Emoție pură! O mamă se trezește din comă și își vede bebelușul pentru prima dată!

Emoție pură! O mamă se trezește din comă și își vede bebelușul pentru prima dată!

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Una dintre cele mai mari dorințe ale unei viitoare mame este să-și poată strânge cât mai rapid la piept bebelușul. Din păcate, pot surveni incidente cu totul neașteptate, care amână un asemenea moment magic. O mamă de peste hotare a fost într-o asemenea situație după ce, suferind un anevrism cerebral cu o săptămână înainte să nască, a stat în comă indusă timp de 12 zile. Parcurge articolul de mai jos pentru a descoperi cum se simt în momentul de față această mamă și fetița ei.

A suferit un anevrism cerebral în ultima lună de sarcină și a avut nevoie de comă indusă

Jackie Miller James (35 de ani, din SUA) este influencer și a postat pe contul ei de Instagram diverse fotografii de pe parcursul sarcinii. Ea și-a anunțat fanii că va fi mamă de fată, iar ultima postare de pe această rețea de socializare a fost pe 18 mai, când a adus în prim-plan câteva manifestări cu care se confrunta în ultima lună de sarcină.

femeie tanara ingandurata in tinuta de casa, stand intinsa pe canapea

Ulterior, în loc să audă vești bune de la proaspăta mămică, fanii au aflat, de la familia ei, că aceasta se afla în comă indusă după ce suferise o intervenție chirurgicală în urma ruperii unui anevrism cerebral. Una dintre surorile lui Jackie, Natalie Miller, a anunțat, pe o pagină GoFundMe, ce s-a întâmplat cu sora ei și cu bebelușul:

„Suntem profund îndurerați să vă anunțăm că sora noastră, Jaqueline (Jackie), era în luna a noua a sarcinii și mai avea o săptămână până la naștere când a suferit un anevrism cerebral, ceea ce a condus la o hemoragie puternică și la leziuni grave. Jackie a fost găsită imediat de Austin, soțul ei, ajungând de urgență la spital, unde a trecut, simultan, printr-o cezariană de urgență și printr-o operație pe creier.

femeie insarcinata, fericita, in rochie inflorata, alaturi de partenerul ei

La douăsprezece zile de la acest incident, Jackie a rămas în comă indusă și a mai trecut prin alte cinci proceduri la nivelul creierului. Jackie va petrece mai multe săptămâni în terapie intensivă și va avea nevoie de mai multe luni de spitalizare. 

Fetița ei a rămas la terapie intensivă neonatală după evenimentul traumatic de la naștere. Fotografia o înfățișează pe Jackie, aflată în comă, când și-a întâlnit pentru prima dată bebelușul. 

@sara_zendehnam jackie’s sister revealed her baby’s name in an ig post 👶🏻 #jackiemillerjames ♬ Forever

Nici soțul lui Jackie, dar nici întreaga familie, nu s-au desprins de Jackie de la incident. Toți se luptă să fie prezenți atât în secția de terapie neonatală, pentru bebeluș, cât și acolo unde Jackie se luptă pentru viața ei.

Dacă Jackie și bebelușul ar fi ajuns câteva minute mai târziu la spital, i-am fi pierdut pe amândoi. În schimb, Jackie continuă să lupte zi de zi pentru viața ei și suntem optimiști că va reuși să supraviețuiască, având parte de specialiștii potriviți și de cele mai bune metode de tratament...”

Când s-a trezit din comă, și-a întâlnit pentru prima dată bebelușul

Acum trei zile, familia lui Jackie a anunțat, pe contul de Instagram al acesteia, că s-a trezit din comă și că a ajuns într-unul dintre cele mai renumite spitale de reabilitare neurologică din SUA: 

„Suntem deosebit de fericiți să vă anunțăm că rugăciunile noastre, pline de iubire, pentru Jackie, au dat rezultate! S-a trezit din comă și a fost transferată, recent, într-unul dintre cele mai renumite spitale de reabilitare neurologică din țară. Medicii sunt mulțumiți de rezultatele de la testele și evaluările la care a fost supusă, Jackie este peste așteptări în această etapă a reabilitării și face tot mai multe progrese.

Chiar dacă progresele lui Jackie sunt incredibile, drumul de parcurs este foarte lung. Rugăciunile, dragostea și susținerea din această comunitate sunt mai importante ca oricând pentru ca ea să se vindece.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jackie Miller James (@jaxandrose)

Potrivit „cafemom.com”, familia lui Jackie a ținut să anunțe că aceasta și-a întâlnit pentru prima dată fiica de când s-a trezit din comă: „Fiica lui Jackie și a lui Austin continuă să fie ca o rază de soare pentru întreaga familie, este sănătoasă, vioaie și veselă. Jackie și-a întâlnit de curând fiica și petrece o mare parte a timpului alături de familia ei.”

De asemenea, așa cum reiese din sursa citată, familia lui Jackie a anunțat că, pentru a respecta intimitatea acesteia, a fost luată hotărârea de a nu se mai posta nimic pe rețelele de socializare în numele ei. Se va aștepta momentul în care Jackie va putea realiza chiar ea un asemenea demers: „Pe viitor, Jackie va fi cea care va împărtăși, în stilul ei unic, pe rețelele de socializare, diverse detalii, când va putea. Vă suntem recunoscători tuturor pentru dragostea imensă de care ați dat dovadă...”

S-a strâns o sumă importantă de bani pe pagina „GoFundMe” creată pentru această mamă

Familia lui Jackie a apelat la „GoFundMe” pentru a încerca să strângă peste 400.000 de dolari, de care este nevoie pentru spitalizarea și tratamentele acesteia. În aproximativ o lună de la crearea paginii, s-au strâns peste 330.000 de dolari. De aceea, surorile ei au ținut să mulțumească tuturor celor care au făcut donații. Conform sursei menționate, s-au adus următoarele mulțumiri:

„Dragostea, susținerea și generozitatea venite din partea familiei, a prietenilor, a fanilor și a altor persoane ne-au impresionat foarte mult. Când Jackie se va trezi, știm că toată această comunitate îi va da forța de care are nevoie...Apreciem faptul că ați împărtășit această poveste cu familiile voastre, cu prietenii voștri și cu toate comunitățile dispuse să o ajute pe această mamă să fie alături de fetița ei...”

Are parte de susținere și pe rețelele de socializare

După ce au aflat că Jackie s-a trezit din comă și că a putut să-și întâlnească pentru prima dată bebelușul, numeroase persoane au ținut să-și exprime susținerea pe contul ei de Instagram. Iată câteva exemple de mesaje de susținere:

  • „Sunt vești minunate! Și eu am suferit un anevrism cerebral la cinci zile după nașterea fiului meu. Mi s-a întâmplat asta acum 24 de ani...M-am recuperat complet. Mă rog ca și Jackie să se bucure de așa ceva!”;
  • „Mă gândeam ieri la ea, când i-am povestit soțului meu despre ea. Am avut o presimțire și am deschis telefonul și am aflat această veste. Slavă Domnului!”;
  • „Doamne Ajută!!! Și sora mea a avut o ruptură de anevrism completă și vreau să vă spun că are o viață normală...Mă rog pentru tine și cred că vei avea parte de o recuperare extraordinară!”;
  • „Sunt mai mult decât fericită să aud o asemenea veste!”;
  • „Mă bucur atât de mult!”;
  • „Vă mulțumim pentru că ați împărtășit cu noi toate acestea. Niciodată nu v-ați gândit că veți fi parte din această comunitate, dar sper că ați găsit lumina și speranța de care aveați nevoie. Abia așteptăm să aflăm mai multe despre Jackie...”.

A născut când se afla în comă și acum a reușit să-și vadă copilul pentru prima dată

Surse foto: Image by rawpixel.com on Freepik, tiktok.com/@sara_zendehnam/video/, instagram.com/jaxandrose/

Surse articol: cafemom.com, gofundme.com, people.com

Articolul urmator
O mamă nu reușea să își calmeze bebelușul în avion. Ce a făcut însoțitorul de zbor a uimit pe toată lumea
O mamă nu reușea să își calmeze bebelușul în avion. Ce a făcut însoțitorul de zbor a uimit pe toată lumea

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Emoție pură! Două gemene siameze s-au privit pentru prima dată în ochi după ce au trecut printr-o operație de 16 ore
    Emoție pură! Două gemene siameze s-au privit pentru prima dată în ochi după ce au trecut printr-o operație de 16 ore

    Două gemene siameze, care au fost unite în zona capului, au fost separate cu succes după o intervenție chirurgicală dificilă, care a avut loc săptămâna trecută....

    O femeie s-a trezit din comă cu un singur scop! Știa că trebuia să își alăpteze fiica
    O femeie s-a trezit din comă cu un singur scop! Știa că trebuia să își alăpteze fiica

    O femeie în vârstă de 42 de ani din Argentina s-a trezit dintr-o comă de o lună cu un singur gând: acella de a-și alăpta fiica. Micuța tocmai ceruse să fie...

    Sfaturi de la psiholog pentru mămicile care își duc copiii la grădiniță pentru prima dată
    Sfaturi de la psiholog pentru mămicile care își duc copiii la grădiniță pentru prima dată

    Noul an școlar se apropie cu pași repezi. Dacă e primul an în care copilul tău merge la școală sau la grădiniță, probabil îți trec prin minte o mulțime de...

    Mama mea are demență. Se bucură în fiecare zi când crede că-și cunoaște prima dată nepoții
    Mama mea are demență. Se bucură în fiecare zi când crede că-și cunoaște prima dată nepoții

    Ca orice altă bunică, Josie Hunt își iubește mult nepoții și de fiecare dată când îi vede, se bucură nespus. Doar că spre deosebire de alte bunici, face...

    A rămas gravidă pentru prima dată la 36 de ani. „Mă tem că am devenit mamă prea târziu”
    A rămas gravidă pentru prima dată la 36 de ani. „Mă tem că am devenit mamă prea târziu”

    În ultimul deceniu, tot mai multe femei aleg să devină mame după vârsta de 30 de ani. Cu toate acestea, în anumite cazuri, ajung să se întrebe dacă nu cumva, din...

    Am devenit prima dată mamă la 22 de ani și nu regret nicio clipă
    Am devenit prima dată mamă la 22 de ani și nu regret nicio clipă

    Din diverse motive, anumite femei regretă faptul că au devenit mame tinere. Nu este și cazul unei mame de peste hotare, care și-a adus pe lume primul copil pe când avea...

    Am devenit prima dată mamă vitregă și asta m-a ajutat să fiu un părinte mai bun
    Am devenit prima dată mamă vitregă și asta m-a ajutat să fiu un părinte mai bun

    Relația copil-părinte vitreg poate fi dificilă uneori, dar poate fi, de asemenea, plină de satisfacții. O mămică de peste Ocean povestește, pentru Insider, cum a reușit să o...

    Când am întâlnit-o prima dată pe mama, aveam 59 de ani, iar ea avea 80. Niciodată nu e prea târziu să știi cine ești
    Când am întâlnit-o prima dată pe mama, aveam 59 de ani, iar ea avea 80. Niciodată nu e prea târziu să știi cine ești

    Pe măsură ce înaintează în vârstă, persoanele adoptate își pot dori din ce în ce mai mult să-și cunoască originile. Această dorință poate deveni mai...

    © 2024 Qbebe