- Timp preparare:
- 60 de minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Nivel dificultate:
- mediu
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Feluri de mancare, Piept de pui, Mancaruri de pui, La foc, Carne, Mancaruri, Pranz, Cina, Gustoase
- Ingrediente principale:
- piept de pui, smantana, anghinare
Ingrediente detaliate pentru piept de pui cu sos de smantana si anghinare:
-1 piept de pui dezosat
- 1 catel de usturoi
- sucul de la jumatate de lamaie
- 100 g de smantana
- 4 inimi de anghinare
- 1 lingurita de busuioc proaspat, tocat
- 2 linguri de unt
- 2 linguri de ulei de masline
Cum sa pregatesti piept de pui cu sos de smantana si anghinare:
Topeste untul intr-o tigaie unde ai adaugat si ulei de masline. Taie marunt usturoiul si adauga-l peste unt. Taie pieptul de pui in cubulete si adauga-le in tigaie, lasandu-le la foc mediu pana cand se rumenesc uniform. Stropeste pieptul de pui cu suc de lamaie si adauga inimile de anghinare, taiate fin. Peste acestea, toarna smantana si lasa totul pe foc timp de 15-20 de minute, pana cand anghinarea devine frageda si pieptul de pui este facut. Adauga busuioc si sare dupa gust.
Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!