ANALESIA Kinderzentrum

ANALESIA Kinderzentrum este un centru de educare si dezvoltare armonioasa a copiilor, care sustine si promoveaza programul in limba germana Kreative Erziehung Kinderkompetenz un program cunoscut si recunoscut de sute de copii si parinti incepand cu anul 2000 si pana in prezent, program in cadrul caruia toate activitatile se desfasoara exclusiv in limba germana. 

Suntem o alegere potrivita pentru a pune bazele educatiei copiilor, intr-un mediu care sa le cultive un stil sanatos de viata si sa-i ajute sa deprinda primele aptitudini necesare pentru scoala.


Programul Kreative Erziehung-KE a fost demarat in anul 2000 de catre Prof. Corina Gogalniceanu scopul sau general fiind pregãtirea copiilor pentru viata in acelasi timp cu deprinderea limbii germane.


De asemenea prioritar este si implementarea programului KEKE-Kreative Erziehung Elternkompetenz, program de incurajare a implicarii parintilor in activitatea educationala a propriilor copii.

Contact

Oras Bucuresti

Zona Sector 1

Adresa Str. PARIS, nr. 57, sector 1 (zona Dorobanti), Bucuresti, Romania.

E-mail contact@analesia.ro

Telefon 0741 332 226 - Raluca Uta (Padureanu) 0741 332 222 - Dragos Uta

Site www.analesia.ro/

PRETURI

ANALESIA Kinderzentrum prin Programul Kreative Erziehung Kinderkompetenz are drept obiectiv dezvoltarea competentelor de viata si relationare în limba germana pentru copii prescolari si urmareste:

insusirea limbii germane de catre copiii prescolari, pe parcursul primilor trei ani de studiu;
cultivarea abilitatilor si formarea deprinderilor atat de necesare vietii: deprinderea de a colabora, increderea in sine, dorinta de a contribui în cadrul familiei si comunitatii si curajul de a face fata încercarilor vietii.
Daca ar fi sa amintim dintre motivele ce ne indreptatesc sa credem ca inscrierea copilului dumneavoastra in cadrul ANALESIA Kinderzentrum reprezinta alegerea competentei si traditiei, acestea ar putea fi:

traditie in furnizarea limbii germane la nivel matern de la o varsta frageda;
toate activitatile in cadrul Centrului - ANALESIA Kinderzentrum, se desfasoara exclusiv in limba germana;
grupe restranse de 8-12 copii; astfel, cantitatea si calitatea timpului alocat fiecarui copil permite crearea unui parteneriat intre minor si educator, facand posibil valorificarea potentialului fizic si psihic al fiecaruia dintre copii, din perspectiva unicitatii individului, respectand ritmul propriu de dezvoltare si nevoile sale afective;
rezultatele scolare pozitive obtinute de catre copiii care au urmat cursurile programului KE (ex. gradul de promovare a testului pentru clasa O - Colegiul German Goethe), o buna integrare si adaptare la cerintele invatamantului din ciclul primar);
cadre cu experienta in domeniu si parte dintr-o buna echipa;
evaluarea si comunicarea zilnica si saptamanala a evolu?iei copilului;
mancarea este pregatita zilnic in bucataria noastra, cu asigurarea regulilor unei alimenta?ii s?n?toase;
servicii de consiliere psiho-pedagogic? ?i de logopedie (servicii oferite in parteneriat);
asistenta medicala-cabinet medical.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.
    © 2023 Qbebe