15+ Evadări de Weekend în Familie la Bucureşti

15+ Evadări de Weekend în Familie la Bucureşti

Corina Naftanaila

Tu unde ieşi în weekend cu copilul? Picnic in The Garden, Marşul Bicicliştilor, Mini-Festivalul Grădina de Primăvară by Grădina cu Artiști, ExpriMagia Emoțiilor şi alte evenimente de weekend pentru copii şi părinţi în Bucureşti în weekendul 21-22 aprilie.

SÂMBĂTĂ | 21 APRILIE 2018

SPECTACOL

1. Alege să-ți petreci weekendul sănătos și distractiv! De la ora 11:30 Salina by ABC ne aşteaptă la ExpriMagia Emoțiilor, o ședință de salinoterapie și un spectacol interactiv de inteligență emoțională. Îi invităm pe copii, dar și pe părinții cu inimă de copil, să învețe cu plăcere despre emoții și lumea interioară într-un format original interactiv care combină: teatrul, magia, dronele zburătoare, personajele animate, efectele vizuale, sunetele magice, muzica și o minunată scenă miniaturală de teatru - unică în lume.

PICNIC

2. Esti pregatit de Picnic in the Garden? ROFTA te aşteaptă între 20 şi 22 Aprilie în gradina din spatele Hotelului Caro, cu peste 2000 mp de iarba, o parcare plina de food-truck-uri celebre si baruri de bere craft.

ATELIERE

3. Shoshon Kids ne aşteaptă la un nou Weekend de Distractie si Educatie. Cu mare veselie, va impartasim Reteta de Distractie - programul activitatilor distractiv-educative pentru weekendul 21-22 aprilie, 4 ateliere special concepute pentru copii de 4-9 ani.

4. Deschidem un nou sezon al atelierelor de dezvoltare a inteligenței emoționale, la Clubul Copiilor Isteți! Invită-ți copilul la atelierele de dezvoltare a inteligenței emoționale, unde își va antrena mintea, își va descoperi și conștientiza emoțiile, dar va învață să le și gestioneze. Cursurile sunt special concepute pentru nivelul de varsta al copiilor, fiind desfasurate conform nevoilor si specificului fiecarui copil!

 ExpriMagia Emoțiilor şi alte evenimente de weekend pentru copii şi părinţi în Bucureşti

5. Vrei sa socializezi sau pur si simplu sa ai un weekend placut cu prietenii, copii .... cu familia? Sau pur si simplu vrei sa iti bei cafeaua linistit in timp ce copiii se distreaza invatand sa isi pregateasca singuri deserturile preferate? Vrei un weekend placut si ALTFEL? Vino sâmbătă la Gelato & Bread Worshops, să bucătărim împreuna! Vei primi şi o diplomă pentru asta, distracţia garantată!

6. O vizită la o expoziție ori la muzeul de artă ar putea fi prea mult pentru copiii noștri. Cel mai probabil s-ar plictisi și ar cere să facem ceva mai distractiv. Așa că echipa ALaNDaLa s-a gândit să le facă celor mici cunoștință cu arta modernă într-un mod inedit și a creat atelierul de creatie alternativ Micul Monet.

7. Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 21 aprilie - ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Haideți să ne lăsăm fascinați de magia gheții carbonice și să creăm baloane uriașe, pe care le transformăm în fum! Cine nu dorește să-și prepare propriile potiuni magice?
Vezi şi: Locaţii Spaţioase de Petreceri pentru Copii sub 6 Ani în Bucureşti. Lista pe Sectoare, Preţuri Petreceri

TEATRU

8. Muzica, dansul, mastile venetiene si umorul fac deliciul spectatorilor de toate varstele la spectacolul Vulpea si Corbul oferit de Teatrul Coquette! Inspirat de indragita fabula cu acelasi nume scrisa de La Fontaine si adaptat pe intelesul si pe placul copiilor, spectacolul le oferă celor mici prilejul să se bucure de momente savuroase şi personajele sunt super simpatice.

MARŞUL BICICLIŞTILOR

9. Pe 21 aprilie 2018 are loc al doisprezecelea Marș al Bicicliștilor din București. De la ora 14.30 organizatorii vă așteptăm să cerem împreună un #oraspentruoameni pe toți aceia care ne simțim stingheri într-un oraș al mașinilor. Plecarea în marș se va face la ora 15.30 de la intrarea Charles de Gaulle a Parcului Herăstrău.

MINI-FESTIVAL URBAN

10. În weekendul 21 - 22 aprilie ne reintrăm în ritm, dăm jos din straturi și din moleșeală și ieșim în aer liber să ne luăm doza de verde, soare și aer curat, la Grădina de Primăvară by Grădina cu Artiști, cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban pentru toată familia din centrul orașului, care se va desfășura la Merlock.

https://www.gokid.ro/activitati-copii-evenimente-copii/2018-04-21/

DUMINICĂ | 22 APRILIE 2018

SPECTACOLE

11. Alege să-ți petreci weekendul sănătos și distractiv! De la ora 10:30 Salina by ABC ne aşteaptă la ExpriMagia Emoțiilor, o ședință de salinoterapie și un spectacol interactiv de inteligență emoțională. Îi invităm pe copii, dar și pe părinții cu inimă de copil, să învețe cu plăcere despre emoții și lumea interioară într-un format original interactiv care combină: teatrul, magia, dronele zburătoare, personajele animate, efectele vizuale, sunetele magice, muzica și o minunată scenă miniaturală de teatru - unică în lume.

12. Duminică de la orele 10.00 şi 11.30, Tăpuşele vă invită la spectacolul - atelier "Domnul Căluţ-de-mare", după cartea scrisă de Eric Carle, vârsta recomandată 1-5 ani. Vă aşteptăm cu drag să pornim împreună cu „Domnul Căluț-de-mare" într-o poveste simplă și caldă despre iubire și familie.

TEATRU

13. Teatrul din Podul Meu revine cu spectacolul de teatru pentru copii 1-3 ani SUS JOS, cu Voicu Hetel. Câte minuni sunt în jurul nostru: seminţe, pene, cutii, culori, lucruri mari şi lucruri mici, uşoare şi grele, o lume magică ce se aşterne în jurul nostru şi aşteaptă să fie cucerită de mânuţe mici şi de minţi isteţe.

EXPOZIŢIE

14. Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa" are plăcerea de a vă invita la expoziția temporară de fotografie „#2Rusia - file din natură", un proiect organizat în colaborare cu Ambasada Federației Ruse la București, Centrul Rus de Știință și Cultură din România și Societatea Geografică Rusă. Vernisajul are loc vineri 20 aprilie şi intrarea este liberă.

FESTIVAL

15. După 5 ediții sold-out, Jazz în Church își anunță cea de-a șasea ediție care va avea loc între 19 și 22 aprilie 2018, în binecunoscuta biserică Lutherana din București, aducând anul acesta împreună artiști consacrați din zece țări de pe patru continente.

Vezi toate evenimentele pentru copii şi părinţi în weekendul acesta în Bucureşti.

Articolul urmator
Peste 600 de copii ucraineni refugiați au învățat în școlile și grădinițele din București
Peste 600 de copii ucraineni refugiați au învățat în școlile și grădinițele din București

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Soțul meu nu a vrut să-și anuleze weekend-ul cu băieții când i-am spus că sora mea este în spital
    Soțul meu nu a vrut să-și anuleze weekend-ul cu băieții când i-am spus că sora mea este în spital

    Când treci prin momente dificile, simți nevoia mai mult ca oricând să te bucuri de sprijinul celor apropiați. Cu atât mai mult cu cât vine vorba despre partenerul...

    Clătitele spaghetti au înnebunit internetul și sunt micul dejun perfect pentru acest weekend
    Clătitele spaghetti au înnebunit internetul și sunt micul dejun perfect pentru acest weekend

    Dacă încerci cel mai recent trend culinar de pe TikTok în acest weekend, s-ar putea să caștigi premiul pentru „mama anului”!

    Tu știi ce familie frumoasă are Cabral?
    Tu știi ce familie frumoasă are Cabral?

    Inoke Ibacka, prima fiică a lui Cabral cu prima soție, Luana, s-a transformat într-o adolescentă superbă, care fură privirile oriunde ar merge. Namiko, cea de-a doua fiică a lui...

    „Mi-am lăsat fetița la mama mea în weekend și am luat-o înapoi acasă cheală. Mama mi-a tuns fiica zero!”
    „Mi-am lăsat fetița la mama mea în weekend și am luat-o înapoi acasă cheală. Mama mi-a tuns fiica zero!”

    Îți îmbraci fetița ca o adevărată păpușică, o coafezi ca o prințesă și o iei de la bunica ei... cheală. Cum ai reacționa? O femeie a fost pusă într-o asemenea...

    Invazie de țânțari în București. Cum ne protejăm copiii
    Invazie de țânțari în București. Cum ne protejăm copiii

    După ploile din ultima vreme, Capitala se confruntă cu o invazie de țânțari! Specialiștii spun că, în această perioadă, insectele s-au înmulțit necontrolat, cei...

    Ce familie frumoasă are Antonia! Are trei copii care-i seamănă tot mai mult
    Ce familie frumoasă are Antonia! Are trei copii care-i seamănă tot mai mult

    Antonia și Alex Velea fac parte dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi și formează un cuplu de 10 ani. Sunt părinții a doi băieți, Dominic și Akim, iar Antonia...

    De ce nu-mi mai oblig copiii să participe la reuniunile de familie
    De ce nu-mi mai oblig copiii să participe la reuniunile de familie

    Ne amintim cu toții momentele din copilărie, în care mergeam cu părinții noștri la rude în vizită, sau când primeam musafiri și trebuia să stăm la o masă mare...

    Terapia de familie: ce este și cum te poate ajuta
    Terapia de familie: ce este și cum te poate ajuta

    Consilierea sau terapia de familie se adresează familiilor cu 2 membri sau mai mult, care doresc să-și schimbe dinamica și să-și îmbunătățească relațiile, dar și starea de...

    © 2024 Qbebe