Teste

Ești o mamă milenială?

Test: Ești o mamă milenială?

Dacă te întrebi care sunt unele dintre principalele trăsături ale unui părinte milenial, ar trebui să iei în calcul: vârsta mai înaintată la care este adus pe lume primul copil, conexiunea strânsă cu social media, dorința de a se informa permanent de la specialiști pentru a primi sfaturi ce țin de creșterea copiilor etc.. În plus, în rândul milenialilor este tot mai actuală tendința ca un copil să fie crescut de un părinte singur. De cealaltă parte, există stiluri de parenting mai degrabă ancorate în mentalitățile mai vechi, ce aparțin secolului trecut.  Pentru a afla de ce parte te situezi mai mult, rezolvă și testul de mai jos.

Incepe testul
Ce desert ești?

Test: Ce desert ești?

Te-ai gândit până acum la faptul că anumite trăsături ale personalității tale se leagă și de asemănarea cu anumite deserturi? Răspunde la întrebările de mai jos și vezi în care dintre minunățiile dulci menționate te regăsești cel mai mult.

Incepe testul
Iluzia optică pe care numai copiii o pot descifra

Test: Iluzia optică pe care numai copiii o pot descifra

Te afli printre persoanele care adoră să descifreze imagini care prezintă iluzii optice sau, dimpotrivă, nu te regăsești într-un astfel de demers? Află unde te situezi încercând să identifici și animalele din imaginea de mai jos. Vezi dacă le poți identifica pe toate sau cel puțin 10 dintre ele. Dacă simți că nu prea te descurci, poți apela și la copilul tău. Poți fi uimită de ce va descoperi acesta!

Incepe testul
Cu cine semeni mai mult, cu mama ta sau cu tatăl tău?

Test: Cu cine semeni mai mult, cu mama ta sau cu tatăl tău?

Oricăruia dintre noi i s-a întâmplat, cel puțin o dată în viață, să i se spună că seamănă mai mult cu mama sa sau cu tatăl său. Dar tu, ce părere ai? Poți spune exact cu care dintre părinții tăi semeni mai mult? Ca să te convingi pe deplin dacă tu și mama ta/ tu și tatăl tău sunteți ca două picături de apă sau nu, apelează și la testul de mai jos. După ce îl vei rezolva, arată-i-l și mamei sau tatălui tău pentru a vedea ce părere au despre rezultatul obținut.

Incepe testul
Cât de bun ești la ghicitori?

Test: Cât de bun ești la ghicitori?

Pe unii dintre noi ne fascinează să găsim soluții la ghicitori care de care mai dificile, în timp ce pe alții nu ne distrează deloc acest demers sau, chiar dacă nu ne displace, nu venim mereu cu cele mai inspirate soluții. Pentru a afla în ce categorie te încadrezi, străduiește-te să rezolvi corect cât mai multe ghicitori din cele propuse mai jos. În funcție de scorul obținut, din totalul de 10 ghicitori, îți vei da seama dacă ai sau nu prea multe aptitudini din acest punct de vedere.

Incepe testul
Cât de mult semeni cu mama ta?

Test: Cât de mult semeni cu mama ta?

Legătura mamă-fiică este una dintre cele mai speciale și mai frumoase din viața oricui. Ți s-a întâmplat până acum să auzi că „ești bucățică ruptă” din mama ta sau, dimpotrivă, cei din jur sunt uimiți de cât de diferită ești de ea? Descoperă cât de mult te asemeni cu mama ta sau cât de mult vă deosebiți răspunzând sincer și la întrebările de mai jos. După finalizarea testului, împărtășește rezultatele cu ea și vezi ce părere are.

Incepe testul
Tu ce mamă Disney ești?

Test: Tu ce mamă Disney ești?

Personajele Disney ne-au fascinat dintotdeauna și, cu siguranță, de-a lungul timpului, ne-am regăsit în unele dintre ele. Pentru a afla dacă acest lucru este valabil și de când am devenit mame, străduiește-te să răspunzi întrebărilor de mai jos. La final, vei vedea dacă ești aprigă precum Regina Elinor sau, dimpotrivă, foarte blândă, așa cum este de exemplu Mary Darling din „Peter Pan”.

Incepe testul
Ce zeiță maternă ești?

Test: Ce zeiță maternă ești?

În fiecare dintre noi se poate regăsi, atât în ceea ce privește calitățile de mamă, cât și modul în care interacționăm cu ceilalți, câte ceva din personalitatea unor zeițe materne. Răspunde cât poți tu de sincer la întrebările din testul de mai jos și vezi în ce fel ești percepută de ceilalți. De exemplu, ești mai degrabă blândă, tolerantă, precum Mama-Pământ (Gaia) sau ai ceva din caracterul puternic, din forța de nestăvilit a Herei?

Incepe testul
Cât de cuminte este copilul tău?

Test: Cât de cuminte este copilul tău?

Visul oricăreia dintre noi este să avem un copil cuminte, cu care să ne înțelegem chiar și în situațiile pline de provocări. Pentru a afla dacă micuțul este astfel sau este mai degrabă un mic poznaș, străduiește-te să răspunzi cât mai sincer la întrebările de mai jos.

Incepe testul
Câți copii o să ai?

Test: Câți copii o să ai?

Ai crede că personalitatea ta nu dictează numărul de copii pe care îl vei face. Însă, studiile spun altceva! Se pare că oamenii extrovertiți tind să se descurce mai bine în situații de stres și, ca urmare, primul copil nu îi sperie. Așa că vor mai face și alții. Introvertiții sunt, de multe ori, asaltați de responsabilitatea unui copil și preferă să limiteze numărul acestora. Să aflăm ce spune testul nostru. Personalitatea ta, oare, câti copii poate să accepte?

Incepe testul
Ce fel de parinte esti?

Test: Ce fel de parinte esti?

Fiecare parinte isi doreste sa fie cel mai bun, insa, inainte de a fi parinte este om si are caracterul si personalitatea sa. Stilul in care iti cresti si educi copilul isi are originile in stilul in care si tu, la randul tau, ai fost crescuta de parintii tai. Nu uita ca, si tu ii modelezi copilului tau nu numai stilul de viata, personalitatea si caracterul, ci si stilul in care isi va educa, la randul sau, copiii. Tu ce fel de parinte crezi ca esti?

Incepe testul
© 2024 Qbebe