Din grija pentru copilul tau
ECONOMIDA

Teste

Ce zeiță maternă ești?

Test: Ce zeiță maternă ești?

În fiecare dintre noi se poate regăsi, atât în ceea ce privește calitățile de mamă, cât și modul în care interacționăm cu ceilalți, câte ceva din personalitatea unor zeițe materne. Răspunde cât poți tu de sincer la întrebările din testul de mai jos și vezi în ce fel ești percepută de ceilalți. De exemplu, ești mai degrabă blândă, tolerantă, precum Mama-Pământ (Gaia) sau ai ceva din caracterul puternic, din forța de nestăvilit a Herei?

Incepe testul
Cât de cuminte este copilul tău?

Test: Cât de cuminte este copilul tău?

Visul oricăreia dintre noi este să avem un copil cuminte, cu care să ne înțelegem chiar și în situațiile pline de provocări. Pentru a afla dacă micuțul este astfel sau este mai degrabă un mic poznaș, străduiește-te să răspunzi cât mai sincer la întrebările de mai jos.

Incepe testul
Câți copii o să ai?

Test: Câți copii o să ai?

Ai crede că personalitatea ta nu dictează numărul de copii pe care îl vei face. Însă, studiile spun altceva! Se pare că oamenii extrovertiți tind să se descurce mai bine în situații de stres și, ca urmare, primul copil nu îi sperie. Așa că vor mai face și alții. Introvertiții sunt, de multe ori, asaltați de responsabilitatea unui copil și preferă să limiteze numărul acestora. Să aflăm ce spune testul nostru. Personalitatea ta, oare, câti copii poate să accepte?

Incepe testul
Ce fel de parinte esti?

Test: Ce fel de parinte esti?

Fiecare parinte isi doreste sa fie cel mai bun, insa, inainte de a fi parinte este om si are caracterul si personalitatea sa. Stilul in care iti cresti si educi copilul isi are originile in stilul in care si tu, la randul tau, ai fost crescuta de parintii tai. Nu uita ca, si tu ii modelezi copilului tau nu numai stilul de viata, personalitatea si caracterul, ci si stilul in care isi va educa, la randul sau, copiii. Tu ce fel de parinte crezi ca esti?

Incepe testul
Tu care erou ești în ochii copilului tău?

Test: Tu care erou ești în ochii copilului tău?

Copilul tău este fan supereroi, însă îl adoră pe unul singur, și acela ești chiar TU! Nu trebuie să zbori sau să ai capacitatea de a ridica un autobuz deasupra capului, ci trebuie să-ți înveți copilul că faptele bune nu țin cont de fiecare dată de puterea fizică. Este esențial ca cel mic să știe că un om de rând poate fi un erou făcând gesturi mici, cum ar fi cedarea locului unei doamne în vârstă în metrou, sau donarea unei sume mici pentru o cauză nobilă. Află care erou ești în ochii copilului tău?

Incepe testul
Ce stil de mama celebra ai?

Test: Ce stil de mama celebra ai?

Mamele celebre de peste hotare fac ca totul să pară foarte simplu, nu-i așa? Acestea reușes să-și crească juniorii, se mențin într-o formă de zile mari și nici la capitolul carieră nu stau rău deloc, să nu mai spunem de stilul vestimentar. Cum reușesc oare? Unele dintre ele cu mult efort, altele cu ajutor din partea celorlalți. Tu în care categorie te regăsești? Dacă încă nu te poți pronunța, iată un test care te va ajuta să descoperi așa-zisul stil de mama celebră pe care l-ai adoptat fără să-ți dai seama!

Incepe testul
Cum te vede soțul tău?

Test: Cum te vede soțul tău?

Poate ești una dintre mămicile care au foarte multă încredere în abilitățile de parenting și nici la capitolul treburi casnice nu stai rău deloc. Însă, te-ai gândit oare cum te vede soțul tău? Oare după toți ani în care ați trăit multe momente frumoase și mai puțin bune, te vede ca la început? Ei bine, a venit timpul să răspunzi următoarelor întrebări pentru a descoperi care este imaginea ta din ochii partenerului tău de viață, și de ce nu, poate vei schimba ceva sau vei continua la fel. Decizia este la tine, iar răspunsurile sunt la noi!

Incepe testul
Ce fel de soacră vei fi?

Test: Ce fel de soacră vei fi?

„Soacră, soacră poamă acră". Să fie oare și cazul tău? Ei bine, îți poți da seama ce fel de soacră vei fi în funcție de comportamentul pe care îl ai deja cu cei din jur. Există câteva semne care îți arată spre ce tipologie de soacră te îndrepți și a venit timpul să le descoperi!

Incepe testul
Ce fel de bunică vei fi?

Test: Ce fel de bunică vei fi?

Meseria de bunică este una dintre cele mai importante, atunci când vine vorba despre copil şi creşterea lui armonioasă în cadrul unei familii. De cele mai multe ori bunicile sunt pentru nepoţi acele personaje blânde, cu puteri magice, rupte din poveşti, care îi protejează de tot ce este rău pe lumea aceasta, care îi răsfaţă şi, cel mai important,le satisfac toate poftele culinare. Practic bunica este acel guru în bucătărie, zeiţa plăcintelor, mânuitoarea vrednică a polonicului şi zâna bună cu puteri magice şi vindecătoare. Cel puţin aşa ştim că ar trebui să fie.. Dar ce se întâmplă atunci când bunica este rebelă şi nu se încadrează în tiparul clasic? Tu ce fel de bunică crezi că vei fi? Acest test nu îţi va ghici în stele, însă sigur îţi va dezvălui câteva trăsături de personalitate, care stau încă ascunse într-un ungher al subconştientului tău, dar abia aşteaptă să iasă la iveală atunci când copilul tău, devenit adult, va spune cu emoţie în glas: "Mami,azi ai devenit bunică!"

Incepe testul
Cati copii ar trebui sa ai?

Test: Cati copii ar trebui sa ai?

In cazul in care ai ajuns la varsta la care ar trebui sa te hotarasti daca vrei copii si, mai ales, cati copii vrei, iata un quiz special conceput pentru tine. Nu trebuie sa te ingrijorezi daca rezultatul quizului nu pare sa ti se potriveasca: pana la urma si acesta ar putea fi un bun mod de a te decide cati copii sa ai!

Incepe testul
Afla daca esti pregatit sa devii tata!

Test: Afla daca esti pregatit sa devii tata!

Paternitatea nu este cu nimic mai prejos decat maternitatea, chiar daca ii lipseste elementul special - cele 9 luni de sarcina. Se complica lucrurile si pentru tatici, sunt si ei nevoiti sa isi reorganizeze viata, prioritatile, felul in care gandesc. O parte dintre barbati sunt relaxati la gandul ca vor fi parinti, iar ceilalti se gandesc cu teama. Tu esti pregatit sa devii tata? Raspunde la cele 12 intrebari din Testul Qbebe si afla raspunsul!

Incepe testul
© 2019 Qbebe