Burtici fericite
Din grija pentru copilul tau

Declarația lui Justin Timberlake care le-a enervat la culme pe mămici

Artistul Justin Timberlake a supărat fanii din cauza unei replici spusă sub formă de glumă, dar cu toate acestea suficient de sensibilă încât să atingă dificultățile cu care se confruntă milioane da familii la momentul actual.

Cu toții îl iubim pe Justin Timberlake - un interpret extraordinar, pe a cărui muzică am crescut și ne-am dezvoltat, trecând printr-o multitudine de stări și tot la fel, cu toții ne-am bucurat când în sfârșit și-a întemeiat o minunată familie alături de Jessica Biel. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2012 și au un băiat în vârstă de 5 anișori.

La fel ca majoritatea familiilor de pe acest glob, și ei au rămas în izolare, însă, spre deosebire de noi, cei care poate suntem nevoiți să locuim cu 2 copii într-un apartament, la etajul 10 și să ne străduim să menținem orele de lucru de acasă, la program full-time, pentru a ne putea permite să plătim în continuare facturile și să punem mâncare pe masă, Justin și Jessica își permit luxul de a sta liniștiți, în acest peisaj:

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Justin Timberlake (@justintimberlake) pe

Recent, Justin a fost invitat într-o emisiune pentru a vorbi despre ultimul său album, iar printre altele, artistul a făcut o remarcă ce a ajuns să supere foarte tare fanii „A fi părinte 24/24 este pur și simplu inuman!”

Noi știm că a fost o glumă și că cel mai probabil se referea la faptul că devine foarte dificil să menținem în permanență un copil atent, fericit și activ, mai ales la o vârstă mai mică, asemenea fiului său, însă, Justin, să nu uităm unde locuiești, cât spațiu ai, faptul că ai un singur copil și voi sunteți doi adulți (dacă nu, mai mulți) și nu în ultimul rând: că nu ești nevoit să muncești într-un spațiu mic, cu mai mulți copii care îți urlă în ureche în mod constant.

Multe familii și-au pierdut principalele surse de venit, în vreme ce foarte multe încă se chinuie să mențină actualul loc de muncă și să facă față presiunii de a avea copilul în permanență alături. Da, în momente ca acestea realizăm de fapt cât de importante sunt școlile, care pe lângă socializare și învățare, le oferă copiilor noștri un spațiu sigur, în care să poată rămâne atât timp cât noi mergem la muncă.

Așa că... este de înțeles de ce micuța glumă a lui Justin a supărat milioane de oameni: artistul a lăsat să se înțeleagă foarte clar diferența dintre un milionar și un om de rând, iar în astfel de momente, o asemenea remarcă poate supăra pe oricine!

Sursa: dailydot.com

Jessica Biel și Justin Timberlake: Mărturisiri dureroase despre o naștere de coșmar

Surse foto: gettyimages.com instagram.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Naștere în secret! Justin Timberlake și Jessica Biel au deja al doilea copil. Cum au reușit să ascundă sarcina!
  Naștere în secret! Justin Timberlake și Jessica Biel au deja al doilea copil. Cum au reușit să ascundă sarcina!

  Suntem obișnuiți ca vedetele să ascundă faptul că așteaptă un copil. Gina Pistol este una dintre ele! În ciuda speculațiilor care au apărut în presă de câteva...

  Nu renunțăm la birocrație nici cu Covidul la tâmplă: declarația pentru online care trebuie adusă fizic la școală
  Nu renunțăm la birocrație nici cu Covidul la tâmplă: declarația pentru online care trebuie adusă fizic la școală

  Toți părinții din România au primit de la învățătorii și profesorii copiilor lor un mesaj in ultimele zile: trebuie semnată declarația pentru online. Acea declarație...

  Justin Bieber șochează: „Am luat droguri de la 19 ani. Eram disprețuitor, nerecunoscător, nerespectuos cu femeile, furios.
  Justin Bieber șochează: „Am luat droguri de la 19 ani. Eram disprețuitor, nerecunoscător, nerespectuos cu femeile, furios."

  Cântărețul și compozitorul canadian Justin Bieber (25 de ani) a dezvăluit într-o postare de pe o rețea de socializare dificultățile prin care a trecut.

  100 de mesaje emoționante pentru mămici care au născut
  100 de mesaje emoționante pentru mămici care au născut

  Nașterea unui copil reprezintă cea mai mare bucurie pentru părinți. Dacă o persoană apropiată ție tocmai a născut și vrei să-i urezi tot binele din lume, îi poți transmite...

  Cum știi dacă cel mic primește suficient lapte? 5 dileme pe care noile mămici le au despre alăptare
  Cum știi dacă cel mic primește suficient lapte? 5 dileme pe care noile mămici le au despre alăptare

  Dacă ai devenit sau te pregătești să devii mămică pentru prima dată, probabil ai multe întrebări și dileme legate de hrănirea bebelușului tău. Atunci când ești...

  7 lucruri importante care nu trebuie să le lipsească proaspetelor mămici
  7 lucruri importante care nu trebuie să le lipsească proaspetelor mămici

  Venirea pe lume a unui copilaș este prilej de mari bucurii, dar și de griji. Pentru a veni în sprijinul viitoarelor mame, care încearcă să se gândească la toate cele...

  4 lucruri speciale pe care proaspetele mămici le pot face după nașterea primului copilul
  4 lucruri speciale pe care proaspetele mămici le pot face după nașterea primului copilul

  După ce își aduc pe lume primul copil, multe mămici lasă îngrijorările să ia locul entuziasmului și bucuriei pe care le-au simțit în primele ore. În special...

  © 2019 Qbebe