Activitati pentru copii in saptamana 23-29 iunie 2014

Activitati pentru copii in saptamana 23-29 iunie 2014

QBebe

A venit vacanta mult asteptata de cei mici! Avem acum mai mult timp de petrecut cu prichindeii nostri, care pot alege dintr-o multitudine de activitati educativ distractive de vacanta! Spectacole, ateliere, filme, tabere, cei mici se pot bucura in voie!

Program recomandat de Qbebe si GoKID.ro

  

Filme si seriale

Pe marile ecrane a avut premiera pe 20 iunie un nou film de animatie pentru copii si de ce nu si pentru parinti. "Cum sa iti dresezi dragonul 2 " ne asteapta intr-o lume fantastica, cu aventuri cu vickingi si dragoni.
In continuare putem viziona si noua poveste Disney - Maleficent, Frozen, The Pirate Fairy, Legendele din Oz, Amazing Spiderman 2, The Nut Job si Walking with Dinosaurs. Vezi programul cinematografelor aici .

Si pentru ca in vacanta nu ne mai trezim asa dis de dimineata, la canalul Disney Channel de luni pana vineri de la ora 11.35 putem viziona serialul Doctorita Plusica, care ii invata pe cei mici sa iubeasca animalele si sa aiba grija de jucarii. Detalii pe disney.ro.

Piese de teatru, spectacole, activitati in aer liber

 In cadrul proiectului Clasic e fantastic - Copilaria marilor muzicieni de teatru si muzica ce se adreseaza copiilor între 4 si 10 ani, joi 26 iunie ora 18.00 si duminica 29 iunie ora 18.00, Teatrul Odeon prezinta spectacolele "Copilaria lui Vivaldi " si "Copilaria lui Mozart".

Parcul de distractii Terra Park ii asteapta pe cei mai mici si cei mai mari cu multe atractii pentru toate varstele. La Corabie, La Roata, La Safari, Roata Brandenburg, trenuletul Union Pacific sunt numai cateva din atractiile locului. Mai multe detalii aici.

Ateliere, expozitii, programe educative

Copiii cu varsta intre 5 si 13 ani, echipati cu creioane, pensule, pânze si multe culori sunt asteptati la ateliere de VACANTA LA STUDIO CREATIV, ARTA SI CALATORIE. Calatoria in jurul lumii ii asteapta pe toti cei mici dornici de joaca si cunoastere sa cunoasca Venetia, Paris, New York, Olanda, Spania, Tahiti si Japonia. Atelierele sunt însotite de prezentari vizuale, adecvate vârstei lor.
Programul si detaliile aici.

Stiinta nu a fost niciodata mai usoara sau mai distractiva!
Pregateste-te sa intri in laborator si sa realizezi experimente grozave, uimitoare, sa inveti termeni stiintifici si sa descoperi curiozitati amuzante. Sambata, 28.06.2014, ora 10.00, la Rita Veverita. Costul intregului experiment: 50 lei/copil (parintii nu platesc). Detalii aici .

 Pentru cei carora le place sa se murdareasca, dar nu oricum, ci creativ, la Atelierele copilariei, sambata 28 iunie de la ora 12.00, are loc un nou atelier de modelaj si pictura pe lut. Aici copiii vor mesteri o noua creatie din lut, un ursulet, de pus la colectia lor de hand made. Detalii aici.

Cui nu-i place circul? Tuturor copiilor! Dar daca ar fi chiar ei artisti de circ si ar face jonglerii, ar merge pe sarma sau ar face exercitii de acrobatie la trapez? Toate aceastea sunt la dispozitia celor mici in fiecare dupa amiaza la singura Scoala de Circ din Romania, Funny Circus. Aici copiii sunt asteptati sa fie micuti acrobati! Programul pe Funny Circus Party
Experimente distractive ii asteapta pe cei mici la Rita Veverita, sambata 28 iunie, de la ora 10.00! Jocuri, distractie si multe experimente grozave sunt pregatite pentru micii oameni de stiinta!
Detalii si inscrieri aici.

Scoala de vara si tabere pentru copii

 Luni, prima zi de vacanta, incepe si prima saptamana din Scoala de Vara de la After-school Cei Trei Muschetari. Daca nazdravanul tau nu are cu cine sa stea acasa, sau nu doreste sa plece la bunici, scoala de vara este o solutie pe perioada vacantei. La Cei Trei Muschetari, fiecare saptamana va avea program diferit, astfel incat distractia sa fie completa! Mai multe detalii aici.

Iar daca inca nu ai ales in ce tabara sa mearga copilul tau, Progressive Sports vine cu o oferta variata de tabere de dezvoltare personala si aventura outdoor, pentru copii cu varsta intre 4 si 16 ani. Programele sunt menite sa stimuleze procesul de invatare si dezvoltare prin experiente directe folosind activitati diverse (treasure hunt, capture the flag, mini-olympics, mountainbiking, escalada, curs de franghii, drumetii, jocuri de cercetasie si supravietuire, cursuri de prim ajutor si multe altele). Detalii aici.

Evenimente pentru parinti

 Parintii interesati de educatia alternativa Montessori sunt invitati la Seara Portilor Deschise de la Gradinita Montessori Edu, miercuri, 25 iunie, intre orele 18.30-20.30. Gradinita Montessori Edu este spatiul copiilor unde ei se adapteaza cu usurinta, se simt valorizati si isi dezvolta de mici vointa si increderea in sine.  Gradinita deschide portile tuturor celor care doresc sa cunoasca echipa Montessori Edu si sa afle cum poate pedagogia Montessori sa contribuie la dezvoltarea armonioasa a copilului lor si la pregatirea lui pentru viata. Detalii despre program pe site-ul Gradinita Montessori Edu.

Tot miercuri, are loc prima editie a seminariilor dedicate parintilor si viitorilor parinti din Romania dornici de a avea o comunicare eficienta cu copiii lor - Alege fericirea copilului tau. Seminar gratuit pentru parinti.
Ce vei afla daca vei participa la seminarul „Alege fericirea copilului tau!"?
• Care sunt abilitatile care vor asigura succesul si fericirea copilului tau
• Ce poti face pentru a-l ajuta pe copil sa îsi dezvolte aceste abilitati
• Care sunt stilurile parentale si care este efectul lor asupra stimei de sine a copiilor
• Care sunt cei „4 cavaleri ai apocalipsei" unei relatii
• Ce sa nu faci daca vrei sa construiesti o relatie profunda si autentica cu copilul tau
• Care sunt cei 5 Pasi pe care îi ai de facut pentru a fi prietenul adevarat al copilului tau
Detalii complete aici.

 
Articolul urmator
200 de elevi au luat parte la jocuri și activități menite să prevină violența în școli. „Se râde de băieții care plâng"
200 de elevi au luat parte la jocuri și activități menite să prevină violența în școli. „Se râde de băieții care plâng"

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Paștele în familie: 22 de activități perfecte pentru copii, părinți și bunici
    Paștele în familie: 22 de activități perfecte pentru copii, părinți și bunici

    Ce ar fi ca anul acesta, în afară de tradiționala masă de Paște, să încerci niște activități noi alături de familia ta? Noi îți dăm 22 de idei potrivite de la...

    6 activități amuzante de interior pentru părinți și copii în zilele caniculare
    6 activități amuzante de interior pentru părinți și copii în zilele caniculare

    Simțim cu toții zilele caniculare, ne este din ce în ce mai greu să ieșim afară în timpul zilei, pentru că temperaturile cresc pe zi ce trece. Tocmai de asta, suntem...

    8 activități de art terapie pentru eliberarea stresului la copii
    8 activități de art terapie pentru eliberarea stresului la copii

    Așa cum indică și numele, art terapia îmbină psihoterapia cu activitățile artistice. Benefică pentru copii, dar și pentru adulți, art terapia este o formă de explorare a...

    Anxietatea la copii: 10 activități care pot reduce crizele de anxietate la cei mici
    Anxietatea la copii: 10 activități care pot reduce crizele de anxietate la cei mici

    Există mai multe metode de a calma anxietatea la copii. Uite 10 activități pe care poți să le faci împreună cu cel mic pentru a-l ajuta să se calmeze.

    5 activități pe care specialiștii în sănătatea creierului nu le recomandă pentru copii
    5 activități pe care specialiștii în sănătatea creierului nu le recomandă pentru copii

    Pe de o parte, creierul copiilor este sensibil mai ales la contuzii, la infecții și la toxine. Pe de altă parte, creierul copiilor este vulnerabil și în cazul expunerii...

    12 activități pe care le poți face la plajă cu copilul
    12 activități pe care le poți face la plajă cu copilul

    Pentru cei mai mulți dintre noi, vacanța de vară nu ar avea parcă același farmec dacă nu am petrece și câteva zile la malul mării. De altfel, cei mici sunt oricând...

    Horoscop SAPTAMANAL 6-12 septembrie 2021. Ce saptamana!
    Horoscop SAPTAMANAL 6-12 septembrie 2021. Ce saptamana!

    Iata horoscop saptamanal pentru 6-12 septembrie 2021. Saptamana incepe in forta, cu Luna noua in Fecioara, in legatura directa cu Uranus, planeta stimularii. Asteapta-te la abordari...

    Au încercat ani la rând să aibă copii și nu au reușit, așa că au adoptat tripleți. O săptămână mai târziu, au aflat că vor avea gemeni
    Au încercat ani la rând să aibă copii și nu au reușit, așa că au adoptat tripleți. O săptămână mai târziu, au aflat că vor avea gemeni

    Anumite cupluri nu își pot imagina viața fără copii. De aceea, sunt gata să facă tot ce pot pentru a-și împlini acest vis, inclusiv să adopte. Așa a procedat și un...

    © 2024 Qbebe