Test: Ce desert ești?

Ce desert ești?

Te-ai gândit până acum la faptul că anumite trăsături ale personalității tale se leagă și de asemănarea cu anumite deserturi? Răspunde la întrebările de mai jos și vezi în care dintre minunățiile dulci menționate te regăsești cel mai mult.

Incepe testul

Mai multe teste

Fă-ți testul! Dacă ai fi fost muza lui Eminescu, ce poezie ar fi scris pentru tine?

Test: Fă-ți testul! Dacă ai fi fost muza lui Eminescu, ce poezie ar fi scris pentru tine?

Iubirea, bat-o vina, a fost sursa de inspirație pentru Eminescu, care, ”luceafăr” sau nu al poeziei românești, a fost, în primul rând un om, un bărbat care s-a îndrăgostit, a iubit și a suferit. Poeziile lui sunt de un romantism incurabil, nemuritoare tocmai pentru că sunt actuale în versurile lor. Așa că, să vedem, dacă tu ai fi fost muza lui Mihai Eminescu, oare ce poezie ar fi scris inspirat de tine?

Incepe testul
Tu știi ce să faci când copilul are păduchi?

Test: Tu știi ce să faci când copilul are păduchi?

Reîntoarcerea sau intrarea în colectivitate a copilului vine la pachet și cu anumite riscuri. Dacă prichindelul tău este la școală sau la grădiniță, șansele să vină într-o zi acasă cu păduchi sunt destul de mari, așa că este important ca imediat cum observi că cel mic dă semne că ar avea păduchi, să iei măsuri și să alegi un tratament potrivit. Tu știi ce să faci când copilul tău are păduchi? Fă acest test și află!

Incepe testul
Cât de multe știi despre păduchii la copil?

Test: Cât de multe știi despre păduchii la copil?

Dacă micuțul tău merge la grădiniță sau la școală, șansele să vină într-o zi cu păduchi acasă sunt destul de mari. Evident, nu îți vei putea da seama imediat, dar îndată ce o faci, trebuie să iei urgent măsuri. Tu cât de multe știi despre păduchii la copii? Știi ce trebuie să faci că să scapi de ei? Fă următorul test și vezi cât de informată ești!

Incepe testul
Ești o mama bună dacă știi să răspunzi la acest test

Test: Ești o mama bună dacă știi să răspunzi la acest test

Să fii mamă nu e tocmai cea mai ușoară misiune. Cu siguranță au fost momente când te-ai întrebat dacă faci față sau nu cu brio acestei ”meserii”. Află dacă ești o mama bună, răspunzând la aceste întrebări!

Incepe testul
Copilul tău va fi un adult responsabil financiar?

Test: Copilul tău va fi un adult responsabil financiar?

Adultul de astăzi este copilul modelat atent de părinții săi de ieri. Este important ca fundația educației copiilor noștri să se bazeze pe valori sănătoase și obiceiuri financiare responsabile. Economida de la BCR te ajută să-l înveți cum să facă primele economii. Hai să afli dacă micuțul tău are deja șanse să fie un adult responsabil financiar, sau mai aveți mult de lucrat la asta!

Incepe testul
Cât de responsabilă ești cu bugetul familiei? Fă testul și află răspunsul pe loc

Test: Cât de responsabilă ești cu bugetul familiei? Fă testul și află răspunsul pe loc

Oh, bugetul familiei este pe mâini bune. Jonglezi cu finanțele, faci investiții, cumpărături de tot felul pentru ca celor dragi să nu le lipsească nimic. Dar la capitolul responsabilitate financiară cum stai? Ce s-ar întâmpla dacă de mâine ai rămâne fără job? Dacă ai probleme de organizare și nu știi cum să începi să economiști, Economida de la BCR îți vine în ajutor! Hai să afli cât de responsabil ești cu bugetul familiei!

Incepe testul
Ești un părinte cheltuitor sau econom? La fel ca tine va fi și copilul tău!

Test: Ești un părinte cheltuitor sau econom? La fel ca tine va fi și copilul tău!

Obișnuiești să gestionezi cu atenție bugetul familiei sau faci achiziții ori de câte ori apare un lucru nou, care crezi că sigur îți va fi util? Ești adepta cumpărăturilor atent gândite, cu buget prestabilit, ori mergi la voia întâmplării și pui în coș ce-ți sare în ochi? Ei bine, află răspunsul chiar acum! Așa cum ești tu acum va fi și copilul tău, ești pregătită? Vestea bună este că indiferent de rezultat Economida, partenerul de nădejde al părinților și copiilor, îți vine în ajutpr! Aceasta îi arată copilului care este valoarea banilor, îl învață să facă ecomomii responsabil și cum să renunțe la planurile mici pentru visurile cu adevărat mari!

Incepe testul
Copilul tău va avea succes în viață?

Test: Copilul tău va avea succes în viață?

Succesul pe care îl va avea un copil în viața de adult este influențat de numeroși factori. Vezi care sunt aceștia și astfel îți va fi mai la îndemână să îți dai seama dacă micuțul tău va avea șanse foarte mari să reușească în viață sau va trebui să lucrezi mai mult în acest scop.

Incepe testul
Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?

Test: Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?

Vrei să afli ce vei face de Ziua Îndrăgostiților? Dacă nu ți-ai făcut planuri, află ce îți rezervă soarta pentru Sfântul Valentin sau Dragobete. Dacă ți-ai făcut planuri, află dacă le vei respecta. Fă-ți acest test și vezi cu cine vei avea o întâlnire mai mult sau mai puțin romantică de mult aclamata zi a îndrăgostiților, când lumea este colorată de inimioare și bomboane de ciocolată. Vei primi sau nu o declarație de dragoste? Vei avea parte de ceva mai multă dragoste? Sau vei adormi sforâind privind o comedie romantică pe Netflix? Află răspunsul și nu uita ... dragostea este frumoasă dacă nu o iei prea tare în serios.

Incepe testul
Cât de râzgâiat este copilul tău?

Test: Cât de râzgâiat este copilul tău?

Copilul tău crede că i se cuvine totul și adesea te șantajează pentru a obține ceea ce dorește sau, dimpotrivă, este mai degrabă  empatic și responsabil? Vezi de ce parte se situează răspunzând cu sinceritate și întrebărilor de mai jos.  

Incepe testul
Gândești ca un copil sau ca un adult?

Test: Gândești ca un copil sau ca un adult?

Ești o persoană care-și asumă permanent responsabilități sau, dimpotrivă, îți place mai mult să visezi și să te minunezi în fața miracolelor acestei lumi? Sau ai momente în care ești foarte serioasă, dar asta nu înseamnă că nu știi să fii și copilăroasă? Află dacă obișnuiești să gândești ca o persoană matură, mai degrabă ca un copil sau ești o combinație între cele două variante.

Incepe testul
© 2024 Qbebe