Conferinta Baby Market 360 – post event

Conferinta Baby Market 360 – post event

QBebe

Duminica, 31 Martie 2013, a avut loc prima editie a Conferintei Baby Market 360, conferinta tematica despre copii, dedicate exclusiv parintilor: viitori parinti si proaspeti parinti cu copii mici, cu varsta pana in 2 ani.

Conferinta s-a desfasurat in cadrul Hotelului Parliament si a reunite speakeri de top, care au adus in discutie teme de maxim interes, teme sensibile, oferind solutii si raspunsuri publicului din sala.

Lista speakerilor de la acest prim event a fost atent conceputa si selectata pentru publicul conferintei si a cuprins nume de referinta din domenii diferite de activitate, dar correlate sa raspunda acelorasi nevoi de informatii: sanatatea fizica si psihica a copilul si a gravidei, a familiei in general.
Luana Ibacka, vedeta TV, o prezenta deosebita si rafinata, a adus in discutie importanta comunicarii cu copilul, comunicare ce de multe ori trebuie sa fie creativa, emotional pentru a-si atinge scopul, pentru a ajunge si a fi inteleasa de copil.

Doamna doctor Victoria Neacsu, medic specialist medicina de familie / pediatrie a avut o sesiune interactiva, raspunzand intrebarilor directe si pertinente din public. Domnia sa a atins aspect de maxima importanta, cum ar fi: alaptarea exclusiva, minim 6 luni, a bebelusului; diversificarea alimentatiei la bebelus; imunitatea bebelusului; dermatita atopica - teste, depistare, plus multe alte subiecte. Doamna doctor a fost efectiv asaltata de intrebarile mamicilor din sala, dornice sa profite de prezenta unui cadru medical de specialitate pentru a afla raspunsuri la intrebarile lor.

 

 Domnisoara medic dentist Georgiana Alecu a avut o prezentare atingand un subiect delicat pentru mamicile gravide: vizita la medical stomatolog in sarcina. A adus in discutie aspect precum: afectiunile dentare in sarcina; cum este afectat bebelusul de aceste afectiuni dentare; radiografiile si anesteziile in sarcina; medicatia in sarcina; recomandari pentru prevenirea cariilor etc.

Panelul domnisoarei medic dentist Anca Calenic a adus in discutie elemente sensibile despre dentitia copiilor, cum ar fi: la ce varsta incepem periajul; dintii de lapte; caria de biberon; sigilarea dintilor definitivi; fluorizarea si periajul; top alimente nesanatoase pentru dinti; frica de dentist, vizita la dentist etc.

Dupa prima pauza de cafea, audienta, in majoritate feminina, a reintrat in atmosfera de conferinta intr-un mod foarte placut, si anume Raluca Popovici, make-up artist, ne-a facut o demonstratie live cum sa te machiazi rapid atunci cand esti mamica. Raluca a avut, de asemenea, amabilitatea sa impartaseasca publicului cateva trucuri de make-up, dupa ce, in prealabil, a atras atentia mamicilor catre ce anume este permis si ce anume este de evitat in sarcina, anumite procedure cosmetic putand afecta fatul. Doua mamici din sala au fost fericitele castigatoare a unor sedinte de make-up cu Raluca: Daria a beneficiat de un machiaj realizat cu produsele ei, dar in maniera profesionista, Raluca dorind sa sublinieze ca un machiaj foarte bun se poate realiza si cu produse cosmetice din comert, si Suzana, care a beneficiat de un machiaj 100% profesionist oferit de Raluca Popovici, cu produsele sale profesioniste de make-up artist.

Conferinta Baby Market 360 a continuat cu prezentarea doamnei Daniela Draghicescu, Director de vanzari Lysi, care ne-a vorbit despre uleiul de peste pur islandez, essential pentru sanatatea si dezvoltarea armonioasa a copiilor. Domnia sa a avut amabilitatea sa ne ofere un tablou de ansamblu a produselor Lysi, care contribuie la sanatatea intregii familii, avand game de produse destinate atat copiilor, cat si adultilor. Doamna Draghicescu a subliniat importanta factorului Omega 3, regasit in toate produsele Lysi, care este essential pentru buna functionare a creierului, inimii si articulatiilor sanatoase.

Urmatorul speaker pe lista Conferintei a fost doamna Gabriela Maalouf, Parenting Trainer, care a cucerit audienta cu o prezentare aplicata despre cum sa facem sa fim parinti mai buni si sa avem o familie armonioasa si implinita. Domnia sa a atins mai multe aspecte deosebit de interesante, dintre care mentionam doar cateva: toate sentimentele sunt permise, actiunile sunt limitate; doar atunci cand un copil simte corect, poate gandi si actiona corect - cum ii ajutam pe copii sa simta corect; ascultarea atenta; insultele; comparatiile; recompense simulate, multe alte elemente de-a dreptul inspirate si inspirante.

Domna psihoterapeut Florentina Mateescu a venit ca o completare a prezentarii antevorbitoarei sale, punctand ferm si la obiect aspecte legate de cum ne abordam copiii. Domniasa a atins si aspecte delicate precum: cum conceptualizam venirea pe lume a unui copil, copiii sunt viitorul nostru; ce model de viata le oferim; ce le dorim pentru viitor. De asemenea, doamna psihoterapeut a impartasit din experienta domniei sale de cabinet, aducand in discutie cateva cazuri, manifestarea acelor copii si masuri de luat pentru imbunatatirea relatiilor copii-parinti.

Conferinta s-a incheiat cu panelul sustinut de doamna Ana Maita, Promotor al drepturilor mamelor Fundatia Crucea Alba pentru Servicii de Sanatate Materna, avand ca tema: "Fii o mama buna: Cunoaste-ti drepturile, ai grijasa-ti fie respectate!" Prezentarea domniei sale a inceput cu un filmulet abrupt, care a tras semnale de alarma despre experienta negative a nasterii, care, din pacate, in Romania inca persista, si a adus argument pertinente, sustinute de legile din Romania, pentru ca nasterea si perioada imediat urmatoare sa fie niste moment placate si memorabile in sens pozitiv pentru intreaga familie. In Fundatia Crucea Alba veti gasi support pentru tot ce inseamna nastere si deprinderea rolului de noua mamica / nou tatic.

Aceasta a fost, in linii mari, Conferinta Baby Market 360, Editia de Primavara: speakeri de top, public direct interesat, dialog deschis cu specialistii, inspiratie si valoare atat pentru participanti, cat si pentru organizatori!

Multumim tuturor celor implicati, care au facut ca acest proiect sa se realizeze cu succes!

Multumim speakerilor fara de care nu am fi avut un continut atat de valoros, multumim partenerilor nostri de incredere care au contribuit la succesul evenimentului: parteneri Gold - Tedi, Lysi, parteneri Silver - Hero Baby si Sensodyne, multumim partenerilor media, fara de care promovarea noastra nu ar fi fost atat de extinsa: radio Itsy Bitsy, Desprecopii.com, Sfatulparintilor.ro, GoKid.ro, Qbebe.ro, Totuldespremame.ro, Copilul.ro, Comunicatedepresa.ro, Comunicatemedia.net, multumim publicului prezent in sala, care a fost foarte receptiv,si asteptam ca la viitoarele editii sa ni se alature cat mai multe mamici, cat mai multi parinti.

Conferinta Baby Market 360 va avea 4 editii anuale. Aceasta a fost Editia de Primavara. In curand vom reveni pentru a va comunica detalii despre Conferinta Baby Market 360, Editia de Vara. Fiti pe frecventa si urmariti-ne pe site-ul nostruwww.babymarket360.com si pe pagina Facebook, cu acelasi nume.

Articolul urmator
A făcut sute de mii de euro cu o meserie despre care nu știai că există: Baby Namer profesionist
A făcut sute de mii de euro cu o meserie despre care nu știai că există: Baby Namer profesionist

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Rețetă simplă și rapidă de post pentru seara de Moș Nicolae
    Rețetă simplă și rapidă de post pentru seara de Moș Nicolae

    Seara de Moș Nicolae este o seară dedicată familiei. Așa că te ajutăm să petreci cât mai puțin timp în bucătărie și cât mai mult timp de calitate alături de cei...

    Fructele de mare sunt de post? Ce spune biserica
    Fructele de mare sunt de post? Ce spune biserica

    Postul este o perioadă importantă pentru mulți creștini din întreaga lume, în special pentru cei din tradițiile anglicană, catolică și ortodoxă. În zilele noastre,...

    De când a născut, a plâns în fiecare zi, timp de 5 luni. „A fost mai mult decât baby blues”
    De când a născut, a plâns în fiecare zi, timp de 5 luni. „A fost mai mult decât baby blues”

    Înainte să devină mamă prima dată, Sînziana credea că se va bucura de rolul matern și abia aștepta să-și strângă în brațe bebelușul. Totuși,...

    Semne post acneice: cauzele apariției, cum să le îngrijești și metode de prevenție
    Semne post acneice: cauzele apariției, cum să le îngrijești și metode de prevenție

    Acneea este una dintre cele mai cunoscute afecțiuni ale pielii și poate afecta atât adolescenții, cât și adulții. Nu este periculoasă și, în general, se vindecă...

    Calendar ortodox 2022: cele mai importante sărbători religioase, zilele de post și dezlegare la pește
    Calendar ortodox 2022: cele mai importante sărbători religioase, zilele de post și dezlegare la pește

    Un calendar îți este oricând util pentru a te ajuta să-ți planifici mai bine timpul, să-ți stabilești prioritățile, să-ți organizezi munca sau să-ți stabilești...

    Placenta reținută - o afecțiune care determină sângerarea post partum și amenință viața mamelor
    Placenta reținută - o afecțiune care determină sângerarea post partum și amenință viața mamelor

    Atunci când placenta nu este eliminată corespunzător după naștere, viața mamei este pusă în pericol. Orice bucățică de placentă lipită de peretele uterin poate rezulta...

    Masa de Crăciun: meniu complet baby-friendly și idei de decorare
    Masa de Crăciun: meniu complet baby-friendly și idei de decorare

    Crăciunul reprezintă prilejul perfect pentru a ne înfrupta din bucatele pregătite cu multă dragoste. În timp ce majoritatea gospodinelor preferă să facă mâncăruri...

    Viața de părinți: Meghan Markle și Prințul Harry
    Viața de părinți: Meghan Markle și Prințul Harry

    La începutul lui 2021 o veste mare trâmbița peste tot în lume! Meghan și Harry, poate cel mai celebru cuplu din lume, au anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil,...

    © 2024 Qbebe