medicii sunt uluiți!

  Ați auzit de superfetație? Veți auzi acum când veți citi povestea unei femei care a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată cu gemeni! Al treilea...

  Copiii mei se ceartă atât de rău, încât soțul meu vrea să divorțeze
  Copiii mei se ceartă atât de rău, încât soțul meu vrea să divorțeze

  Relația dintre frați poate să fie foarte dificilă, mai ales când ajung să fie influențați de pubertate. Am primit un mesaj foarte interesant pe acest subiect de la o mamă a...

  Vedeta Pro TV este însărcinată cu gemeni! Uite cum a dat vestea
  Vedeta Pro TV este însărcinată cu gemeni! Uite cum a dat vestea

  Încă o viitoare mămică în showbiz! Ramona Păuleanu, prezentatoarea rubricii meteo și corespondenta știrilor Pro TV, a anunțat că este însărcinată cu gemeni!

  Gemeni identici se căsătoresc cu gemene identice. Copiii lor sunt identici din punct de vedere genetic
  Gemeni identici se căsătoresc cu gemene identice. Copiii lor sunt identici din punct de vedere genetic

  Gemenele identice Briana și Brittany, în vârstă de 35 de ani, s-au căsătorit cu gemenii identici Josh și Jeremy Salyers, în vârstă de 37 de ani, iar acum fac...

  Iubita fostului meu soț i-a dat găuri în urechi fiicei mele fără să mă întrebe
  Iubita fostului meu soț i-a dat găuri în urechi fiicei mele fără să mă întrebe

  Nu știu alții cum sunt, dar eu și fostul meu soț aveam o relație mult mai echilibrată de când am divorțat acum 2 ani. Ne înțelegem foarte bine, nu mai avem animozități...

  Sunt însărcinată cu fostul meu iubit și divorțez de actualul soț în același timp
  Sunt însărcinată cu fostul meu iubit și divorțez de actualul soț în același timp

  Credeai că viață ta amoroasă e complicată? Stai să o descoperi pe cea a unei viitoare mămici de peste hotare!

  © 2022 Qbebe