- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Feluri de mancare, Piept de pui, La cuptor, Mancaruri de pui, Mancaruri cu smantana, Mancaruri rapide, Mancaruri gustoase, Smantana, Carne, Lactate, Mancaruri, Pranz, Cina, Gustoase, Simple
De ce ingrediente am nevoie pentru a pregati piept de pui cu smantana, la cuptor?
Pentru prepararea a patru portii de piept de pui cu smantana, la cuptor ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
- doua piepturi de pui
- sase linguri de smantana
- 200 g de cascaval
- o lingura de unt
- o legatura de patrunjel
- patru ardei
- doi catei de usturoi
- sare, rozmarin
Cum se prepara piept de pui cu smantana, la cuptor?Pe cat de gustos este pieptul de pui cu smantana, la cuptor, pe atat de usor se pregateste. Iata ce trebuie sa faci: 1. Spala piepturile de pui, tapeteaz-o cu unt si condimenteaz-o cu sare si rozmarin. 2. Tapeteaza cu unt un vas termorezistent si asaza in el piepturile de pui alaturi de ardeii taiati felii si usturoiul tocat marunt. Acopera vasul cu folie de aluminiu si lasa-l la cuptor, pana se fragezeste puiul. 3. Amesteca smantana cu cascaval ras, pana obtii un sos omogen. 4. Toarna sosul de smantana peste pui, acopera din nou cu folie si mai lasa tava la cuptor, timp de 15 minute. |
|
Pieptul de pui cu smantana, la cuptor se serveste cald, ornat cu patrunjel verde tocat marunt si rosii proaspete.
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!