Contributors
Manute Creative

37 de nume neobișnuite pe care vedetele le-au ales pentru copiii lor

Vedetele ne uimesc adesea prin alegerile pe care le fac, inclusiv când vine vorba despre numele purtate de copiii lor. În articolul de mai jos veți găsi mai multe nume purtate de băieții și fetele actualelor și fostelor vedete. Toate sunt neobișnuite, iar unele dintre ele pot fi catalogate drept cel puțin bizare.

Ce nume neobișnuite au ales vedetele pentru fiicele lor

Apple
Într-adevăr, este un nume neobișnuit pentru un copil, dar care nu ni se va mai părea chiar așa dacă ne gândim că este vorba despre copilul unui vedete. Mai exact, „Apple" este numele primului copil al cuplului Gwyneth Paltrow- Chris Martin.
Întrebați fiind de ce au ales acest nume pentru fiica lor, starurile au mărturisit că ideea le-a venit după ce unul dintre colegii de trupă (formația „Coldplay") ai lui Chris Martin are și el un copil cu acest nume.
Mai mult, Gwyneth Paltrow a declarat că de prima dată acest nume i-a sugerat ideea de „curat" și „sănătos", așa că l-a considerat potrivit pentru fiica ei.

Audio Science
Când auzim această asociere de cuvinte, este greu să ne gândim că ea poate constitui numele cuiva.
În realitate, „Audio Science" este numele primei fiice a actriței americane Shannyn Sossamon și a ilustratorului Dallas Clayton.

Blue Ivy
Numele se traduce prin „iederă albastră" și este purtat de către fiica lui Beyoncé și a lui Jay-Z.
Deși s-a speculat mult pe tema alegerii acestui nume pentru fiica lor, experții spun că este vorba despre o preferință a celor doi pentru albastru.
În ceea ce privește „Ivy", se spune că de fapt derivă de la cifra romană IV, dar și de la data nașterii lui Beyoncé (4 septembrie), a lui Jay-Z (4 decembrie) și de la data la care cei doi s-au cunoscut (4 aprilie).

„Bluebell Madonna"
Una dintre membrele fostei trupe britanice „Spice Girls" (Geri Halliwell) și-a ales drept nume pentru fiica sa o combinație dintre numele unei flori gingașe (clopoțelul, „bluebell"în engleză) și numele unei supervedete: Madonna

Coco
Numele acesta îi aparține fiicei actorilor Courtney Cox și David Arquette. În prezent, fetița are aproape 14 ani, dar cei doi s-au despărțit mai demult.

Destry
Să optezi pentru un astfel de nume neobișnuit este un lucru cu totul inedit. Fiind probabil o combinație între „destiny" (destin) și „destroy" (distrugere), numele „Destry" îi aparține fiicei regizorului Steven Spielberg și a soției sale, Kate Capshaw.

Elsie Otter
Actrița Zooey Deschanel și soțul ei, producătorul Jacob Pechenik, au ales pentru fiica lor un nume deosebit: Elsie Otter.
Zooey a declarat că numele acesta este de fapt un joc de cuvinte: „sea otter", fiind inspirată chiar de „vidră" când a optat pentru nume pentru copilul ei.

Fifi Trixibelle, Peaches și Pixie
Pe lista numelor neobișnuite ale copiilor unor personalități nu putem să nu includem și aceste trei nume. Ele le aparțin celor trei fiice ale cuplului format din Bob Geldof (cantautor și activist irlandez) și a fostei sale partenere, Paula Yates (fostă prezentatoare TV din Marea Britanie, ce a decedat în anul 2000).
Dintre aceste trei nume, cea mai clară semnificație o are „Peaches" (piersici).

Honor
Actrița Jessica Alba și soțul ei, Cash Warren, au împreună trei copii. Una dintre fiicele lor se numește „Honor" (Onoare). Explicația alegerii acestui nume se leagă de faptul că Jessica s-a gândit să le dea copiilor nume care să înceapă cu ultima literă din numelui tatălui lor (Cash).

Indiana
Un alt nume neobișnuit îi aparține fiicei actorului și regizorului american, Casey Affleck. El mai are un băiețel, alături de fosta sa soție, Summer Phoenix. Acesta poartă numele de Atticus.

Jagger Snow
Sora mai mică a cântăreței Jessica Simpson (Ashlee) a ales și ea pentru fiica ei un nume care este cu totul neobișnuit.
Nu se știe exact ce a determinat-o pe aceasta să opteze pentru un asemenea nume, dar specialiștii cred că probabil legătura cu lumea muzicii.
 

Java
Probabil că nu te-ai gândit până acum la faptul că denumirea acestei insule poate deveni numele unui copil. Află că acest lucru este posibil dacă ne raportăm la numele micuților unor vedete.
Este vorba despre fiica actorului Josh Holloway.

Moon și Diva Muffin
Când auzim aceste nume neobișnuite, trebuie să știm că ele le aparțin fiicelor lui Frank Zappa (compozitor, chitarist electric, producător și regizor american, ce a decedat în anul 1993).

North West
Printre vedetele ce au ales nume neobișnuite pentru copiii lor nu putem să nu-i includem pe Kim Kardashian și pe soțul ei, Kanye West.
În interviurile acordate, cei doi mărturisesc faptul că o întâlnire cu cântărețul Pharrell Williams a fost decisiv pentru alegerea acestui nume pentru fiica lor, în condițiile în care acesta din urmă le spusese că „nu se poate un nume mai potrivit".
Cuplul a continuat să le dea nume următorilor copii tot pe bază de „West" (pe care Kim îl consideră un nume „genial"): Saint West și Chicago West.

„Ode Mountain" (Oda Munte)
Pentru a face o trecere în revistă a numelor copiilor vedetelor nu putem să exclude nici acest nume.
El îi aparține fiicei tinerei actrițe americane Jena Malone și a partenerului ei, Ethan de Lorenzo.

Poppy Honey, Daisy Boo, Petal Blossom Rainbow
Numele de flori sunt populare printre numele de fete. Unele dintre ele pot deveni însă deosebite dacă sunt asociate și cu alte cuvinte.
Un exemplu clar în acest sens sunt numele purtate de cele trei fiice ale lui Jamie Oliver: „Poppy Honey" (Mac Miere), „Daisy Boo" („daisy" înseamnă narcisă) și „Petal Blosson Rainbow" („Petală de floare curcubeu").

Citește și: Cele mai traznite nume de copii alese de vedete

Rainbow Aurora („Curcubeul Auroră")
Actrița Holly Madison (din serialul „The Girls Next Door") a optat pentru acest nume pentru fiica sa. Din relatările sale, se pare că alegerea numelui se leagă de o fată pe care Madison o cunoscuse în școală și pe care era geloasă.

Shiloh Nouvel
Cuplul Angelina Jolie-Brad Pitt, ce aveau deja alți doi copii adoptați (pe Zahara și Maddox), i-au dat primei lor fiice biologice acest nume cu totul ieșit din comun (aceasta s-a născut în Namibia, în anul 2006)

Sunday Rose
Este numele pe care actrița Nicole Kidman l-a ales pentru prima sa fiică pe care a avut-o cu Keith Urban. Aceasta s-a născut în anul 2008.
„Sunday Rose" se traduce prin „Duminica trandafir".

Nicole Kidman si fiicele ei

Tallulah, Scout și Rumer
O listă cu nume neobișnuite ale copiilor de vedetă nu ar putea fi completă fără acest nume, ce le aparțin celor trei fiice ale fostului cuplu format din actorii Demi Moore și Bruce Willis (aceștia au divorțat în anul 2000).

Exemple de nume de băieți neobișnuite, alese de către diverse vedete

Ace Knute
Printre numele originale ale copiilor de vedete este necesar să-l menționăm și pe cel al fiului cântăreței Jessica Simpson.
Asocierea celor două nume trimite mai degrabă la un erou din desene animate decât la un băiețel!

Apollo Bowie Flynn
Este numele purtat de băiețelui cântăreței Gwen Stefani și a starului rock Gavin Rossdale.
Deși cei care i-au întrebat de ce au ales acest nume s-au gândit că poate fi un semn de admirație pentru starul rock , de fapt ei mărturisit că a fost o pură coincidență. De fapt, se pare că „Bowie" și „Flynn" au fost numele mamelor cameristelor lor.

Bronx Mowgly

O asociere cât se poate de ciudată, dar ea constituie de fapt numele băiețelului actriței Ashlee Simpson (sora mai mică a Jessicăi Simpson). Întrebată de ce a ales tocmai acest nume, ea a spus că Mowgly este unul dintre personajele ei favorite, iar „Cartea Junglei" este o carte pentru care are „un atașament cu totul special".

Buddy Bear
Acest nume ieșit din comun este purtat de către unul dintre cei cinci copii ai lui Jamie Oliver.
Băiețelul s-a născut în anul 2010.

Dweezil
Numele acesta este cu atât mai bizar cu cât are semnificația de „ființă mistică, răutăcioasă, dar care nu este pedepsită datorită farmecului său".
Un astfel de nume a fost ales de către fosta vedetă americană Frank Zappa pentru unul dintre fiii săi.

Everest
Unele vedete îndrăgesc denumirile geografice. Un exemplu în acest sens este și George Lucas (regizorul celebrului serial „Războiul Stelelor"), care are un băiat cu numele celui mai înalt vârf muntos din lume.

Kal-El
Este un nume deosebit, cu rezonanță exotică, menit să atragă oricând atenția. Acest nume a fost ales de către Nicolas Cage și de fosta sa soție, Alice Kim.
Numele „Kal-El" se traduce prin „omul de oțel".

Kyd
Când vine vorba despre nume neobișnuite ale copiilor de vedetă, nu putem să nu luăm în calcul și acest nume.
Băiețelul cuplului format din actorii David Duchovny (unul din starurile serialului „Dosarele X") și Tea Leoni poartă numele „Kyd", ce se traduce prin „copilul, puștiul".

Maddox
Cine se gândește la nume de copii neobișnuite nu o poate exclude nici pe Angelina Jolie, vestită pentru opțiunile sale originale.
Primul dintre copiii pe care i-a adoptat actrița poartă numele de Maddox. Acest nume este de origine celtică, însemnând „Binefăcătorul". A fost apoi prealuat și de către cultura scoțiană și de către aceea americană, având semnificația de „fiul lui Maddock".

 Phyllon Gorré

Un nume care ne face să ne gândim la ceva științifico-fantastică și nu la numele pe care ar putea să-l poarte un băiat.
Cu toate acestea, modelul Doutzen Kroes și soțul acesteia (DJ Sunnery James) au împreună un fiu care poartă acest nume.

 

River Rocket
Jamie Oliver și soția sa nu s-au limitat la a le da nume mai puțin obișnuite celor patru copii mai mari. Au continuat în aceeași direcție și cu fiul lor cel mic, pe care l-au numit „River Rocket" („Rucola de pe râu"-„rocket" se referă aici la denumirea britanică pentru  ruccola).

Rocket Zot (Racheta Zot)
Este dificil să ne imaginăm că un băiețel ar purta un asemenea nume. De fapt, fiul actorului englez Sam Worthington (unul dintre starurile din seria „Avatar") și a Larei Bingle poartă întocmai acest nume.

Voi mai puteți să dați și alte exemple de nume neobișnuite, pe care vedetele le-au ales pentru copiii lor?

Citește și: Topul celor mai frumoase nume de copii vedeta

Surse:
www.digi-film.ro, www.sheknows.com


Surse poze:
www.instagram.com, www.spashnews.com, www.youtube.com

 

Dispută între două influencerițe prietene. Amândouă au ales același nume bizar pentru copiii lor

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Tapetul a cucerit vedetele din România! Uite ce decor au ales pentru camerele copiilor lor
  Tapetul a cucerit vedetele din România! Uite ce decor au ales pentru camerele copiilor lor

  Odată ce afli că ești însărcinată, începi să te gândești cu entuziasm la cum o să arate camera bebelușului tău. Deja începi să cauți pe Internet cel mai...

  Meghan Markle și prințul Harry: ce nume au ales pentru băiețelul lor
  Meghan Markle și prințul Harry: ce nume au ales pentru băiețelul lor

  Meghan Markle și Prințul Harry au oferit primul interviu video după nașterea fiului lor pe parcursul zilei de ieri. Astăzi cei doi au anunțat oficial care este numele noului bebeluș...

  Ciara a născut al treilea copil la numai 34 de ani. I-a ales un nume de învingător!
  Ciara a născut al treilea copil la numai 34 de ani. I-a ales un nume de învingător!

  O altă vedetă îndrăgită a devenit “părinte de carantină”! Ciara și-a adus pe lume cel de-al treilea copil și este deja pregătită să aibă mai mulți copii.

  Numele șocant pe care l-au ales acești părinți pentru copilul lor. Oare știu măcar ce înseamnă?
  Numele șocant pe care l-au ales acești părinți pentru copilul lor. Oare știu măcar ce înseamnă?

  Numele pe care le alegem pentru copiii noștri îi vor urmări toată viața. Majoritatea părinților le aleg cu grijă, astfel încât copilul să nu fie rușinat de numele...

  Joe Jonas și Sophie Turner au devenit părinți de fetiță. Ce nume frumos au ales!
  Joe Jonas și Sophie Turner au devenit părinți de fetiță. Ce nume frumos au ales!

  Încă un cuplu celebru și-a mărit familia în plină pandemie. Joe Jonas și Sophie Turner au devenit părinți de fetiță. Iată ce nume adorabil au ales pentru micuța lor!

  Idei de nume de copii scurte, dar frumoase și neobișnuite
  Idei de nume de copii scurte, dar frumoase și neobișnuite

  Alegerea unui nume, pe care să-l vezi ca perfect potrivit pentru copilul tău, nu este un demers ușor. Pentru a vă ușura eforturile derulate în acest scop, articolul de mai jos vă...

  Ce nume frumos a ales Monica Roșu pentru fetița ei! Mai are doar o lună și o va aduce pe lume!
  Ce nume frumos a ales Monica Roșu pentru fetița ei! Mai are doar o lună și o va aduce pe lume!

  UPDATE! Monica Roșu a devenit mămică! A născut o fetiță perfect sănătoasă. A trecut prin clipe grele în sarcina, dar iată că sportiva se apropie de momentul când...

  © 2021 Qbebe