Ce mari au crescut copiii Adelei Popescu! Vedeta vorbește cu fiecare ocazie deschis despre provocările vieții de părinte cu trei băieți

Ce mari au crescut copiii Adelei Popescu! Vedeta vorbește cu fiecare ocazie deschis despre provocările vieții de părinte cu trei băieți

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Adela Popescu este actriță, cântăreață și a prezentat una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de televiziune de la noi. Formează un cuplu alături de Radu Vâlcan de mai bine de 10 ani și sunt părinții a trei copii. Adela Popescu obișnuiește să posteze des pe rețelele de socializare imagini cu familia sa, de care este foarte mândră. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi cum se descurcă Adela și Radu în rolul de părinți!

Este mama a trei băieți

Alexandru, cel mai mare dintre copiii Adelei Popescu și ai lui Radu Vâlcan, s-a născut în anul 2016. Băiețelul s-a născut natural și a primit nota 10 la naștere. Emoționat și extrem de fericit, proaspătul tătic a ținut să dea și fanilor vestea cea mare. Potrivit „Libertatea”, a venit cu următorul anunț: „Băiețelul nostru a avut nota 10 la naștere. Sunt amândoi foarte bine. Emoțiile nu se pot exprima în cuvinte. Suntem foarte fericiți”.

Copilul mijlociu al cuplului, Andrei, a venit pe lume doi ani mai târziu, în decembrie 2018. La fel ca fratele său mai mare, s-a născut tot natural. Despre cum au decurs lucrurile atunci a povestit chiar Adela Popescu, într-o intervenție pentru PRO TV: „Mă simt perfect, am putut să mă bucur cu toată familia și prietenii, să stau cu ei, să povestim. Aseară l-a vizitat și Alexandru, i-a adus o jucărie și lui mami un trandafir și „flățiolu” i-a adus și el o jucarie...”

Mezinul familiei, Adrian, a împlinit anul acesta doi ani. Stând de vorbă cu „Click” la scurt timp după ce și-a adus pe lume cel de-al treilea copil, fericita mamă a declarat că: „Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult decât 10 fetițe. Și face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg și s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Nu mă mai satur să-l pup, să-l miros și să-i povestesc despre năzdrăvănii de frățiori care îl așteaptă acasă...”

cei trei baieti ai Adelei Popescu

Alexandru, cel mai mare dintre copii, este la școală

Anul trecut, când Alexandru era în primul său an de școală, mama lui a povestit că este mândră de fiul ei cel mare întrucât acesta se descurcă să lucreze și singur când are ceva de pregătit pentru școală. Într-un interviu pentru „Viva!”, actrița a menționat că: „Doar în vacanță a avut câteva chestii de făcut, iar noi nu facem cu el acasă. Chiar am fost foarte mândră că învățătoarea a spus: „Se vede că lucrați cu el. Citește atât de bine!. Eu mă uitam la Radu, Radu se uita la mine și am spus: „Da, da, sigur, sigur!, dar noi nu lucrăm cu el acasă. Are el o plăcere deosebită în a citi, este un talent..”

Ceilalți doi copii sunt la grădiniță

A doua zi de la începerea noului an școlar, Adela Popescu a ținut să le povestească și fanilor cum s-au descurcat Andrei și Adrian la grădiniță. A insistat asupra ideii că știe că este normal să mai dureze până când micuții se vor acomoda și că este liniștită întrucât știe că aceștia „sunt pe mâini bune”. Iată ce a postat chiar pe contul ei de Instagram: „Am lăsat copiii mici la grădiniță. Unul plângea, celălalt mai avea puțin. Interesant să observ că nu prea sunt afectată, poate și pentru că știu că sunt pe mâini bune și se liniștesc repede. Așa e acomodarea”. 

cei trei baieti ai Adelei Popescu, in grija bunicii lor materne

A explicat de ce a hotărât să-și dea copiii la instituții de învățământ private

Alexandru este la o școală privată, iar Andrei și Adrian sunt la o grădiniță particulară. Într-un interviu acordat exclusiv pentru „Unica”, îndrăgita actriță a explicat de ce a hotărât ca toți copiii ei să urmeze instituții private de învățământ:

„Toți spun să dai copilul la o școală de stat, pentru că e mai puțin costisitor, dar asta înseamnă că la ora 12.00 ți-l trimite acasă, iar tu nu ai un program ca să poți să îl iei. Atunci îl vei da la un after school, care costă cam jumate din cât costă o școală privată... Când vezi o taxă la o școală privată poate să ți se pară mult, dar când tragi linie îți dai seama că ajungi tot acolo, dar cu mai mari bătăi de cap. Ca să ajung la o școală de stat bună trebuia să merg 40 de minute cu mașina, să mă coste la After School 500-600 de euro, după care să îl duc la Dinamo etc.”

Adela Popescu in vacanta alaturi de doi dintre copiii ei

A vorbit despre provocările din viața de părinte cu trei copii

Într-un interviu acordat anul trecut pentru „Viva!”, Adela Popescu și soțul ei nu s-au ferit să recunoască faptul că nu este ușor să crească trei copii și că au momente în care se simt „depășiți”. De asemenea, actrița a ținut să precizeze că se bazează mult și pe ajutorul venit din partea mamei sale: „Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi, dar atunci intervine cel mai puţin obosit şi preia frâiele. Un ajutor uriaş, poate chiar unul dintre motivele pentru care am avut curajul să facem trei copii, a fost disponibilitatea totală a mamei mele. Fără ea nu ştiu cum am fi reuşit”.

Tot anul trecut, când mezinul familiei, Adrian, avea vârsta de 1 an, actrița le-a dezvăluit și fanilor dificultățile cu care se confrunta în acea perioadă. Iată ce a scris pe contul ei de Facebook

„Băiețelul acesta minunat, pentru că e în plină erupție dentară, se trezește foarte devreme. Impropriu spus „se trezește”, că de fapt nu prea se mai culcă.  Deci nici eu. Ieeeiiii. Și Andrei are muci. Și când are muci vrea să doarmă în brațele mamei. Alexandru nu are nimic. Dar de ce frățiorii să doarmă cu mama și el nu. Și când se trezește plângând Adrian îl trezește și pe Andrei. Și readoarme greu, că nu prea poate să respire. Sunt dați când plec în altă camera să îl alăptez pe bebeluș și de fiecare dată unul din ceilalți doi se trezește și mă strigă. Că vor la baie. Sau că au avut un coșmar. Și mă întorc cu bebelul în brațe pe mâna dreapta, iar cu stânga îi mângâi pe cap până se liniștesc. În fine… ce voiam să spun cu asta? În niciun caz să mă plâng, că oricum nu ar ajută pe nimeni, și apoi pentru că absolut toate mamele trec prin asta...”

La ce oră își culcă băieții Adela Popescu. Nu te-ai fi așteptat la asta!

A venit cu detalii legate de modul în care își educă băieții

Tot într-un interviu pentru „Viva!”, cele două vedete au recunoscut că au și momente și în care nu au aceleași puncte de vedere în privința educației copiilor și că, de multe ori, nu se gândesc „la viitor” când utilizează anumite reguli de parenting. În același timp, Adela a spus că stilul ei de parenting este diferit de cel al lui Radu:

„Atunci când aplicăm regulile de parenting „real”, puțini suntem cei care ne gândim la viitor. Noi, de fapt, vrem niște copii educați pentru a avea o viață ușoară. Nu pot deloc să îmi dau cu părerea despre subiectul acesta. Reacționăm destul de mult instinctiv. E adevărat că reacționăm după modelul de parenting pe care l-am avut noi în copilărie. Ne mai tragem de mânecă reciproc, ne mai spunem că am exagerat. Radu îmi reproșează că sunt foarte permisivă, iar eu îi reproșez că el este foarte rigid...”

Adela Popescu alaturi de sotul ei, Radu Vâlcan

Stând de vorbă cu aceeași sursă, Radu Vâlcan a evidențiat chiar el faptul că este mai autoritar cu copiii săi, prin comparație cu partenera lui de viață: „Categoric sunt mai autoritar, dar cu drăgălăşenie. E clar că eu ocup funcţia de polițist rău, dar cineva trebuie să o facă şi pe asta. E clar că sunt tată-de-copii-mai-mari, adică reuşesc să relaţionez mult mai bine cu ei de când au mai crescut...”

Adela Popescu, Radu Vâlcan și cei trei baieti ai lor in timpul unei vacante exotice

Surse foto: facebook.com/AdelaPopescuOfficialPage/, instagram.com/adela_popescu/

Surse articol: click.ro, fanatik.ro, libertatea.ro, protv.ro, spectacola.ro, unica.ro, viva.ro, wowbiz.ro

Articolul urmator
Superba Adela Popescu a împlinit 37 de ani! Cum a ales să-și serbeze anul acesta ziua de naștere
Superba Adela Popescu a împlinit 37 de ani! Cum a ales să-și serbeze anul acesta ziua de naștere

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Adela Popescu, mama cu trei băieți sau soacra cu trei nurori
    Adela Popescu, mama cu trei băieți sau soacra cu trei nurori

    Îți vine să crezi că au trecut deja 6 ani de când Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit pentru prima oară părinți? Cine și-ar fi imaginat că cei doi nu vor avea...

    Ce mari și frumoși au crescut copiii Mirelei Vaida! Cum se descurcă vedeta cu trei voinici
    Ce mari și frumoși au crescut copiii Mirelei Vaida! Cum se descurcă vedeta cu trei voinici

    Mirela Vaida a făcut parte din mai multe formații (precum „Hora”, „D'Or” sau „VIP”), este solistă a Teatrului de Revistă „Constantin...

    Ce mari și frumoși au crescut copiii Valentinei Pelinel! Cum se descurcă vedeta în rolul de mămică de trei copii
    Ce mari și frumoși au crescut copiii Valentinei Pelinel! Cum se descurcă vedeta în rolul de mămică de trei copii

    Valentina Pelinel a avut o carieră de succes ca model internațional, iar în anul 2018 s-a căsătorit cu omul de afaceri Cristi Borcea. Cuplul a avut primul copil în anul 2016,...

    Ce mari au crescut copiii Claudiei Pătrășcanu! Cum și-a refăcut vedeta viața după divorțul scandalos
    Ce mari au crescut copiii Claudiei Pătrășcanu! Cum și-a refăcut vedeta viața după divorțul scandalos

    Claudia Pătrașcanu a devenit cunoscută după ce a fost membră a formațiilor „Exotic” și „Sexxy”. În urmă cu mai bine de 10 ani, Claudia a început...

    Ce mari și frumoși au crescut copiii Andrei și lui Cătălin Măruță! Sunt deja mici vedete pe rețelele de socializare
    Ce mari și frumoși au crescut copiii Andrei și lui Cătălin Măruță! Sunt deja mici vedete pe rețelele de socializare

    Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de mai bine de 16 ani și sunt căsătoriți de aproape 15 ani. Și-au dorit dintotdeauna să devină părinți, iar în prezent sunt...

    Îl mai știi pe Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu? Este tată, sculptor și mai atrăgător ca oricând
    Îl mai știi pe Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu? Este tată, sculptor și mai atrăgător ca oricând

    Cei care își mai aduc aminte de prima telenovelă românească „Numai iubirea”, cu siguranță nu i-au uitat pe Adela Popescu și Dan Bordeianu, cel mai...

    Ce mari și frumoși au crescut copiii faimoasei Kim Kardashian!
    Ce mari și frumoși au crescut copiii faimoasei Kim Kardashian!

    Kim Kardashian și Kanye West au format, de departe, unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul internațional. Relația lor s-a înfiripat în 2012, când...

    Prima excursie cu trei copii la Disney World. Un părinte vorbește sincer despre avantaje și dezavantaje
    Prima excursie cu trei copii la Disney World. Un părinte vorbește sincer despre avantaje și dezavantaje

    Printre experiențele inedite pe care îți dorești să i le oferi copilului tău se poate regăsi și aceasta: o excursie într-un parc tematic precum este și Disney World (din...

    © 2024 Qbebe