22 vedete care au devenit mame după 40 de ani

Irina Olteanu - Redactor Senior

Un număr mai mare de vedete decât îți imaginezi au devenit mame după 40 de ani. Îți prezentăm în continuare cele mai cunoscute mame celebre care nu s-au lăsat intimidate de trecerea timpului și au reușit să aibă parte de familii frumoase.

1. Kelly Preston
Soția lui John Travolta a dat naștere la vârsta de 48 de ani fiului Benjamin, în anul 2010, după ce copilul pe care cuplul îl avea în vârstă de 16 ani își pierduse viața cu un an înainte în urma unei convulsii. În cadrul unui interviu actrița a declarat că s-a simțit uimitor să aibă un copil în acel moment din viața ei. A fost copleșită când a aflat că este gravidă. L-a trezit pe John și au început amândoi să plângă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on

2. Geena Davis
În anul 2002 actrița câștigătoare de Oscar a adus-o pe lume pe fiica sa Alizeh, la vârsta de 46 de ani. Mai mult decât atât, 2 ani mai târziu a dat naștere gemenilor Kian și Kaiis. Deși a declarat că este un sentiment minunat, recunoaște că este copleșitor să devii părinte de trei copii la un interval atât de mic de timp.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Geena Davis Institute (@gdigm) on

3. Susan Sarandon
Vedeta i-a întâmpinat pe fiii Jack și Miles alături de partenerul său de atunci Tim Robbins, având vârsta de 42, respectiv 45 de ani. Era deja mama unei fiice pe nume Eva Amurri dintr-o relație anterioară. Spune că i s-a părut inițial ciudată că a rămas însărcinată, recunoscând că a trebuit să se gândească cum s-a întâmplat, deoarece nimeni nu putea înțelege.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susan Sarandon (@susansarandon) on

4. Halle Berry
Vârsta la care actrița a devenit mamă pentru prima oară a fost 41 de ani. Alături de Gabriel Aubry a adus-o pe lume pe fiica sa Nahla, în 2008. Al doilea copil pe nume Maceo s-a născut când avea 47 de ani și era împreună cu soțul său Olivier Martinez de care s-a despărțit ulterior. A glumit într-o emisiune despre faptul că băieții sug lapte matern mult mai puternic decât fetele.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

5. Gwen Stefani
Această vedetă avea nu mai puțin de 44 de ani când l-a adus pe lume pe Apollo Bowie Flynn în 2014, al treilea băiat din familie. Spune despre nașterea sa că a fost un miracol surpriză și recunoaște că experiența a adus-o într-un loc spiritual, decizând să facă unele schimbări când a simțit că are mult mai multă energie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

6. Salma Hayek
Actrița nominalizată la Oscar și soțul său Francois-Henri Pinault au devenit părinții fetiței Valentina când vedeta avea vârsta de 40 de ani, ceea ce consideră că a fost un avantaj. A declarat că la acel moment era o persoană împlinită și cu siguranță situația nu ar fi fost aceeași în urmă cu 10 ani. Prin urmare și fiica sa e bucură de o mamă mai bună venind pe lume în momentul potrivit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

7. Kim Basinger
Această actriță renumită a dat naștere unei fiice, pe nume Ireland, alături de soțul de atunci, Alec Baldwin, când avea vârsta de 41 de ani. În urma divorțului care a avut loc în anul 2002, a decis să abordeze un stil de parenting neconvențional, lăsându-și fata să facă ce dorește și să aibă o copilărie fericită.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Basinger (@kim.basinger) on

8. Julianne Moore
Julianne a dat naștere primului copil Caleb când se apropia de 40 de ani și 5 ani mai târziu, când avea deja 41 de ani a devenit mamă de fată, pe nume Liv. Spune despre familia sa că este una foarte unită și că este cel mai împlinitor lucru pe care l-a făcut vreodată.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julianne Moore (@juliannemoore) on

9. Uma Thurman
Vedeta a devenit alături de fostul logodnic Arpad Busson mama de fată, la vârsta de 42 de ani. Mai are încă doi copii din căsătoria cu Ethan Hawke, Maya și Levon.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uma Thurman (@umathurman) on

10. Brooke Shields
Fiica actriței pe nume Grier s-a născut în 2006, când vedeta avea 41 de ani. Acesta era al doilea copil alături de soțul Chris Henchy, primul fiind tot o fiica pe nume Rowan. În cartea pe care a scris-o povestește despre depresia puternică cu care s-a confruntat după prima naștere.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

11. Celine Dion
Câștigătoare de premii Grammy a dat naștere gemenilor Eddy și Nelson la vârsta de 42 de ani, după mai multe încercări e FIV eșuate. A declarat că obținerea sarcinii a fost extrem de dificilă emoțional.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

12. Helen Hunt
Această vedetă avea 40 de ani când a venit pe lume fiica sa Makena Lei. A vorbit despre cât de greu i-a fost să rămână însărcinată, cât de mult a încercat și că maternitatea s-a transformat în cea mai aprigă dorință și provocarea vieții sale. Dacă nu ar fi reușit, era hotărâtă să adopte.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helen Hunt (@helenhunt) on

13. Meryl Streep
Câștigătoare de 3 ori a premiului Oscar a adus-o pe lume pe Louisa la vârsta de 41 de ani. A spus că maternitatea și căsătoria sunt un act de echilibru, mai ales când ai un loc de muncă pe care-l consideri împlinitor. Este o provocare, dar cea mai bună dintre toate.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meryl Streep (@merylstreep) on

14. Mariah Carey
Cântăreața i-a adus pe lume pe gemenii Moroccan și Monroe la vârsta de 42 de ani în 2011. A recunoscut că își dorește ca ei să fie singurii săi copii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

15. Janet Jackson
Cântăreața avea 50 de ani când a anunțat că este gravidă cu primul său fiu, născut în ianuarie 2017. Eissa Al Mana a venit pe lume în ianuarie 2017. A declarat că se simte norocoasă să fie preocupată de binele unei alte persoane, să își țină bebelușul în brațe și să se simtă împăcată.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janet Jackson (@janetjackson) on

16. Eva Longoria
Îndrăgita actriță avea vârsta de 42 de ani când a dezvăluit că este gravidă cu un băiat. În 2018 l-a adus pe lume pe Santiago, alături de soțul său Jose Baston. A declarat că fiul său a venit în viața ei la momentul potrivit. Are răbdare acum și nu mai muncește la fel de mult ca înainte.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

17. Cameron Diaz
Vedeta a anunțat în ianuarie 2020 că alături de Benji Madden l-au întâmpinat pe primul lor copil, Raddix. Se pare că fetița s-a născut în dcembrie 2019, actrița spunând că se simt fericiți și binecuvântați pentru fiica lor. Cei doi țin însă foarte mult la intimitatea familiei lor și nu doresc să expună alte detalii sau poze.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

18. Rachel Weisz
Rachel a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 48 de ani alături de Daniel Craig. Deși ambii mai au copii din relații anterioară, în septembrie 2018 au întâmpinat primul lor copil. Sunt extrem de discreți însă cu privire la viața lor de familie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Weisz (@rachelweisz1) on

19. Alanis Morissette
Primul său fiu a venit pe lume în 2010 când avea vârsta de 36 de ani. Apoi, în 2016 și 2019, respectiv la 42 și 45 de ani, a devenit mama lui Onyx și Winter. A declarat că fiecare sarcină este diferită din cauza faptului că privește altfel schimbările care au loc în corp și că i-a plăcut să fie gravidă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alanis Morissette (@alanis) on

20. Madonna
Madonna are 6 copii în total. La vârsta de 38 de ani a născut-o pe Lourdes, iar 4 ani mai târziu l-a adus pe lume pe Rocco alături de soțul de atunci Guy Ritchie, când avea vârsta de 42 de ani. Ulterior a adoptat nu mai puțin de 4 copii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on

21. Eva Mendes
Alături de Ryan Gosling are 2 fete, Esmeralda și Amanda Lee. Fiind extrem de îndrăgostită de Ryan Gosling, actrița spune că nu și-a dorit doar să aibă copii, ci să aibă copiii lui. Acum vedeta își petrece timpul liber cu fiicele sale și nu își dorește să revină la Hollywood.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

22. Glenn Close
În timpul celei de-a treia căsnicii, la vârsta de 41 de ani, renumita actriță a devenit mamă pentru prima dată. Fiica sa Annie Starke a urmat cariera sa, devenind tot actriță.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Real Glenn Close (@glennclose) on

Surse:www.etonline.com,www.businessinsider.my,www.hellomagazine.com, https://brightside.me/

Surse foto: Instagram

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  11 vedete care nu și-au alăptat copiii
  11 vedete care nu și-au alăptat copiii

  Alăptarea este benefică pentru sănătate bebelușului, însă sunt situații în care mama nu poate sau nu dorește să alăpteze, însă nu trebuie condamnată. Și...

  O fetiță de 9 ani cu Down a devenit model Burberry după ce medicii au spus că nu va putea să meargă sau să vorbească niciodată
  O fetiță de 9 ani cu Down a devenit model Burberry după ce medicii au spus că nu va putea să meargă sau să vorbească niciodată

  Nimic nu este imposibil! O fetiță de nouă ani cu sindromul Down a sfidat așteptările medicilor care credeau că nu va putea niciodată să meargă sau să vorbească, iar acum este...

  Cameron Diaz a devenit mămică pentru prima oară, la 47 de ani
  Cameron Diaz a devenit mămică pentru prima oară, la 47 de ani

  Îndrăgita și frumoasa actriță a devenit pentru prima dată mămică la vârsta de 47 de ani și este mândră de acest lucru!

  10 mame curajoase care nu se tem să își arate corpul după naștere
  10 mame curajoase care nu se tem să își arate corpul după naștere

  Printre marile provocări de proaspătă mămică se numără și cea legată de acceptarea transformărilor corpului după naștere. De aceea, poți fi tentată să te „ascunzi”...

  9 vedete care au fost abuzate de partenerii lor. S-a lăsat cu internare în spital și traume pe viață!
  9 vedete care au fost abuzate de partenerii lor. S-a lăsat cu internare în spital și traume pe viață!

  De la pasiune la violență nu este cale lungă, mai ales în relațiile de cuplu dezechilibrate, în care dragostea orbește rațiunea. Violența domestică nu este...

  4 zodii care sunt născute să strălucească. Au carismă și stofă de vedete
  4 zodii care sunt născute să strălucească. Au carismă și stofă de vedete

  Anumite persoane îi cuceresc pe cei din jur fără efort, știu cum să se facă plăcute și devin rapid cele mai populare dintr-un grup. Dacă te numeri și tu printre asemenea...

  O fetiță a devenit mamă la 11 ani. Familia nu a știut că este însărcinată
  O fetiță a devenit mamă la 11 ani. Familia nu a știut că este însărcinată

  O fetiță de doar 11 ani a devenit cea mai tânăra mămică din Marea Britanie! Potrivit presei locale, copila a rămas însărcinată la vârsta de 10 ani, iar familia nu...

  Minunile există! Povestea mamei de 52 de ani care și-a pierdut fiul în incendiul Colectiv și care a născut după 2 ani o fetiță perfectă
  Minunile există! Povestea mamei de 52 de ani care și-a pierdut fiul în incendiul Colectiv și care a născut după 2 ani o fetiță perfectă

  Există miracole după Colectiv. Soții Bucă și-au pierdut unicul fiu în incendiul nemilos, dar au reușit să-și umple golul din suflet. Au devenit din nou părinți!

  © 2022 Qbebe