Alina Ceușan este însărcinată pentru a doua oară

Alina Ceușan este însărcinată pentru a doua oară

Mariana Voinea

Creatoarea de conținut atât de îndrăgită de fani, Alina Ceușan a făcut un anunț surprinzător și inedit pe rețelele de socializare. Vedeta este însărcinată pentru a doua oară și urmează să aducă pe lume bebelușul în luna august.

Una din cele mai cunoscute creatoare de conținut din România, cu o numeroasă comunitate care o iubește în mediul online, Alina Ceușan este însărcinată cu al doilea copil. Alina Ceușan este căsătorită cu Raul Tișa de aproximativ cinci ani și au împreună un băiețel pe nume Rock.

Creatoarea de conținut și partenerul ei au dat minunata veste urmăritorilor, într-un mod inedit, printr-un videoclip extrem de emoționant în care băiețelul ei Rock își arată entuziasmul cu privire la venirea pe lume a frățiorului.

Bebelușul Alinei Ceușan se va naște în luna august

femeie insarcinata

În vârstă de 31 de ani, Alina Ceușan este căsătorită cu Raul Tișa din anul 2019, iar în 2020 a venit pe lume băiețelul lor. Acum creatoareaa de conținut deja celebră și-a surprins urmăritorii, dându-le vestea într-un mod inedit cu privire la venirea pe lume a bebelușului. Din păcate, Alina nu a dorit să dezvăluie sexul bebelușului, dar le-a spus fanilor că acesta se va naște în luna august.

Influencerița a conceput o scrisoare emoționantă pentru copilul ei care se va bucura de binecuvântarea de a crește alături de un frate sau de o soră.

„Dragul nostru Rock,
Avantajul de a creste alaturi de un frate sau o sora este ca devii tot mai bun la fractii… De asemenea se spune ca indiferent de varsta, cand esti alaturi de ei, te intorci parca instant in copilarie.
Asta-i cel mai frumos dar pe care noi ti-l putem da… si atat eu cat si Raul vorbim din experienta pentru ca fiecare dintre noi avem pe cine suna si la trei noaptea daca este cazul.

Viata noastra se va schimba din nou, in luna august… si speram ca schimbarea sa vina in forma celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil. O luăm de la capăt. Suntem încântați să putem, în sfârșit, să împărtășim vestea cu voi – familia noastră se mărește.

Rock va deveni în curând frate mai mare… așa că vă împărtășim câteva mici momente care ne-au făcut să ne simțim într-o mulțime de feluri, în ultimele luni, suntem mai mult decât fericiți, ne simțim binecuvântați, inimile noastre sunt pline.
Iar eu sunt aproape întotdeauna obosită, bolnavă, plângând sau flămândă din nou, așa că am nevoie de noroc pentru asta”, a postat Alina Ceușan pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan)

„Cât despre tine, micuțul nostru, abia așteptăm să te cunoaștem, să-ți arătăm lumea, să-ți explicăm sensul ei și al nostru”

femeie coada impletita

Vedeta a lăsat un alt mesaj pentru ambii copii și despre legătura frumoasă care îi va lega de-a lungul vieții: „Nici nu știi ce călătorie frumoasă vă așteaptă pe voi doi și pe noi toți. Cât despre tine, our little one, abia așteptăm să te cunoaștem, să-ți arătăm lumea, să-ți explicăm sensul ei și al nostru.

Rock te așteaptă și el cu excavatoarele. Zice că o să-ți placă… Și știi de ce am vorbit atât despre Rock în acest video care, de fapt, te anunță pe tine? Pentru că, în această casă și tu vei avea de așteptat la rând, din când în când, la fel care fratele tău mai mare. Ooo și ce frățior te așteaptă… Rock deja te iubește foarte mult. Ți-a pregătit și pătuțul”.

Alina Ceușan a declarat în numeroase rânduri că își dorește doi, chiar trei copii

femeie imbratiseaza copil

Pentru că Alina Ceușan a declarat nu numai o dată, ci în numeroase ocazii că vrea doi sau chiar trei copii acum a fost binecuvântată cu îndeplinirea dorinței, astfel încât ea și soțul ei vor deveni părinți pentru a doua oară.

În urmă cu mai mult timp, a dezvăluit în cadrul unei emisiuni la care a fost invitată la Antena Stars că atât ea, cât și soțul ei, au crescut în familii mari, fiecare având câte un frate sau câte o soră și își doresc acest lucru și pentru fiul lor. Influencerița nu dorește să oprească la un singur copil și nu spune nu nici când vine vorba de trei copii.

„Da, ne gândim, noi v-am spus de foarte multe ori, în super multe interviuri că ne dorim 2, chiar 3 cu siguranță și vă anunțăm când va fi momentul. Am și eu o soră la rândul meu, la fel așa și soțul meu, Raul, un frate și cred că e foarte important să crești cu frați și surori, pentru că sunt cumva îngerii tăi păzitori în lume, singurii oameni pe care te poți baza într-adevăr la nevoie. Sora mea, cel puțin, a demonstrat asta de-a lungul timpului. Pentru mine este foarte important ca Rock măcar un frate sau o soră să aibă. După aia, mai departe, mai vedem”, mărturisea influencerița în urmă cu ceva timp.

Sarcina este deja avansată, Alina Ceușan a trecut de primul trimestru, iar burtica de gravidă se vede foarte bine, deși a reușit să se ascundă și să țină totul în secret până acum, inclusiv în fotografiile făcute în vacanța din Tunisia.

Alina Ceuşan, după naştere: de ce a ajuns la cezariană, numele neobişnuit ales pentru copil şi certuri cu mămicile din Social Media

Alina Ceușan are un o relație foarte bună cu soțul ei

femeie copil sot

Creatoarea de conținut mărturisește că are o relație foarte bună cu soțul ei, lucru pe care l-a precizat în mai multe rânduri. Cei doi formează un cuplu de 12 ani de zile și se înțeleg și se iubesc la fel ca în prima zi. Invitată în cadrul unui podcast găzduit de Damian Drăghici, Alina Ceușan a vorbit deschis despre relația dintre ea și Raul: „L-am cunoscut pe soțul meu când eram la începutul zonei de online. Atunci începeam zona de online, atunci când l-am cunoscut.

Soțul meu este un om creativ, un hairstylist foarte bun în momentul de față, dar și în momentul în care l-am cunoscut era un om foarte popular. Nu am spus și nici nu mi-am spus niciodată că mă despart sau că îl părăsesc pe soțul meu. Nu am avut astfel de momente și cred că nici nu ar trebui să le ai. Dacă primele trei – patru luni din relație nu sunt lapte și miere în care trebuie să existe doar momente pentru voi doi și pentru intimitate nu te poți aștepta ca restul vieții sau restul relației să fie ok. Noi suntem împreună de 12 ani și nu am avut niciun moment în care să mă gândesc la despărțire”.

Totodată, în ceea ce privește perioada prin care trece acum, Alina Ceușan afirmă cu bucurie că întreaga familie este binecuvântată, deși ea se simte obosită, uneori bolnavă și mai mereu flămândă: „Iar o luăm de la capăt. Suntem încântați să putem în sfârșit să împărtășim vestea cu voi – familia noastră se mărește. Rock va deveni în curând un frate mai mare… așa că vă împărtășim câteva mici momente care ne-au făcut să ne simțim în tot felul de feluri, în aceste ultime luni.

Suntem mai mult decât fericiți, ne simțim binecuvântați, inimile noastre sunt pline. Iar eu sunt aproape întotdeauna obosită, bolnavă, plângând sau flămândă din nou, așa că noroc pentru asta”.

Îi dorim și noi sarcina ușoară, împlinire de plan familial și cu siguranță micuțul sau micuța care va veni pe lume într-o zi toridă de august le va întregi familia.

Surse foto: instagram.cominstagram.cominstagram.cominstagram.com

Surse articol: elle.rotvmania.roviva.ro

Articolul urmator
Emily Burghelea a devenit mamă a doua oară! Ce probleme de sănătate a avut la câteva zile de la naștere

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Ce mare a crescut fiul Alinei Ceușan! Rock are 2 ani și este adorabil!
    Ce mare a crescut fiul Alinei Ceușan! Rock are 2 ani și este adorabil!

    Alina Ceușan este o mămică mândră! Fiul ei, Rock, care a venit pe lume în plină pandemie, a împlinit, anul acesta, doi ani și pare să fi moștenit personalitatea...

    Celia, mamă pentru a doua oară. Ce nume frumos i-a pus mezinei familiei
    Celia, mamă pentru a doua oară. Ce nume frumos i-a pus mezinei familiei

    Veste mare în showbiz-ul românesc! Celia a devenit mamă pentru a doua oară! Cântăreața a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și este copleșită de emoții....

    Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară
    Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară

    Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, s-au căsătorit în anul 2015 și au devenit părinți pentru prima oară în anul 2018. De atunci, familia lor s-a mărit după...

    Am născut de două ori acasă, prima dată neplanificat și a doua oară planificat. Uite ce trebuie să știi dacă vrei și tu să naști acasă
    Am născut de două ori acasă, prima dată neplanificat și a doua oară planificat. Uite ce trebuie să știi dacă vrei și tu să naști acasă

    O femeie din Marea Britanie a născut de două ori acasă - o dată planificat și a doua oară neplanificat. Citiți mai jos, ca să vedeți ce spune mămica despre experiențele sale.

    A ajuns de urgență la spital! Vedeta este însărcinată în 7 luni
    A ajuns de urgență la spital! Vedeta este însărcinată în 7 luni

    UPDATE! Alina Laufer a născut prematur, la 7 luni. Soția unui cunoscut om de afaceri de la noi se află în cel de-al treilea trimestru de sarcină și are probleme. Parcurge...

    O femeie, care a aflat abia la spital că este însărcinată, a născut și s-a întors la serviciu a doua zi!
    O femeie, care a aflat abia la spital că este însărcinată, a născut și s-a întors la serviciu a doua zi!

    Orice viitoare mămică așteaptă cu nerăbdare să își țină pentru prima data bebelușul la piept. Nu și pentru o femeie de peste granițe, care a aflat că urmează să devină...

    Vladimir Drăghia devine tată pentru a două oară
    Vladimir Drăghia devine tată pentru a două oară

    Vladimir Drăghia, câștigătorul primului sezon al emisiunii „Exatlon România”, și soția lui, Alice Cavaleru, au devenit părinţi pentru a doua oară! Cei doi au...

    O femeie a devenit mamă pentru a doua oară după ce a făcut un transplant de uter
    O femeie a devenit mamă pentru a doua oară după ce a făcut un transplant de uter

    Chelsea s-a născut fără uter și credea că nu va putea niciodată să aibă proprii săi copii. Până când a primit un transplant de uter și a rămas însărcinată.

    © 2024 Qbebe