Restaurantul virtual Yellow.Menu lansează Lunch.Planner, pentru cei care vor să mănânce sănătos și proaspăt în fiecare zi. Ce preferințe culinare au avut românii în această vară

Restaurantul virtual Yellow.Menu lansează Lunch.Planner, pentru cei care vor să mănânce sănătos și proaspăt în fiecare zi. Ce preferințe culinare au avut românii în această vară

Andrada Popa

Pandemia a schimbat comportamentul de consum al românilor, aceștia dorindu-și să servească în continuare masa ca la restaurant, dar în intimitatea casei sau la birou. Este unul dintre factorii care au contribuit la creșterea comenzilor pentru Yellow.Menu, restaurant virtual, care livrează în București și Cluj-Napoca. În topul preferințelor se află preparate sofisticate, care reflectă acest nou comportament și orientarea către un stil de viață echilibrat: fripturile de ton cu diverse sosuri, budinca cu chia și pieptul de curcan cu sos de lamaie, miere si sparanghel.

Venind zilnic cu o propunere nouă de meniu, în porții limitate și aducând mai aproape experiența unei ieșiri în oraș, restaurantul virtual Yellow.Menu oferă alternative pentru mesele clasice la restaurant.

Recent, Yellow.Menu a lansat Lunch.Planner, opțiunea de planificare a meniului pentru toată săptămâna, care vine ca răspuns la dorința clienților de a se bucura de preparate diverse, proaspete și sănătoase, gătite zilnic, dar și de un serviciu care să le simplifice alegerile printr-o planificare a meselor de prânz. Astfel, clienții pot alege ce, când și unde să le fie livrat prânzul cu până la 10 zile în avans. Lunch.Plannereste foarte apreciat și de familiile cu copii ai căror părinți au revenit la birou și vor să le asigure un meniu variat, sănătos și delicios în fiecare zi.

Ce preferințe culinare au românii

La nivelul platformei Yellow.Menu, cele mai multe comenzi au fost, în prima parte a anului, pentru preparate de prânz, însă în ultimele luni preferințele românilor s-au extins și către cină, motiv pentru care Yellow.Menu a lansat Yellow.Dinner, preparate semnate de chefi care sunt livrate calde, pentru cină. Acestea includ o selecție de preparate cu carne de vită precum tagliata șiT-bone, dar și specialități cu ton, rață sau porc.

Încă de la început Yellow Menu și-a propus să fie un restaurant unde accentul este pus pe ingrediente premium, proaspete,dar și pe rețete atipice, semnate de chefi cu experiență, astfel încât fiecare client să aibă parte de o experiență cât mai apropiată de cea de restaurant. Preparatele zilnice, limitate ca porții, au o abordare fusion, sofisticată, orientată către echilibru nutritiv și un gust remarcabil. Selecția include variante vegetariene, de post sau vegane, precum și meniuri pentru copii, a precizat Adrian Ciucur, CEO Yellow.Menu.

În perioada verii s-a remarcat o deschidere accentuată către preparatele ușoare, creșteri notabile fiind în special pentru preparate cu aport caloric redus,vegetariene și pe bază de pește. Astfel, cele mai comandate au fost piept de curcan, somon cu legume la gratar, summer wrap cu legume, burger vegan, salata cu halloumi si cartofi copti. Preferința s-a menținut și la capitolul deserturi, salata de fructe fiind alegerea cea mai populară.

Virtual brands duc preparatele Yellow mai aproape de clienți

Experiența ca la restaurant a dus și către extinderea spre noi segmente de produs, ca urmare a solicitărilor din partea clienților. Astfel, Yellow.Menu a lansat o serie de virtual brands, branduri dezvoltate pentru a deservi livrările prin platforme. Yellow.Lebanese, linie permanentă de preparate cu specific libanez este primul virtual brand al Yellow.Menu disponibil în platformele de comandă mâncare, următorul fiind Yellow Brunch – un serviciu nou, lansat recent - care include livrarea unui meniu de brunch, sâmbăta, fiind conceput pentru cei care își doresc să ia masa în familia extinsă sau cu prietenii.

Meniul dedicat copiilor, Yellow.Kids reprezintă o variantă ideală pentru familiile care pun accent pe alimentația echilibrată din punct de vedere nutrițional a celor mici, oferind preparate sănătoase ce au la bazăfilozofia never fried.

Popularitatea în creștere a restaurantelor virtuale precumYellow Menureflectă direcția spre care se îndreaptă românii, urmând de altfel trendul internațional, accentuat în ultimul an. Preferințele conturate în această vară, alături de interesul față de noul serviciu de planificare a meselor arată că publicul nostrueste tot mai atent la ingrediente, preocupat de calitate în egală măsură ca de gust, și își organizează timpul și resursele eficient -a mai precizat Adrian Ciucur, CEO Yellow.Menu. 

În aceeași idee de a oferi preparate sănătoase, cu o etichetă curată, Yellow.Menu s-a extins și cu linia Fresh by Yellow, dar și pe zona de băcănie, unde oferă preparate locale, artizanale, precum și fructe și legume proaspete. Aici portofoliul conține 40 produse, iar până la finalul anului acesta se va dubla, acoperind segmente de produse în funcție de solicitările clienților.

Despre Yellow.Menu

Yellow este singurul serviciu care iti ofera posibilitatea sa comanzi meniuri de calitate, la tine acasa sau la birou, iar livrarea se realizeaza in mai puțin de 1 ora de la plasarea comenzii, pe site sau în aplicația proprie. De asemenea, clienții pot alege un interval anume pentru livrare sau au opțiunea de a-și face abonament.

Preparatele din meniu, realizate de chefi cu experiență, sunt proaspete, tocmai de aceea numărul acestora este limitat. Ingredientele folosite sunt premium, iar rețetele acoperă o arie largă de bucătării internaționale, astfel încât experiența culinară a fiecărui client să fie cât mai apropiată de cea de la un restaurant clasic.

Yellow Menu își asumă o aprovizionare responsabilă, pe cât posibil locală, iar livrarea este asigurată în ambalaje rezistente, reutilizabile, reciclabile si care pastreaza mancarea in cele mai bune conditii. 

Articolul urmator
Programul „Cornul și laptele” în școli devine „Mic dejun sănătos”. Elevii vor avea mai multe portii de lactate, fructe si legume
Programul „Cornul și laptele” în școli devine „Mic dejun sănătos”. Elevii vor avea mai multe portii de lactate, fructe si legume

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    7 abilități pe care copilul tău poate să le învețe de la tine vara aceasta
    7 abilități pe care copilul tău poate să le învețe de la tine vara aceasta

    Alături de grija permanentă pentru ca micuțul tău să se dezvolte armonios din toate punctele de vedere, îți dorești ca treptat să-l înveți lucruri care să-i permită...

    Stimulent lunar de 900 de lei pentru românii care vor să devină părinți. Iată care sunt condițiile
    Stimulent lunar de 900 de lei pentru românii care vor să devină părinți. Iată care sunt condițiile

    Vești bune pentru românii care își doresc să devină părinți! Cei care vor să adopte copii primesc un stimulent care poate ajunge la 900 de lei pe lună. Această măsură...

    Zodii care nu vor să se gândească la iubire vara asta
    Zodii care nu vor să se gândească la iubire vara asta

    Fie că își doresc să-și ia un răgaz pentru a se gândi la proiecte importante, fie că vor să petreacă mai mult timp în compania familiei și prietenilor sau pur și...

    10 sfaturi care te vor ajuta să rămâi cu o atitudine pozitivă chiar și atunci când copilul refuză să mănânce
    10 sfaturi care te vor ajuta să rămâi cu o atitudine pozitivă chiar și atunci când copilul refuză să mănânce

    Fiecare copil trece prin etapa în care refuză să mănânce aproape tot ce i se oferă. Dacă al tău copil se află în această etapă în prezent și vrei să-l...

    Copiii mei urăsc preparatele tradiționale, așa că îi las să mănânce ce vor ei la masa de Crăciun
    Copiii mei urăsc preparatele tradiționale, așa că îi las să mănânce ce vor ei la masa de Crăciun

    Sarmale, salată de boeuf, cârnați, caltaboș, piftie - cam acestea sunt preparatele pe care abia așteptăm să le savurăm an de an, la masa de Crăciun. Ce facem, însă, cu...

    Îmi cresc copilul vegan, dar îl las să mănânce și gogoși. Cei din jur spun că va ajunge să aibă tulburări alimentare
    Îmi cresc copilul vegan, dar îl las să mănânce și gogoși. Cei din jur spun că va ajunge să aibă tulburări alimentare

    Despre dieta vegană în rândul copiilor, părerile sunt împărțite. În timp ce unii specialiști consideră că nu este deloc o idee bună să privăm organismele...

    Autismul virtual: un diagnostic din ce în ce mai comun în rândul copiilor
    Autismul virtual: un diagnostic din ce în ce mai comun în rândul copiilor

    Toată lumea a auzit de autism, tulburarea de dezvoltare care afectează cel puțin 30.000 de copii români (deși neoficial, numărul e mult mai mare). Totuși, despre autismul virtual...

    525 de lei pentru fiecare copil care nu a prins loc la creșă! Cum pot beneficia părinții de această sumă
    525 de lei pentru fiecare copil care nu a prins loc la creșă! Cum pot beneficia părinții de această sumă

    Primăria Braşov vrea să ofere 525 de lei pentru fiecare copil care nu prinde loc la creşă. Beneficiarii ar urma să fie și bunicii care au grijă de nepoți!

    © 2024 Qbebe