Am înnebunit când am aflat că fiul meu și-a făcut o colegă grasă și urâtă. Iată ce pedeapsa i-am dat

Andrada Popa

Samm Jane, o mamă de 32 de ani din Nuneaton, Warwickshire, Marea Britanie, a fost șocată și furioasă când a fost sunată de la școala fiului ei să i se spună că acesta a abuzat verbal pe una dintre colegele lui. 

Samm Jane, mamă singură a cinci copii, a aflat de la școală că fiul ei de 12 ani îi trimitea mesaje jignitoare unei colege. A investigat apoi telefonului băiatului și a descoperit acolo mesaje prin care îi adresa cuvinte jignitoare colegei lui, de la scorpie, la c***ă. Mama a povestit pe TikTok ce s-a întâmplat și cum a decis să îl învețe pe băiatul ei o lecție. 

Poveste: Cum fiul meu încă mai este în viață!

Am primit un telefon de la școala fiului meu să îmi spună că aruncă prin clasă cu creioane și că trimite mesaje jignitoare unei fete de la el din clasă. Am întrebat despre ce fată este vorba dar mi-au spus că nu îmi pot spune din cauza confidențialității datelor. Așa că am stat ca pe ghimpi în următoarele 3 ore până ce fiul meu a venit de la școală. Trebuia să știu ce i-a spus. Nu am crezut niciodată că va fi așa, l-am crescut să respecte mereu fetele. Sunt femeie, sunt mamă singură, ar trebui să știe să respecte femeile. I-am luat telefonul și l-am pus să îl deblocheze. Am văzut că i-a trimis acestei fete mesaje precum 'ești grasă și urâtă, nu vreau să îți mai văd fața oribilă vreodată'  Fata îl ruga să nu mai fie oribil cu ea. Dar el îi trimite mesaje vocale făcând-o dezgustătoare. Tremuram de nervi. Eram lividă. I-am spus că nimic nu îi dă dreptul să vorbească așa cu nimeni. I-am spus că mergem la ea acasă să își ceară iertare. Am aflat unde stă, l-am pus să ia bani din pușculița lui, din banii pentru ziua lui și să cumpere flori și ciocolată.

Am ajuns la casa fetei, ea ne-a răspuns, și-a chemat și părinții. Și le-am spus că fiul meu are ceva să îi spună fiicei lor. Mi-am forțat fiul să spună că îi pare rău ți pentru ce îi pare rău cu voce tare, pentru că mama fetiței nu știa ce s-a întâmplat, fata nu îi spusese. Le-am spus ce mesaje a scris Dave, iar tatăl fetei i-a spus că dacă era adult și i-ar fi spus așa ceva fiicei lui, l-ar fi luat la bătaie. Fata i-a acceptat scuzele, a luat florile și ciocolată și eu i-am promis că fiul meu nu-i va mai vorbi niciodată așa. Că nu va mai vorbi cu nimeni niciodată așa. Mama ei mi-a trimis un mesaj mai târziu mulțumindu-mi și spunându-mi că am fost curajoasă. I-am explicat lui Dave că din cauza unor vorbe ca ale lui sunt persoane care ajung să se rănească, chiar să se sinucidă. Încă eram șocată de ce a putut să spună fetei. Ca pedeapsă i-am luat telefonul, laptopul și PlayStation-ul. Trebuia să știe că sunt consecințe pentru faptele sale.

Cresc un bărbat. Fiul meu nu are un model masculin așa că trebuie să îl învăț cum trebuie să se comporte ca un bărbat și că este imperios necesar să fie respectuos. Ca mamă singură m-am străduit să scot ce e mai bun din el. Prin faptul că a fost lipsit de respect cu o fată, simt că a fost lipsit de respect față de mine. I-am spus mereu despre încrederea în sine, despre corpurile noastre că vin în diferite forme și că toate sunt frumoase. De-asta am fost atât de furioasă, de ce ar spune așa ceva când eu i-am spus că este lipsit de respect să judecăm oamenii după aspectul fizic? M-a dezamăgit. De atunci s-a dat pe brazdă iar cei doi sunt prieteni acum. Asta arată cât este ea de blândă și bună. Este o fată minunată.” 

Mama a postat întâmplarea pe 8 iunie. De atunci, aceasta a adunat peste 1 milion de vizualizări și zeci de mii de comentarii care o laudă pentru cum a reacționat. Ca atare, Samm a revenit cu o declarație:

Și eu am fost bullied la școală. Nu îmi permiteam ce aveau celelalte fete. Știu ce înseamnă și de-asta mi-am educat copiii că este în regulă să nu fii ca ceilalți, fiecare este unic. Am dorit să vă spun povestea pentru ca și alți părinți să își spună nu vreau ca fiul meu să fie așa! Ar fi mult mai uțor dacă toți ne-am învăța copiii să își ceară iertare și să se împace când greșesc. Dacă un milion de părinți au văzut ce am postat eu, atunci 1 milion de părinți pot face o schimbare.

Citește și:

Surse foto: TikTok

Surse articol: The Sun, Daily Mirror

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  S-a aflat! Iată când va fi botezul regal al lui Archie, fiul lui Meghan și al Prințului Harry
  S-a aflat! Iată când va fi botezul regal al lui Archie, fiul lui Meghan și al Prințului Harry

  Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, va fi botezat pe data de 6 iulie.

  Momentul când fiul meu a făcut treaba mare într-un vas de toaletă dintr-un showroom. Cum a reacționat vânzătoarea
  Momentul când fiul meu a făcut treaba mare într-un vas de toaletă dintr-un showroom. Cum a reacționat vânzătoarea

  Chiar dacă faci tot posibilul ca micuțul tău să meargă la toaletă înainte să plecați de acasă, lucruri neprevăzute pot surveni oricând. Spre exemplu, nu este exclus să...

  Când am rămas însărcinată, partenerul meu m-a părăsit. Apoi am aflat că bebelușul meu este grav bolnav
  Când am rămas însărcinată, partenerul meu m-a părăsit. Apoi am aflat că bebelușul meu este grav bolnav

  Lucinda tocmai aflase că este însărcinată în momentul în care iubitul ei a părăsit-o, după trei ani de relație. Trebuia să se obișnuiască cu ideea că va fi o...

  Gest abominabil! O femeie a ucis un copil pentru că a făcut-o urâtă
  Gest abominabil! O femeie a ucis un copil pentru că a făcut-o urâtă

  O femeie din Republica Dominicană a ucis un băiețel de 8 ani pentru că acesta a făcut-o urâtă.

  Cum mi-am dat seama că fiul meu are autism
  Cum mi-am dat seama că fiul meu are autism

  Deși au fost tot mai studiate în ultimele decenii, până cum oamenii de știință nu pot afirma cu precizie care ar putea fi cauzele tulburărilor de spectru autist. În...

  Ce a făcut o fetiță de 5 ani când a aflat că părinții unei colege nu își permit să plătească laptele de la grădiniță
  Ce a făcut o fetiță de 5 ani când a aflat că părinții unei colege nu își permit să plătească laptele de la grădiniță

  Generozitatea și compasiunea de care pot da dovadă copiii sunt într-adevăr uimitoare. S-a întâmplat așa și în cazul unei fetițe de 5 ani din SUA, care nu a stat...

  Am aflat că fratele meu mai mare este, de fapt, tatăl meu
  Am aflat că fratele meu mai mare este, de fapt, tatăl meu

  Uneori viața îți oferă asemenea surprize că pare un adevărat scenariu de film. Sue s-a lovit de această senzație când a aflat că fratele ei mai mare este, de fapt, chiar...

  Îmi tremură mâna când scriu. Au trecut 1 an și 6 luni de când fiul meu e un înger. Să vă spun povestea mea
  Îmi tremură mâna când scriu. Au trecut 1 an și 6 luni de când fiul meu e un înger. Să vă spun povestea mea

  Nu știu cum să încep, pentru că este o durere foarte mare și de scris nu știu dacă voi scrie corect sau bine. Îmi cer scuze dinainte de a-mi începe povestea.

  © 2022 Qbebe