
-
Timp preparare:
- 10-30 minute
-
Varsta:
- 1 - 2 ani
-
Prezent in categoriile:
- Salate, Paste, La foc, Paste cu ciuperci, Vara, Legume, Dovlecei, Ciuperci, Italiene, Salate de vara, Pranz, Salate de post, Salate de legume, Salate cu ciuperci, Salate reci, Salate italienesti, Salate rapide, Salate vegetariene, Gustoase, De post, Vegetariene
Ingrediente:
500g paste tricolore,
1 dovlecel,
300 g ciuperci proaspete,
1 ardei gras rosu,
seminte de susan,
ulei de masline,
sare, piper, boia dulce
Mod de preparare:
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa care se strecoara si se clatesc putin cu apa rece. Intre timp se caleste in ulei de masline dovlecelul taiat feliute, peste care se adauga ardeiul si ciupercile taiate cubulete. Separat se prajesc semintele de susan intr-o tigaie teflon fara ulei numai cat sa le schimbe culoarea si apoi se adauga peste legume. Se lasa totul la foc mic pana se patrund legumele si se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce. Se amesteca cu pastele si se servesc calde.
Reteta propusa de Elade Oana
pentru concursul Qbebe: Retete sanatoase pentru mamici si pitici

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!