Gradinita LittleGiants

Nevoile copiilor si ale parintilor lor sunt principalele noastre preocupari.

Gradinita noastra sustine ideea ca fiecare copil care se afla in grija noastra este unic si special. Prin grija si indrumare copiii sunt incurajati sa se dezvolte corespunzator.

Clase spatioase si luminoase, dotari profesionale importate din Germania spatiu generos de joaca in aer liber, amenajat la cele mai inalte standarde occidentale, precum si facilitati care pun accentul pe siguranta si securitatea copiilor, toate incurajeaza invatarea prin joaca.

Activitatile educative se desfasoara dupa programa Ministrului Educatiei si Cercetarii. Activitatile optionale includ cursuri de limba engleza (metoda Cambridge) , de pictura si informatica.

Serviciile de cea mai inalta calitate in domeniul educarii si ingrijirii copiilor sunt asigurate de personal cu pregatire corespunzatoare , dupa un program bine stabilit.

Oferim meniu cald si gustari zilnice pregatite in bucataria proprie, garantind necesarul zilnic de calorii pentru copii.

Contact

Oras Bucuresti

Zona Sector 1

Adresa B-dul Iancu de Hunedoara nr. 8A, SECTOR 1, Bucuresti

Telefon 021 / 315.32.90

Site www.littlegiants.ro

PROGRAM

Momentele principale ale zilei sunt:

Sosirea
- primirea copiilor se face intre orele 8 si 8.45

Micul dejun
- se serveste conform meniului zilnic afisat

Activitati educative
sem. I: septembrie-decembrie
vacanta de iarna
sem. II: ianuarie-iulie
vacanta de vara

- pe parcursul celor doua semestre se desfasoara activitatile educative obligatorii conform programei scolare aprobate de Ministerul Educatiei si Cercetarii ( activitati de educarea limbajului , matematica , stiinte ale naturii , educatie muzicala , plastica, educatie fizica ) , precum si urmatoarele activitati optionale:
- limba engleza - dupa metoda si manualele Cambridge
- computer - soft educational
- desen / pictura - aprofundarea programei scolare
- activitatile educative zilnice se desfasoara dupa orarul stabilit pe grupe de virsta si alterneaza cu scurte perioade in care copilul este incurajat sa desfasoare activitati libere ( desen , constructii , etc. )
- in perioada vacantelor se vor desfasura atat activitatile optionale amintite cat si alte activitati cum ar fi: cursuri de teatru , excursii , etc.

Prinz
- masa va fi servita conform meniului zilnic

Timp de relaxare ( somn )
- dupa masa de prinz copii sunt incurajati sa doarma sau sa se relaxeze , timp de 1,5-2 ore
- paturile si lenjeria sunt individualizate

Activitati libere in interior sau exterior
- daca timpul permite activitatile libere se pot desfasura in aer liber in curtea proprie unde sunt dotari specifice varstei prescolare ( nisipar , tobogan , leagan , cos baschet , gazon )
- cind starea vremii nu permite iesirea afara a copiilor acestia se pot juca in sala de la etaj , special amenajata in acest scop

Plecarea
- sfirsitul programului este la ora 19

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.
    © 2023 Qbebe