Unde face copilul tău engleză în anul școlar viitor? 7 avantaje pe care le are la English Kids Academy

Ilinca Stroe

Părinții deciși să ofere educație de cea mai bună calitate copiilor lor au de luat o hotărâre importantă pentru anul școlar 2021-2022. Pe de o parte, sistemul educațional de stat are destule scăderi cât să fie necesară o alternativă la el, un tip de supliment (meditații, afterschool, școală particulară). Pe de altă parte, învățarea limbii engleze a devenit un element educațional indispensabil, dacă vrem ca pe piața studiilor și a muncii de mâine copiii noștri să fie competitivi.

În fața acestei decizii, English Kids Academy s-ar putea să aibă răspunsul perfect, pentru anul academic următor: suntem un centru de limbi străine care are structura unei școli particulare și oferim cursuri de limba engleză pentru copii de o calitate și eficiență notabile. Iată, pe larg, ce avantaje are copilul tău, dacă îl înscrii la English Kids Academy:

 • Învață engleza cu plăcere. Mottoul nostru este „Happy learners are effective learners” - cine învață de plăcere, învață eficient. Iar apartenența noastră la o rețea globală cu 68 de ani de experiență în predarea inovatoare a limbilor străine, International House World Organisation (IHWO), înseamnă că accesăm cele mai noi metodologii pentru cursanții noștri, cele mai atrăgătoare tehnici de predare și cele mai bine gândite programe de training pentru profesorii noștri. O lecție este o bucurie – o arată cei 96% dintre copiii înscriși la noi care spun că le place mult și foarte mult la engleză la EKA.

fete care sar

 • Obține performanță la limba engleză. English Kids Academy urmează o schemă de progres cuantificabil conform căreia până la atingerea vârstei de 17-18 ani cursanții noștri susțin testul internațional de engleză Cambridge CAE (C1). Oferim pregătire pentru toate testele Cambridge de până la acel nivel, iar calitatea acesteia este dovedită prin premiul pentru Cel Mai Bun Centru de Pregătire (categoria Step by Step) și prin statutul nostru de Gold Preparation Centre, ambele acordate de Cambridge Assessment English. Și suntem singurul centru care garantează inclusiv pecuniar succesul la aceste examene: în caz de eșec, returnăm integral taxa de curs.
 • Dispune, alături de părinți, de soluții organizatorice optime. Din punct de vedere administrativ, EKA oferă pur și simplu excelență. Punem la dispoziția clienților din București și din toată România opțiunea de a urma cursuri live online sau onsite la sediile noastre, stabilim orarul cu flexibilitate, doar prin consultare cu părinții, repartizăm judicios cursanții în grupe conforme cu nivelul lor de engleză și cu vârsta lor, asigurăm supravegherea permanentă a copiilor la sediu, cu personal atent, grijuliu și amabil, și menținem vie relația cu părinții prin intermediul unei platforme de tip intranet, prin buletine informative săptămânale, rapoarte de progres și întâlniri de consiliere periodice. Părinții sunt partenerii noștri!
 • Se bucură de deschiderea internațională asigurată prin afilierea noastră la IHWO. Tot mai multe sunt oportunitățile disponibile cursanților EKA prin intermediul rețelei globale IH. Cel mai recent, copiii au participat la două importante inițiative transnaționale: IH Young Environmentalists și programul de Educație Culturală, ambele în colaborare cu alte centre IH din lume (Portugalia, Mexic, Italia, Rusia, Irlanda, etc.). Intercunoașterea prilejuită de aceste întâlniri online cu copii utilizatori de engleză din alte țări îi expune pe cursanții EKA la o bogăție de perspective, opinii și interese, le asigură un orizont de dezvoltare adecvat lumii în care trăim. Cetățeni ai lumii? Cu siguranță, (mai) buni cunoscători ai ei!
 • Primesc mai mult decât engleză. EKA și-a luat, acum câțiva ani, angajamentul de a oferi mai mult decât engleză clienților săi (elevi și părinți) și se ține ferm de cuvânt. Ne-am îngrijit constant de dezvoltarea, pe lângă engleză, dar prin mijlocirea ei, a unui set de abilități de viață relevante pentru orice copil care crește în secolul XXI. Am urmărit dezvoltarea comunicativității, a creativității și a gândirii critice (inclusiv prin intermediul concursului nostru anual de public speaking „The Fresh Voice of EKA”) și am oferit educație de mediu și educație interculturală prin programele mai sus menționate. Cu engleza ca bază, personalitatea, talentele și caracterul copiilor înfloresc, la EKA!
 • Se simt, alături de familiile lor, parte dintr-o comunitate. Comunitatea EKA a crescut, în timp, prin grija personalului nostru, dar și prin entuziasmul copiilor și implicarea părinților, în jurul unor valori pe care suntem bucuroși să le împărtășim: comunicare, în primul rând, înțelegere, empatie, solidaritate, colaborare și reziliență în vremuri dificile, pofta de a învăța permanent împreună, mai presus de orice. Comunitatea EKA se regăsește cu aceeași plăcere în jurul unor evenimente social-caritabile anuale precum British Ball, sau în jurul unor evenimente educaționale la care membrii au acces privilegiat, cum ar fi Conferințele EKA. Ne place să descoperim noutăți împreună și să ne sărbătorim reușitele!
 • Își dezvoltă inteligența și abilitățile emoționale. EKA aplică, în premieră în România, Programul RULER conceput de Yale Center for Emotional Intelligence. Ne propunem ca, inclusiv prin intermediul englezei, să îi ajutăm pe elevii noștri, pe profesori, dar și pe părinți, să (își) înțeleagă emoțiile, să le recunoască, exprime și gestioneze în mod înțelept și potrivit contextului socio-cultural. Fiindcă emoțiile au un rol crucial în dezvoltarea copilului și în obținerea de rezultate școlare bune. De altfel, tema anului 2021-2022 la EKA este „EmPowered by Feelings”. Să ne valorificăm emoțiile în învățare!

Un copil care urmează cursul de engleză al English Kids Academy în anul școlar următor este un copil care se va simți respectat, ascultat, stimulat, susținut și apreciat, un copil căruia mediul școlar îi aduce bucurie și îi dă aripi! Va fi și copilul tău acel copil?

English Kids Academy (EKA), singura organizaţie educaţională care aplică programul RULER (Yale University) de dezvoltare a inteligenţei emoţionale, organizează cursuri de limba engleză față în față, hybrid şi online pentru copii de 4-18 ani, pe întreaga durată a anului şcolar. EKA însă oferă #maimultdecâtengleză: cursuri şi tabere de vară, conferinţe, program de schimburi culturale, club de lectură. Pentru informaţii şi înscrieri, contactaţi englezapentrucopii@ih.ro / 0723 900 204.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cursurile de engleză pentru copii de la English Kids Academy: paşii spre vis
  Cursurile de engleză pentru copii de la English Kids Academy: paşii spre vis

  Un copil este un născător de visuri. „Să fiu prinţesă”. „Să salvez animalele”. „Să vindec oamenii de boli”. „Să mă fac astronaut.”...

  English Kids Academy, o propunere educațională pe termen lung – 3 avantaje principale
  English Kids Academy, o propunere educațională pe termen lung – 3 avantaje principale

  Să ne imaginăm, pentru câteva momente, că suntem in Țara Românească în prima jumătate a secolului XIX. Sistemul educațional este departe de a fi pus la punct, iar...

  Ce găsiți la English Kids Academy în 2021-2022? Singurele cursuri de engleză cu succes garantat
  Ce găsiți la English Kids Academy în 2021-2022? Singurele cursuri de engleză cu succes garantat

  Deși poate fi palpitantă, așteptarea dintre un test de verificare a unei competențe și primirea rezultatului (care poate fi pozitiv sau negativ) este cel mai adesea consumatoare de......

  English Kids Academy vă dorește un An Nou cu decizii inspirate!
  English Kids Academy vă dorește un An Nou cu decizii inspirate!

  Hotărârile de Anul Nou (New Year’s resolutions) sunt deja o tradiție și în țara noastră. Obiceiul de a lua decizii la intrarea într-un nou an calendaristic, fie...

  English Kids Academy, prezent în toată România: cursurile de engleză online pentru copii de oriunde din ţară
  English Kids Academy, prezent în toată România: cursurile de engleză online pentru copii de oriunde din ţară

  Începând din acest an şcolar, English Kids Academy oferă cursuri online în toată ţara. Orice copil din România poate, de-acum, să urmeze un curs la EKA,...

  Cu cine învață germană copilul tău în anul școlar 2021-2022?
  Cu cine învață germană copilul tău în anul școlar 2021-2022?

  Die Deutsche Akademie Bukarest te invită la o experiență de învățare remarcabilă.

  Primăvara Porţilor Deschise: deschişi să aflaţi totul despre cursurile de engleză şi germană pentru copii?
  Primăvara Porţilor Deschise: deschişi să aflaţi totul despre cursurile de engleză şi germană pentru copii?

  La English Kids Academy, primim zilnic o avalanşă de întrebări, pe toate canalele de comunicare (pe paginile de Facebook şi Instagram, telefonic, prin email). Unele...

  © 2023 Qbebe