ECONOMIDA

Teste

Cât de bun ești la ghicitori?

Test: Cât de bun ești la ghicitori?

Pe unii dintre noi ne fascinează să găsim soluții la ghicitori care de care mai dificile, în timp ce pe alții nu ne distrează deloc acest demers sau, chiar dacă nu ne displace, nu venim mereu cu cele mai inspirate soluții. Pentru a afla în ce categorie te încadrezi, străduiește-te să rezolvi corect cât mai multe ghicitori din cele propuse mai jos. În funcție de scorul obținut, din totalul de 10 ghicitori, îți vei da seama dacă ai sau nu prea multe aptitudini din acest punct de vedere.

Incepe testul
Cât de mult semeni cu mama ta?

Test: Cât de mult semeni cu mama ta?

Legătura mamă-fiică este una dintre cele mai speciale și mai frumoase din viața oricui. Ți s-a întâmplat până acum să auzi că „ești bucățică ruptă” din mama ta sau, dimpotrivă, cei din jur sunt uimiți de cât de diferită ești de ea? Descoperă cât de mult te asemeni cu mama ta sau cât de mult vă deosebiți răspunzând sincer și la întrebările de mai jos. După finalizarea testului, împărtășește rezultatele cu ea și vezi ce părere are.

Incepe testul
Tu ce mamă Disney ești?

Test: Tu ce mamă Disney ești?

Personajele Disney ne-au fascinat dintotdeauna și, cu siguranță, de-a lungul timpului, ne-am regăsit în unele dintre ele. Pentru a afla dacă acest lucru este valabil și de când am devenit mame, străduiește-te să răspunzi întrebărilor de mai jos. La final, vei vedea dacă ești aprigă precum Regina Elinor sau, dimpotrivă, foarte blândă, așa cum este de exemplu Mary Darling din „Peter Pan”.

Incepe testul
Ce zeiță maternă ești?

Test: Ce zeiță maternă ești?

În fiecare dintre noi se poate regăsi, atât în ceea ce privește calitățile de mamă, cât și modul în care interacționăm cu ceilalți, câte ceva din personalitatea unor zeițe materne. Răspunde cât poți tu de sincer la întrebările din testul de mai jos și vezi în ce fel ești percepută de ceilalți. De exemplu, ești mai degrabă blândă, tolerantă, precum Mama-Pământ (Gaia) sau ai ceva din caracterul puternic, din forța de nestăvilit a Herei?

Incepe testul
Cât de cuminte este copilul tău?

Test: Cât de cuminte este copilul tău?

Visul oricăreia dintre noi este să avem un copil cuminte, cu care să ne înțelegem chiar și în situațiile pline de provocări. Pentru a afla dacă micuțul este astfel sau este mai degrabă un mic poznaș, străduiește-te să răspunzi cât mai sincer la întrebările de mai jos.

Incepe testul
Câți copii o să ai?

Test: Câți copii o să ai?

Ai crede că personalitatea ta nu dictează numărul de copii pe care îl vei face. Însă, studiile spun altceva! Se pare că oamenii extrovertiți tind să se descurce mai bine în situații de stres și, ca urmare, primul copil nu îi sperie. Așa că vor mai face și alții. Introvertiții sunt, de multe ori, asaltați de responsabilitatea unui copil și preferă să limiteze numărul acestora. Să aflăm ce spune testul nostru. Personalitatea ta, oare, câti copii poate să accepte?

Incepe testul
Ce fel de parinte esti?

Test: Ce fel de parinte esti?

Fiecare parinte isi doreste sa fie cel mai bun, insa, inainte de a fi parinte este om si are caracterul si personalitatea sa. Stilul in care iti cresti si educi copilul isi are originile in stilul in care si tu, la randul tau, ai fost crescuta de parintii tai. Nu uita ca, si tu ii modelezi copilului tau nu numai stilul de viata, personalitatea si caracterul, ci si stilul in care isi va educa, la randul sau, copiii. Tu ce fel de parinte crezi ca esti?

Incepe testul
Tu care erou ești în ochii copilului tău?

Test: Tu care erou ești în ochii copilului tău?

Copilul tău este fan supereroi, însă îl adoră pe unul singur, și acela ești chiar TU! Nu trebuie să zbori sau să ai capacitatea de a ridica un autobuz deasupra capului, ci trebuie să-ți înveți copilul că faptele bune nu țin cont de fiecare dată de puterea fizică. Este esențial ca cel mic să știe că un om de rând poate fi un erou făcând gesturi mici, cum ar fi cedarea locului unei doamne în vârstă în metrou, sau donarea unei sume mici pentru o cauză nobilă. Află care erou ești în ochii copilului tău?

Incepe testul
Ce stil de mama celebra ai?

Test: Ce stil de mama celebra ai?

Mamele celebre de peste hotare fac ca totul să pară foarte simplu, nu-i așa? Acestea reușes să-și crească juniorii, se mențin într-o formă de zile mari și nici la capitolul carieră nu stau rău deloc, să nu mai spunem de stilul vestimentar. Cum reușesc oare? Unele dintre ele cu mult efort, altele cu ajutor din partea celorlalți. Tu în care categorie te regăsești? Dacă încă nu te poți pronunța, iată un test care te va ajuta să descoperi așa-zisul stil de mama celebră pe care l-ai adoptat fără să-ți dai seama!

Incepe testul
Cum te vede soțul tău?

Test: Cum te vede soțul tău?

Poate ești una dintre mămicile care au foarte multă încredere în abilitățile de parenting și nici la capitolul treburi casnice nu stai rău deloc. Însă, te-ai gândit oare cum te vede soțul tău? Oare după toți ani în care ați trăit multe momente frumoase și mai puțin bune, te vede ca la început? Ei bine, a venit timpul să răspunzi următoarelor întrebări pentru a descoperi care este imaginea ta din ochii partenerului tău de viață, și de ce nu, poate vei schimba ceva sau vei continua la fel. Decizia este la tine, iar răspunsurile sunt la noi!

Incepe testul
Ce fel de soacră vei fi?

Test: Ce fel de soacră vei fi?

„Soacră, soacră poamă acră". Să fie oare și cazul tău? Ei bine, îți poți da seama ce fel de soacră vei fi în funcție de comportamentul pe care îl ai deja cu cei din jur. Există câteva semne care îți arată spre ce tipologie de soacră te îndrepți și a venit timpul să le descoperi!

Incepe testul
© 2019 Qbebe