Din grija pentru copilul tau

Test: Ești o mamă milenială?

Ești o mamă milenială?

Dacă te întrebi care sunt unele dintre principalele trăsături ale unui părinte milenial, ar trebui să iei în calcul: vârsta mai înaintată la care este adus pe lume primul copil, conexiunea strânsă cu social media, dorința de a se informa permanent de la specialiști pentru a primi sfaturi ce țin de creșterea copiilor etc.. În plus, în rândul milenialilor este tot mai actuală tendința ca un copil să fie crescut de un părinte singur. De cealaltă parte, există stiluri de parenting mai degrabă ancorate în mentalitățile mai vechi, ce aparțin secolului trecut.  Pentru a afla de ce parte te situezi mai mult, rezolvă și testul de mai jos.

Incepe testul

Mai multe teste

Copilul tău va avea succes în viață?

Test: Copilul tău va avea succes în viață?

Succesul pe care îl va avea un copil în viața de adult este influențat de numeroși factori. Vezi care sunt aceștia și astfel îți va fi mai la îndemână să îți dai seama dacă micuțul tău va avea șanse foarte mari să reușească în viață sau va trebui să lucrezi mai mult în acest scop.

Incepe testul
Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?

Test: Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?

Vrei să afli ce vei face de Ziua Îndrăgostiților? Dacă nu ți-ai făcut planuri, află ce îți rezervă soarta pentru Sfântul Valentin sau Dragobete. Dacă ți-ai făcut planuri, află dacă le vei respecta. Fă-ți acest test și vezi cu cine vei avea o întâlnire mai mult sau mai puțin romantică de mult aclamata zi a îndrăgostiților, când lumea este colorată de inimioare și bomboane de ciocolată. Vei primi sau nu o declarație de dragoste? Vei avea parte de ceva mai multă dragoste? Sau vei adormi sforâind privind o comedie romantică pe Netflix? Află răspunsul și nu uita ... dragostea este frumoasă dacă nu o iei prea tare în serios.

Incepe testul
Cât de râzgâiat este copilul tău?

Test: Cât de râzgâiat este copilul tău?

Copilul tău crede că i se cuvine totul și adesea te șantajează pentru a obține ceea ce dorește sau, dimpotrivă, este mai degrabă  empatic și responsabil? Vezi de ce parte se situează răspunzând cu sinceritate și întrebărilor de mai jos.  

Incepe testul
Gândești ca un copil sau ca un adult?

Test: Gândești ca un copil sau ca un adult?

Ești o persoană care-și asumă permanent responsabilități sau, dimpotrivă, îți place mai mult să visezi și să te minunezi în fața miracolelor acestei lumi? Sau ai momente în care ești foarte serioasă, dar asta nu înseamnă că nu știi să fii și copilăroasă? Află dacă obișnuiești să gândești ca o persoană matură, mai degrabă ca un copil sau ești o combinație între cele două variante.

Incepe testul
Ce desert ești?

Test: Ce desert ești?

Te-ai gândit până acum la faptul că anumite trăsături ale personalității tale se leagă și de asemănarea cu anumite deserturi? Răspunde la întrebările de mai jos și vezi în care dintre minunățiile dulci menționate te regăsești cel mai mult.

Incepe testul
Iluzia optică pe care numai copiii o pot descifra

Test: Iluzia optică pe care numai copiii o pot descifra

Te afli printre persoanele care adoră să descifreze imagini care prezintă iluzii optice sau, dimpotrivă, nu te regăsești într-un astfel de demers? Află unde te situezi încercând să identifici și animalele din imaginea de mai jos. Vezi dacă le poți identifica pe toate sau cel puțin 10 dintre ele. Dacă simți că nu prea te descurci, poți apela și la copilul tău. Poți fi uimită de ce va descoperi acesta!

Incepe testul
Cu cine semeni mai mult, cu mama ta sau cu tatăl tău?

Test: Cu cine semeni mai mult, cu mama ta sau cu tatăl tău?

Oricăruia dintre noi i s-a întâmplat, cel puțin o dată în viață, să i se spună că seamănă mai mult cu mama sa sau cu tatăl său. Dar tu, ce părere ai? Poți spune exact cu care dintre părinții tăi semeni mai mult? Ca să te convingi pe deplin dacă tu și mama ta/ tu și tatăl tău sunteți ca două picături de apă sau nu, apelează și la testul de mai jos. După ce îl vei rezolva, arată-i-l și mamei sau tatălui tău pentru a vedea ce părere au despre rezultatul obținut.

Incepe testul
Cât de bun ești la ghicitori?

Test: Cât de bun ești la ghicitori?

Pe unii dintre noi ne fascinează să găsim soluții la ghicitori care de care mai dificile, în timp ce pe alții nu ne distrează deloc acest demers sau, chiar dacă nu ne displace, nu venim mereu cu cele mai inspirate soluții. Pentru a afla în ce categorie te încadrezi, străduiește-te să rezolvi corect cât mai multe ghicitori din cele propuse mai jos. În funcție de scorul obținut, din totalul de 10 ghicitori, îți vei da seama dacă ai sau nu prea multe aptitudini din acest punct de vedere.

Incepe testul
Cât de mult semeni cu mama ta?

Test: Cât de mult semeni cu mama ta?

Legătura mamă-fiică este una dintre cele mai speciale și mai frumoase din viața oricui. Ți s-a întâmplat până acum să auzi că „ești bucățică ruptă” din mama ta sau, dimpotrivă, cei din jur sunt uimiți de cât de diferită ești de ea? Descoperă cât de mult te asemeni cu mama ta sau cât de mult vă deosebiți răspunzând sincer și la întrebările de mai jos. După finalizarea testului, împărtășește rezultatele cu ea și vezi ce părere are.

Incepe testul
Tu ce mamă Disney ești?

Test: Tu ce mamă Disney ești?

Personajele Disney ne-au fascinat dintotdeauna și, cu siguranță, de-a lungul timpului, ne-am regăsit în unele dintre ele. Pentru a afla dacă acest lucru este valabil și de când am devenit mame, străduiește-te să răspunzi întrebărilor de mai jos. La final, vei vedea dacă ești aprigă precum Regina Elinor sau, dimpotrivă, foarte blândă, așa cum este de exemplu Mary Darling din „Peter Pan”.

Incepe testul
Ce zeiță maternă ești?

Test: Ce zeiță maternă ești?

În fiecare dintre noi se poate regăsi, atât în ceea ce privește calitățile de mamă, cât și modul în care interacționăm cu ceilalți, câte ceva din personalitatea unor zeițe materne. Răspunde cât poți tu de sincer la întrebările din testul de mai jos și vezi în ce fel ești percepută de ceilalți. De exemplu, ești mai degrabă blândă, tolerantă, precum Mama-Pământ (Gaia) sau ai ceva din caracterul puternic, din forța de nestăvilit a Herei?

Incepe testul
© 2019 Qbebe