Artista s-a ascuns în vestiar ca să îşi vadă fiica: "Mi-a spus că nu doreşte să mă vadă şi să o las în pace"

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Fosta membră a formaţiei "Trident" a dezvăluit recent cât îi este de greu pentru că nu îşi poate vedea fiica provenită din mariajul anterior, care a rămas în custodia fostului soţ. Descoperă prin ce trece Roxana Blagu!

În perioada 2004-2006, Roxana Blagu a făcut parte din trupa de fete "Trident". S-a căsătorit cu omul de afaceri Marcel Sârbu (patron al fostului club "Dumars" din Bucureşti), iar împreună au o fiică, Oana. Cei doi s-au despărţit, dar fetiţa (care avea 5 ani pe atunci) a rămas în custodia tatălui ei, această hotărâre fiind luată în instanţă în baza următorului argument: mama îşi schimba frecvent domiciliul. S-a stabilit că Roxana Blagu îşi putea vedea fiica în două weekend-uri din lună, dar aceasta a explicat că, în realitate, fostul soţ nu i-a permis acest lucru.

Cu câţiva ani în urmă, a povestit că: "În cele două weekend-uri pe lună, timp în care îmi este permis să o văd, tatăl fetiţei mele nu mă lasă mai mult de trei minute să stau în preajma ei şi de fiecare dată suntem acompaniaţi de avocatul sau şoferul său."

 Oana a împlinit 12 ani, iar cu această ocazie mama ei i-a transmis următorul mesaj: 

Roxana Blagu fericita alaturi de baietelul ei, Sasha"De ziua ta, copilul meu, îţi doresc să fii sănătoasă, să râzi din tot sufletul, să fii bună chiar dacă ai învăţat încă de mică să urăşti!
Ura, fetiţa mea, nu vine din sufletul tău pur, vine din frustrările şi fricile altora! Ţie să nu-ţi fie frică niciodată, de nimic, pentru că mama ta este lângă tine mereu, orice ai face, orice ai gândi şi oricând vei avea nevoie! Chiar dacă acum nu sunt fizic, eu voi fi mereu aici să te aştept, cu blândeţe, bunătate şi înţelegere!
Dacă ţi-am greşit, copilul meu, îţi spun IARTĂ-MĂ! Iartă-mă că am fost slabă, iartă-mă că mi-am dorit să ai o copilărie normală! IARTĂ-MĂ pentru destinul pe care ţi l-am oferit!
Dacă crezi că nu te-am iubit suficient, îţi spun că sacrificiile mele sunt mai presus decât cuvintele! Că umilinţele şi durerea sufletului meu de a sta departe de tine sunt mai presus decât orice lucru material care ţi se oferă!
Îţi spun că fericirea ta e mai presus decât mine şi că te văd mereu! Da, te văd peste tot, sunt ca umbra ta, care nu se apropie doar ca să nu-ţi strice liniştea şi să nu-ţi vadă lacrimile care îmi taie sufletul… Stau şi te privesc zeci de minute, să-ţi văd chipul tău de înger, să-ţi văd gesturile, să simt că nu creşti fără ca eu să nu fiu lângă tine! Din păcate, doar atât pot… zeci de minute… altfel nu m-aş mai sătura din a te privi…
Şi mă rog pentru tine, copilul meu, să fii bine mereu!
După ani de luptă în zadar, am renunţat! Am renunţat pentru tine, sufleţelul meu frumos! Şi m-am conformat în a te adora aşa cum ştiu şi pot… de la distanţă!
Tu nici măcar nu mă cunoşti, ai o imagine despre mine conturată din egoism şi răutate, dar într-o zi când tu vei vrea, mă vei privi în ochi şi sunt sigură că mă vei recunoaşte, pentru că NIMENI pe lumea asta nu o să te iubească aşa cum am făcut-o eu dinainte de a veni pe lume, neştiind că într-o zi vom fi despărţite!
Te ador oriunde ai fi! Necondiţionat!
La mulţi ani, Oani meu!
A ta pentru totdeauna,
Mama TA!"

Andrei Badiu o saruta pe obraz pe sotia lui, Roxana BlaguRecent, Roxana Blagu a menţionat că îi scrie mesaje fiicei sale pe o reţea de socializare pentru ca aceasta să le vadă la un moment dat şi să înţeleagă cât de mult o iubeşte mama ei. A dezvăluit şi că a încercat de mai multe ori să o întâlnească pe Oana, dar că a fost pusă într-o situaţie nedorită: "... fiica mea mă refuză mereu, îmi spune să n-o mai caut dacă o iubesc."
A relatat şi cum s-a pregătit special pentru o întâlnire cu aceasta, ascunzându-se într-o sală în care venea Oana, în speranţa că nu va fi din nou respinsă: "Mi-a spus că nu dorește să mă vadă și să o las în pace...Am lucrat psihic cu mine pentru acea întâlnire. Mi-am dorit ca ea să simtă energia mea și cât de mult o iubesc. Pentru câteva minute… Așa a fost să fie, nu-s supărată, eu o s-o iubesc necondiționat."
După ce s-a retras din lumea muzicii, Roxana Blagu s-a implicat în creaţia vestimentară, având propria afacere. În prezent este căsătorită cu Andrei Badiu.
În luna iulie a acestui an a devenit mamă pentru a doua oară, de data aceasta a unui băieţel. Sasha s-a născut pe 1 iulie, prilej cu care fanii au primit următorul mesaj: "Fetelor, gata! Mi s-a întins machiajul pentru că am plâns de emoție când l-am văzut pe bebe. Bebe e mare. Are 4 kg și 440 de grame. Este sănătos și bine. Mulțumim mult!"
La scurt timp după ce a născut, a încercat să o anunţe pe Oana că are un frăţior, dar aceasta nu a dorit să comunice cu ea: "I-am dat mesaj când l-am născut pe frățiorul ei, dar nu mi-a răspuns, mă blochează mereu. Fetița mea e o străină pentru mine. Dar nu trebuie să stea cu mine ca să știe că o iubesc. O aștept mereu lângă mine. În toți anii ăștia, Dumnezeu mi-a dat putere."
 
Citeşte şi: Tragedia Mirabelei Dauer: bătută de fostul soţ, care i-a luat fiul la doi ani. De supărare, tatăl ei "s-a întors cu faţa la perete şi a murit"
Surse: libertatea.ro, okmagazine.ro, tacataca.prosport.ro, viva.ro
Sursă foto principală: instagram.com

Surse foto: facebook.com, instagram.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Iulia Albu nu îl mai lasă pe Mihai Albu să își vadă fiica pentru că este penibil
  Iulia Albu nu îl mai lasă pe Mihai Albu să își vadă fiica pentru că este penibil

  Apele nu par să se calmeze între Iulia Albu și fostul ei soț, Mihai Albu, nici la ani buni după divorț. Acesta a făcut plângere penală impotriva fostei sale soții, după...

  O mamă își induce travaliul mai devreme, pentru ca soțul ei muribund să își vadă copilul
  O mamă își induce travaliul mai devreme, pentru ca soțul ei muribund să își vadă copilul

  O femeie din SUA a acceptat ca travaliul să-i fie indus cu două săptămâni mai devreme pentru ca soțul ei, ce era pe moarte, să apuce să își țină în brațe...

  Un bărbat a refuzat să-și vadă fiica dupa naștere până nu a făcut un test de paternitate
  Un bărbat a refuzat să-și vadă fiica dupa naștere până nu a făcut un test de paternitate

  Încrederea între partenerii unui cuplu este esențială, mai ales când este vorba și despre un copil. Din păcate, unul dintre parteneri își poate exprima brusc...

  Dana Rogoz despre nașterea fetiței ei:”Mi se face test de Covid cu o zi înainte, iar după naștere, Radu nu va putea să își vadă fetița decat la ieșirea din spital”
  Dana Rogoz despre nașterea fetiței ei:”Mi se face test de Covid cu o zi înainte, iar după naștere, Radu nu va putea să își vadă fetița decat la ieșirea din spital”

  Anul trecut, de Crăciun, Dana Rogoz anunța că este însărcinată cu al doilea copil, o fetiță. Bucuria ei era nemărginită și declara că abia așteaptă să o...

  Diana Senteș, atac dur la adresa mămicilor care alăptează: „Nimeni nu vrea să vadă așa ceva!”
  Diana Senteș, atac dur la adresa mămicilor care alăptează: „Nimeni nu vrea să vadă așa ceva!”

  Diana Senteș, fosta concurentă Exatlon și viitoare mămică vine în atenția tuturor cu o afirmație care lasă toate mămicile mute: „În cu@# gol și în ț@#le...

  Biletul pe care o mamă l-a primit de la vecinii ei a șocat-o: „Trage draperiile! Copiii mei nu trebuie să îți vadă...”
  Biletul pe care o mamă l-a primit de la vecinii ei a șocat-o: „Trage draperiile! Copiii mei nu trebuie să îți vadă...”

  O mămică a rămas șocată în momentul în care a găsit un bilet de la vecinii ei, care o roagă să nu mai umble dezbrăcată în propria ei casă. Aceștia i-au sugerat...

  A născut când se afla în comă și acum a reușit să-și vadă copilul pentru prima dată
  A născut când se afla în comă și acum a reușit să-și vadă copilul pentru prima dată

  O mămică din Statele Unite a trecut prin clipe de coșmar în această vară, când s-a infectat cu COVID-19 în timp ce era însărcinată cu al treilea copil....

  65 de copii uciși de părinți. Semnele pe care autoritățile nu au vrut să le vadă
  65 de copii uciși de părinți. Semnele pe care autoritățile nu au vrut să le vadă

  După mai multe investigații, organizații de caritate, avocați și politicieni și-au reunit eforturile pentru a demara o campanie națională care să stopeze violența părinților...

  © 2022 Qbebe