Curs gratuit pentru tăticii din București: Modern Dad’s Challenges - Cum asigurăm copilului un stil de viață sănătos?

Brigitta Szebenyi - Redactor

• Cum întărim imunitatea copilului și îl protejăm de afecțiunile respiratorii specifice sezonului?/Ce regim alimentar alegem pentru cel mic în această perioadă?
• Ce ar trebui să știm despre somnul copilului?/Cât de sănătos este ca cel mic să doarmă cu părinții?
• Când începem educația sexuală a copilului?/ Cum facem față la întrebările copilului despre corpul lui?

Pe 10 octombrie, de la 18:30, la Hotel Internațional, tații și viitorii tați sunt așteptați la o nouă ediție Modern Dad's Challenges, pentru a povesti despre "Cum asigurăm copilului un stil de viață sănătos?".

Invitații serii sunt Valeria Herdea, Medic Primar Medicină de Familie, Mona Ciurezu, Psiholog și Specialist în somnul copilului și adultului, și Diana Stănculeanu, psihoterapeut specilizat în sănătatea emoțională a copiilor și adolescenților. Ediția cu numărul 10 a Modern Dad's Challenges va fi moderată de Alex Zamfir, Blogger & Realizator Radio.

KEN Academy, program complex de educație financiară și antreprenorială pentru copiii cu vârste între 7 și 13 ani, este partener al evenimentului și îi încurajează pe tătici să participe la cel mai important eveniment dedicat lor.
Fiecare părinte își dorește să îi asigure copilului un stil de viață sănătos și cât mai multe experiențe care să îl ajute să se dezvolte și să crească frumos. De la alegerile alimentare pe care le fac părinții pentru pentru el, timpul pe care îl petrec împreună, momentele de relaxare și de odihnă, până la ce îi povestesc și cum îi explică anumite lucruri din jurul lui sau despre el, toate fac parte din ciclul normal al vieții.

Dr. Valeria Herdea, Medic Primar Medicină de Familie, va fi prezentă la eveniment pe 10 octombrie cu informații avizate și recomandări despre "Alimentația copilului, infecțiile respiratorii și imunitatea copilului". Suntem în plin sezon de toamnă, caracterizat de afecțiuni ale aparatului respirator, dar și o perioadă în care imunitatea copilului este de obicei afectată. Ce putem face pentru întărirea sistemului imunitar al celui mic și cât de importante sunt alimentația copilului și curele de imunizare antiraceală în sezonul rece, aflăm la ediția a 10-a a Modern Dad's Challenges.

Evenimentul continuă cu o prezentare "Despre somnul copilului și co-sleeping". Mentor va fi Mona Ciurezu, Psiholog și Specialist în somnul copilului și adultului. Există multe situații în care copiii se trezesc des noaptea, plâng în somn, fac crize, vor să doarmă doar în pat cu părinții. Co-sleeping-ul este un termen des folosit și practicat de părinți. Despre el, dar și despre cum îi putem asigura copilului un somn liniștit, se va discuta pe larg la eveniment.

După o scurtă pauză, evenimentul se reia cu un subiect care pentru unii părinți este încă tabu: educația sexuală la copii. Când le povestim copiilor despre corpul lor și mai ales ce le spunem? Acesta va fi subiectul principal al discursului pregătit de Diana Stănculeanu, psihoterapeut specializat în sanatatea emoțională a copiilor și adolescenților.

Evenimentul Modern Dad's Challenges este dedicat exclusiv taților și viitorior tați. Participarea la eveniment este gratuită, dar necesită completarea formularului de înregistrare. Modern Dad's Challenges este organizat de agenția Creative Energy Corner. Mai multe informații despre proiect sunt disponibile pe site-ul oficial sau pe pagina de Facebook.

*Despre Creative Energy Corner (www.energycorner.ro): Este o agenție de publicitate ce oferă servicii de PR, Social Media, blogging și marketing online. Completează paleta cu evenimente tematice pentru companii, de la lansări de produse până la conferințe de presă, gale și petreceri, trade marketing, creație publicitară și web-design.
*Despre KEN Academy: KEN Academy este o organizație non-profit, un program complex de educaţie financiară şi antreprenorială pentru copiii cu vârste între 7 şi 13 ani, dezvoltat de Asociaţia KEN Institute. Academia KEN prin programul KEN Business funcţionează şi ca un "incubator de afaceri" unde cele mai bune idei de business ale copiilor sunt încurajate şi sprijinite. Până în acest moment, peste 2100 de copii au absolvit unul dintre Programele Academiei: KEN Academy, KEN Business, KEN, Start sau KEN Money.

dad

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Ediție nouă Modern Dad’s Challenges 2020: New skills for future kids
  Ediție nouă Modern Dad’s Challenges 2020: New skills for future kids

  Evenimentul Modern Dad’s Challenges, singurul proiect dedicat exclusiv tatilor, revine cu o noua editie. Pe 26 februarie, de la 18:30, la Impact Hub Universitate, povestim cu...

  Cum au fost primiți trei elevi ucraineni la o școală din București
  Cum au fost primiți trei elevi ucraineni la o școală din București

  După ce Ministerul Educației a anunțat că toți elevii ucrainieni se pot înscrie gratuit la unitățile de învățământ din România, tot mai multe școli de stat...

  Ela Crăciun a decis să aibă grijă de doi copii la distanță. „O să le plătim școala și o să ne asigurăm că nu o vor abandona”
  Ela Crăciun a decis să aibă grijă de doi copii la distanță. „O să le plătim școala și o să ne asigurăm că nu o vor abandona”

  Ela Crăciun este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi. Deși a absolvit Facultatea de Comerț și Turism și a făcut un master în „Dreptul...

  Curs online: Predarea Limbajului și a Comunicării în diagnosticul de Autism
  Curs online: Predarea Limbajului și a Comunicării în diagnosticul de Autism

  Monica Zincă, Psihoterapeut și psihopedagog, organizează un curs online pe platforma ZOOM pentru predarea Limbajului și a Comunicării în diagnosticul de Autism, format din două...

  Cum s-a sărbătorit Ziua Mondială a Animalului la un adăpost de animale din București
  Cum s-a sărbătorit Ziua Mondială a Animalului la un adăpost de animale din București

  Ziua Mondială a Animalului se sărbătorește în fiecare an, pe data de 4 octombrie. În ultimii 12 ani, cei de la Mars Petcare România au petrecut această zi ca voluntari...

  Premieră în Capitală. Prima zi de „Kiss and Ride” la școlile din București. Cum s-a desfășurat și ce spun părinții
  Premieră în Capitală. Prima zi de „Kiss and Ride” la școlile din București. Cum s-a desfășurat și ce spun părinții

  Noul sistem „Kiss and Ride” a fost adoptat, în premieră, de două primării din București. Parcurge articolul pentru a afla cum s-a desfășurat totul.

  Elevii vor putea circula cu mijloacele de transport în comun gratuit, doar în baza carnetului de elev
  Elevii vor putea circula cu mijloacele de transport în comun gratuit, doar în baza carnetului de elev

  Vești bune pentru elevii din România. Transportul în comun a devenit gratuit, copiii având nevoie doar de carnetul de elev în timpul călătoriilor.

  © 2023 Qbebe