Infertilitatea nu este o boală! Uite cum reușești să rămâi însărcinată cu ajutorul specialiştilor de la IVF Zlin

Corina Naftanaila

Infertilitatea este o problemă ce afectează femeile pe mai multe planuri, atât fizic, cât și psihic. Imposibilitatea de a aduce un copil pe lume este privită ca o condamnare la o viață nefericită, plină de frustrări și nemulțumiri. Mai mult decât atât, multe familii care se confruntă cu infertilitatea ajung să aibă probleme în cuplu și din nefericire, tot mai multe decid să se despartă. Totuși, acest diagnostic nu trebuie să pună capăt dorinței de a deveni părinți și, în special, mamă. Nu totul este pierdut și cu ajutorul unei echipe medicale îți poți vedea visul împlinit. Te invităm să descoperi clinica IVF Zlin, specializată în probleme de fertilitate, unde cu siguranță vei descoperi ajutorul de care ai nevoie.

Așadar, odată primit diagnosticul de infertilitate trebuie să începi să cauți soluții. Clinica IVF Zlin din Cehia a reușit să împlinească visul de a deveni părinți a mii de familii care au apelat la ajutorul specialiștilor. Este o clinică orientată spre nevoile și confortul pacienților ce speră să-și mărească familia, chiar dacă li s a spus “nu puteți avea copii”. Se bucură de o întreagă echipă de specialiști cu ani de experiență în tratarea infertilității, la care se adaugă aparatura medicală de ultimă generație, care vine în sprijinul personalului clinicii, cu scopul comun de a creşte semnificativ şansele de reuşită ale tratamentelor.

"Acum familia mea este completă...Fac acest lucru din bucuria de a vedea și alte cupluri cu vise împlinite."

Specialiştii clinicii, împreună cu coordonatoarea FIV pentru România, Adina Vochin, au ca scop principal pacienții și, mai ales, visul acestora, tocmai de aceea abordarea este orientată strict pe problemele descoperite și pe reușita tratamentului. Pacienții dispun de servicii medicale de cea mai bună calitate, dar și de servicii hoteliere de patru stele, în incinta clinicii, la hotelul Tomasov.

Adina Vochin

Adina Vochin a început colaborarea cu clinica în calitate de pacientă. Prima încercare a fost și prima reușită. Și-a văzut visul împlinit și a acceptat să devină coordonatoarea FIV pentru România.

Da, infertilitatea nu este o boală incurabilă, ci o problemă ce-și poate găsi rezolvarea în locul potrivit. Din păcate, nu este o situație singulară, aproximativ 8-15% dintre cuplurile din România având de-a face cu infertilitatea. Apare de regulă la unul dintre parteneri, sau în urma prezenței unor factori ce influențează sarcina. De asemenea, infertilitatea se stabilește după o perioadă de un an, în care cuplul a avut relații sexuale regulate și neprotejate.

În cazul femeilor, infertilitatea scade odată cu înaintarea în vârstă. Astfel, femeile cu vârsta cuprinsă între 35-40 de ani pot fi considerate infertile după 6 luni de la prima încercare de a rămâne însărcinate, iar cele de peste 40 de ani după o perioadă de 3 luni.

fertilizare-in-vitro

“Când toată lumea vorbește despre imposibil, caută posibilul”

Încă din anul 2000, când clinica IVF Zlin și-a început misiunea de a aduce fericirea în casele oamenilor ce le calcă pragul, s-au născut peste 5000 de copii de la pacienții care au optat pentru reproducerea asistată. Astfel, IVF Zlin oferă:

 • Tratamente pentru infertilitate – se examinează cuplul pentru a descoperi cauza exactă a infertilității și se alege o formă de tratament potrivit. În funcție de complexitatea problemei, specialiștii FIV trec de la măsuri simple la cele mai exigente și pot opta pentru tratament cu ovocite proprii, ovocite donate, sau alte forme de tratament.
 • Metode terapeutice – necesare în funcție de orice problemă descoperită în urma analizelor detaliate.
 • Metode de examinare – până la începerea propriu-zisă a tratamentului sunt necesare diverse metode de examinare, de care orice pacient va dispune, în funcție de deciziile medicului curant.
 • Servicii hoteliere proprii – siguranța și confortul pacienților sunt pe primul loc, tocmai de aceea serviciile hoteliere oferite sunt de ce mai bună calitate, hotelul Tomasov de patru stele și clinica fiind interconectate în aceeași clădire.
 • Efort maxim pentru succes – echipa de experți cu renume și vastă experiență în reproducerea asistată înțelege că fiecare caz este diferit, tocmai de aceea este necesară abordarea individuală. Mai mult decât atât, asigură o diagnosticare precisă și fac tot posibilul pentru ca tratamentul să fie un succes.

femeie-insarcinata

Așadar, dacă ai ajuns la clinica IVF Zlin înseamnă că ai o problemă în a aduce un copil pe lume. Printre principalele cauze de infertilitate se numără:

 • Vârsta maternă avansată
 • Obezitate
 • Fumat
 • Tulburări alimentare
 • Sedentarism
 • Boli cu trasmitere sexuală
 • Stres

echipa-IVF-Zlin-Cehia

Vestea bună este că indiferent de cauza intertilității, specialiștii FIV vor încerca să găsească cea mai bună formă de tratament pentru tine. Fă o programare, stabilește detaliile cu medicul curant și lasă echipa de medici să te ajute să devii părinte.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  “Familia mea este acum completă". Povestea coordonatoarei IVF Zlin din România
  “Familia mea este acum completă". Povestea coordonatoarei IVF Zlin din România

  "Infertilitate nu este un capăt de drum", ne spune chiar Adina Vochin, coordonatoarea IVF Zlin pentru România. Aceasta nu este doar omul de legătură dintre specialiști și...

  Vrei să rămâi însărcinată? Iată ce trebuie să bei şi ce nu
  Vrei să rămâi însărcinată? Iată ce trebuie să bei şi ce nu

  Despre sarcină sunt multe de spus. Tocmai de aceea se fac fel şi fel de studii despre sarcină. Interesul este major, multe femei vor să rămână însărcinate şi să aducă...

  Ce simți când rămâi însărcinată
  Ce simți când rămâi însărcinată

  Chiar dacă nu ești încă însărcinată, cu certitudine că te întrebi adesea ce vei simți când se va întâmpla acest lucru. Așa cum vei afla...

  Infertilitatea de cauză necunoscută: Care este explicația?
  Infertilitatea de cauză necunoscută: Care este explicația?

  „Vizitez în mod regulat medicul ginecolog, sunt bine, dar sarcina întârzie să apară. Ce este în neregulă cu mine?” – am auzit aсeastă...

  Cât de des trebuie să ai relații intime dacă vrei să rămâi însărcinată
  Cât de des trebuie să ai relații intime dacă vrei să rămâi însărcinată

  Cât de des trebuie să faci dragoste pentru a rămâne însărcinată? Cresc șansele unei sarcini dacă faci sex în fiecare zi? În încercarea de a deveni...

  Ce spune medicul: poți influența natura să rămâi însărcinată cu băiat sau fată?
  Ce spune medicul: poți influența natura să rămâi însărcinată cu băiat sau fată?

  Probabil că înainte de a rămâne însărcinată, toată lumea te va întreba dacă îți dorești un băiețel sau o fetiță. Pe când unele dintre...

  5 ponturi pentru viitoarele mamici: Ce trebuie sa stii despre corpul tau ca sa ramai gravida mai usor
  5 ponturi pentru viitoarele mamici: Ce trebuie sa stii despre corpul tau ca sa ramai gravida mai usor

  Te gandesti sa devii mamica? Atunci probabil ca mintea iti zumzaie de preocupari legate de vitamine prenatale si teste de ovulatie. Exista insa multe alte lucruri pe care e bine sa le stii...

  © 2023 Qbebe