Curs gratuit pentru tăticii din București: Modern Dad’s Challenges - Cum asigurăm copilului un stil de viață sănătos?

Curs gratuit pentru tăticii din București:  Modern Dad’s Challenges - Cum asigurăm copilului un stil de viață sănătos?

Brigitta Szebenyi - Redactor

• Cum întărim imunitatea copilului și îl protejăm de afecțiunile respiratorii specifice sezonului?/Ce regim alimentar alegem pentru cel mic în această perioadă?
• Ce ar trebui să știm despre somnul copilului?/Cât de sănătos este ca cel mic să doarmă cu părinții?
• Când începem educația sexuală a copilului?/ Cum facem față la întrebările copilului despre corpul lui?

Pe 10 octombrie, de la 18:30, la Hotel Internațional, tații și viitorii tați sunt așteptați la o nouă ediție Modern Dad's Challenges, pentru a povesti despre "Cum asigurăm copilului un stil de viață sănătos?".

Invitații serii sunt Valeria Herdea, Medic Primar Medicină de Familie, Mona Ciurezu, Psiholog și Specialist în somnul copilului și adultului, și Diana Stănculeanu, psihoterapeut specilizat în sănătatea emoțională a copiilor și adolescenților. Ediția cu numărul 10 a Modern Dad's Challenges va fi moderată de Alex Zamfir, Blogger & Realizator Radio.

KEN Academy, program complex de educație financiară și antreprenorială pentru copiii cu vârste între 7 și 13 ani, este partener al evenimentului și îi încurajează pe tătici să participe la cel mai important eveniment dedicat lor.
Fiecare părinte își dorește să îi asigure copilului un stil de viață sănătos și cât mai multe experiențe care să îl ajute să se dezvolte și să crească frumos. De la alegerile alimentare pe care le fac părinții pentru pentru el, timpul pe care îl petrec împreună, momentele de relaxare și de odihnă, până la ce îi povestesc și cum îi explică anumite lucruri din jurul lui sau despre el, toate fac parte din ciclul normal al vieții.

Dr. Valeria Herdea, Medic Primar Medicină de Familie, va fi prezentă la eveniment pe 10 octombrie cu informații avizate și recomandări despre "Alimentația copilului, infecțiile respiratorii și imunitatea copilului". Suntem în plin sezon de toamnă, caracterizat de afecțiuni ale aparatului respirator, dar și o perioadă în care imunitatea copilului este de obicei afectată. Ce putem face pentru întărirea sistemului imunitar al celui mic și cât de importante sunt alimentația copilului și curele de imunizare antiraceală în sezonul rece, aflăm la ediția a 10-a a Modern Dad's Challenges.

Evenimentul continuă cu o prezentare "Despre somnul copilului și co-sleeping". Mentor va fi Mona Ciurezu, Psiholog și Specialist în somnul copilului și adultului. Există multe situații în care copiii se trezesc des noaptea, plâng în somn, fac crize, vor să doarmă doar în pat cu părinții. Co-sleeping-ul este un termen des folosit și practicat de părinți. Despre el, dar și despre cum îi putem asigura copilului un somn liniștit, se va discuta pe larg la eveniment.

După o scurtă pauză, evenimentul se reia cu un subiect care pentru unii părinți este încă tabu: educația sexuală la copii. Când le povestim copiilor despre corpul lor și mai ales ce le spunem? Acesta va fi subiectul principal al discursului pregătit de Diana Stănculeanu, psihoterapeut specializat în sanatatea emoțională a copiilor și adolescenților.

Evenimentul Modern Dad's Challenges este dedicat exclusiv taților și viitorior tați. Participarea la eveniment este gratuită, dar necesită completarea formularului de înregistrare. Modern Dad's Challenges este organizat de agenția Creative Energy Corner. Mai multe informații despre proiect sunt disponibile pe site-ul oficial sau pe pagina de Facebook.

*Despre Creative Energy Corner (www.energycorner.ro): Este o agenție de publicitate ce oferă servicii de PR, Social Media, blogging și marketing online. Completează paleta cu evenimente tematice pentru companii, de la lansări de produse până la conferințe de presă, gale și petreceri, trade marketing, creație publicitară și web-design.
*Despre KEN Academy: KEN Academy este o organizație non-profit, un program complex de educaţie financiară şi antreprenorială pentru copiii cu vârste între 7 şi 13 ani, dezvoltat de Asociaţia KEN Institute. Academia KEN prin programul KEN Business funcţionează şi ca un "incubator de afaceri" unde cele mai bune idei de business ale copiilor sunt încurajate şi sprijinite. Până în acest moment, peste 2100 de copii au absolvit unul dintre Programele Academiei: KEN Academy, KEN Business, KEN, Start sau KEN Money.

dad

Articolul urmator
Ela Crăciun a decis să aibă grijă de doi copii la distanță. „O să le plătim școala și o să ne asigurăm că nu o vor abandona”

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    De ce să înscrii copilul la un curs de public speaking? Iată cum îl ajută în viață
    De ce să înscrii copilul la un curs de public speaking? Iată cum îl ajută în viață

    Cursurile de public speaking nu beneficiază de popularitatea pe care o merită. Beneficiile urmării unor asemenea cursuri sunt numeroase și importante pentru transformarea copilului...

    Un nou stil de parenting, inspirat din budism, te învață cum să fii mai calm
    Un nou stil de parenting, inspirat din budism, te învață cum să fii mai calm

    Odată ce devii părinte, îți ies în cale, când nici nu te aștepți, diverse provocari. Unele dintre ele te pun la grea încercare și, în aceste condiții, te...

    Cât de important este somnul? Cum ne asigurăm că ne odihnim corect
    Cât de important este somnul? Cum ne asigurăm că ne odihnim corect

    Potrivit celor mai recente statistici, nu mai puțin de 62% din populația lumii are probleme cu somnul, cele mai frecvente tulburări de somn fiind insomnia și apneea obstructivă. Nici...

    Tăticii pot să participe din nou la naștere. Ce recomandări sanitare are Ministerul Sănătății
    Tăticii pot să participe din nou la naștere. Ce recomandări sanitare are Ministerul Sănătății

    Vesti bune pentru viitoarele mămici! Tații pot fi prezenți la nașterea copilului, însă trebuie să îndeplinească câteva condiții importante. Ministerul Sănătății...

    Apelul UNICEF către mamele din toată lumea: „Primele 1000 de zile din viața copilului sunt cruciale pentru dezvoltarea lui”
    Apelul UNICEF către mamele din toată lumea: „Primele 1000 de zile din viața copilului sunt cruciale pentru dezvoltarea lui”

    UNICEF transmite un semnal de alarmă tuturor mamelor din lume: primele 1000 de zile din viața copilului sunt extrem de importante pentru dezvoltarea sa armonioasă. La fel de importantă...

    Tăticii gestionează mai bine decât mamele crizele de furie ale copiilor? Ce spun experții
    Tăticii gestionează mai bine decât mamele crizele de furie ale copiilor? Ce spun experții

    Când vine vorba de creșterea copilului, mamele sunt cele care gestionează cele mai multe situații dificile. Însă, dacă vorbim despre crizele de furie ale copilului, care te...

    Cât de mult contează primii 3 ani din viața copilului?
    Cât de mult contează primii 3 ani din viața copilului?

    Știm cu toții că există copii „cuminți” și copii „obraznici”. Cel puțin, așa le spunem noi în limbaj popular. E prea complicat și în plus, nu are...

    Afecțiunea părinților modelează fericirea copilului pentru toată viața. Iată cum
    Afecțiunea părinților modelează fericirea copilului pentru toată viața. Iată cum

    Încă din primele clipe în care îți iei copilul în brațe, îți dorești să-i dăruiești tot ce este mai bun. De aceea, te gândești inclusiv la cum ar...

    © 2024 Qbebe