Castiga o pereche de ochelari de soare Babiators pentru copilul tau!

Louise Tanase - Contributor

Babiators, recent numita " Una dintre cele mai promitatoare companii din America" de catre Forbes, este o colectie eleganta de ochelari de soare pentru bebelusi si copii, apreciata de copiii vedetelor americane ca Sarah Jessica Parker, Neil Patrick Harris, Mariah Carey, Hilary Duff. Ochelaricopii.ro si Qbebe te invita la concurs! Poti castiga o pereche de ochelari Babiators pentru copilul tau!

Ochii copiilor trebuie protejati de soare, mai ales vara, cand micutii petrec mai mult timp in aer liber si lumina soarelui este puternica. Fara indoiala, si tu iti doresti pentru copilul tau o pereche de ochelari de soare de calitate, care sa ii protejeze ochii cu adevarat si care sa reziste la socurile la care i-ar putea supune cel mic. Ochelaricopii.ro si Qbebe te invita la concurs.

Ce trebuie sa faci ca sa participi la concurs

 Pasul 1: Like public fotografiei de concurs.
Pasul 2: Raspunde corect la intrebarea: "Ce garantie au ochelarii de soare Babiators?" printr-un comentariu la fotografia de concurs.
Pasul 3: Inscrie-te la newsletter-ul Qbebe.ro
Pasul 4: Like public paginilor de Facebook ochelaricopii.ro si Qbebe.
Pasul 5: Gata! Esti inscris(a) la concurs!

Premii

O pereche de ochelari de soare pentru copii Babiators.

Durata si regulamentul concursului

Concursul se desfasoara in perioada: 01-03 iulie 2014. Extragerea castigatorilor se va face in data de 04 iulie cu ajutorul random.org. Numele castigatorilor vor fi publicate in articol si pe pagina de Facebook Qbebe in data de 04 iulie 2014. Castigatorii sunt rugati sa trimita un mail cu datele personale necesare livrarii premiilor (adresa de email cu care sunt inregistrati pe Facebook si cu care s-au abonat la newsletter, nume, prenume, adresa completa, serie si numar CI, CNP si numar de telefon de contact) catre louise.tanase@divainteractive.ro. In cazul in care castigatorii nu au respectat toate conditiile de participare la concurs sau nu furnizeaza datele personale in termen de 7 zile de la publicare, vor fi descalificati si se va face o noua extragere pentru a desemna castigatorii premiilor. Premiile vor fi trimise castigatorilor in maxim 30 de zile de la data primirii datelor personale ale acestora.

Castigatorul concursului

Castigatoarea concursului nostru este Demeterca Cecilia. Felicitari!

Babiators

Disponibili intr-o gama variata de culori moderne, ochelarii de soare pentru copii Babiators sunt vanduti pe doua marimi, 0-3 ani si 3-7 ani. Cumparatorii din intreaga lume sunt deja entuziasmati de ochelarii de soare Babiators si de garantia unica "Pierdut & Rupt", valabila pentru un an de la cumparare si inregistrarea online a produsului. Ochelarii de soare Babiators sunt rezistenti - facuti sa reziste oricarei aventuri pe care o viseaza copilul tau. Stim insa ca viata uneori nu este predictibila, asa ca daca in decursul unui an vei pierde sau rupe ochelarii Babiators, noi iti trimitem o pereche noua - gratuit. Trebuie doar sa te inregistrezi pentru Garantia Pierdut & Rupt timp de 7 de zile de la cumparare si nu mai ai nici o grija.
Pentru mai multe informatii privind brandul Babiators, te rugam sa vizitezi www.ochelaricopii.ro.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  CONCURS: Fii contributor Qbebe și poți câștiga lunar vouchere DASHA
  CONCURS: Fii contributor Qbebe și poți câștiga lunar vouchere DASHA

  Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată. Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările,...

  Fii Contributor Qbebe și poți câștiga lunar un voucher de 100 Euro la Dasha
  Fii Contributor Qbebe și poți câștiga lunar un voucher de 100 Euro la Dasha

  În fiecare lună autorii contributors Qbebe pot câștiga un voucher de 100 de euro la Dasha. Va fi premiat cel mai citit articol al lunii. Poți să fii și tu Contributor Qbebe!

  Concurs! Tu ce produse folosești pentru bebelușul tău? Sinceritatea ta va fi răsplătită cu un voucher de 300 de lei
  Concurs! Tu ce produse folosești pentru bebelușul tău? Sinceritatea ta va fi răsplătită cu un voucher de 300 de lei

  Grija este ceva foarte natural. Iar instinctul unei mame care are grijă de copilașul ei este fără de greș. Și pentru că noi avem încredere în instinctele tale de mamă și...

  25 de ghicitori amuzante care vor pune la contribuție mintea copilului tău
  25 de ghicitori amuzante care vor pune la contribuție mintea copilului tău

  Fie că petreci mai mult timp în casă în această perioadă, fie că îți dorești să pui la contribuție mintea copilului în vacanța de vară, cauți cu...

  © 2023 Qbebe