Castiga produse Himalaya in valoare de 220 lei!

QBebe

Qbebe si HBoutique te invita la un nou concurs! Afla ce trebuie sa faci pentru a castiga produse Himalaya in valoare totala de 220 de lei!

Orice comanda de pe magazinul online HBoutique te inscrie in concurs! Completeaza formularul cu numarul si data facturii/comenzii si datele tale personale. Castigatorul va fi anuntat in data de 21.10.2013 atat telefonic, cat si pe www.hboutique.ro , la sectiunea Concurs. Castigatorul are dreptul de a-si alege produsele Himalaya dorite!

HBoutique

Perioada de desfasurare a concursului:

08-18.10.2013 Extragerea: 21.10.2013

Mai multe detalii si regulamentul de concurs AICI !

Castigatorul

Castigatorul concursului este Anastasie Ramona, din Avrig, judetul Sibiu.

Regulament concurs:

Perioada de desfasurare: 08.10.2013 - 18.10.2013.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti si anuntat telefonic si pe site-ul www.hboutique.ro in data de 21.10.2013.

 

Art. 1. Organizatorul Concursului

1.1. Organizatorul concursului este S.C. Prisum International Trading S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Strada Agatha Barsescu 15B, sector 3, J40/11717/1994, C.U.I. RO5919650, denumit in continuare "Organizator".

1.2. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, denumit in continuare "Regulament", fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii campaniei, avand obligatia de a anunta publicul, pe  site-ul www.hboutique.ro ,  in  aceeasi  maniera  in  care  a  fost  facuta si informarea initiala. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inainte de intrarea in vigoare.

 

Art. 2. Durata si locul de desfasurare ale Concursului

Concursul va avea loc incepand cu data de 08.10.2013, prin intermediul site-ului www.qbebe.ro si se va desfasura pana la  data de 18.10.2013.

 

Art. 3. Participantii si conditiile de participare

3.1. Concursul se adreseaza persoanelor care participa la concurs, persoane fizice, cetateni romani, peste 18 ani, cu domiciliul/resedinta in Romania, ce accepta termenii si conditiile prezentului Regulament, cu exceptia angajatilor Organizatorului, membrii familiilor  acestora: sotii/sotiile ori rudele de gradul intai sau de gradul doi.

Obiectivul Concursului il reprezinta promovarea produselor Himalaya Herbal Healthcare si Himalaya Herbals. 

3.2. Pentru a se inscrie in campanie, participantii trebuie sa indeplineasca, cumulativ, urmatoarele conditii:

a) Participantii trebuie sa achizitioneze produse de pe magazinul online www.hboutique.ro , sa introduca numarul si data facturii, impreuna cu datele de contact in sectiunea de concurs www.hboutique.ro/concurs;

b) Participantii iau la cunostinta si accepta Regulamentul Concursului;

c) Participantii vor respecta prevederile prezentului Regulament precum si orice alte indicatii date de Organizator in vederea desfasurarii in conditii normale a Concursului.

3.3. In  cazul  in  care,  cei  care  sunt  eligibili  a  participa  sau  cei  care  nu  indeplinesc  conditiile prevazute la art. 3.1. si 3.2. de mai sus, incalca acest Regulament, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula orice forma de castig dobandita de participant in urma prezentei campanii.

 3.4. Prin participarea la Concurs, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora, participarea la acest Concurs implicand obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

 

Art. 4. Modul de desfasurare a Concursului

4.1. Pentru a participa la Concurs, participantii care indeplinesc conditiile prevazute la art. 3 din prezentul Regulament trebuie sa achizitioneze produse de pe magazinul online www.hboutique.ro , sa introduca numarul si data facturii, impreuna cu datele de contact in sectiunea de concurs www.hboutique.ro/concurs.

4.2. Va fi considerat valid participantul care indeplineste conditiile de la art 3.1.

4.3. Castigatorul va fi extras prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului www.random.org dintre persoanele care s-au inscris la concurs si care au numarul de factura/comanda valid.

4.4. Validarea castigatorului se face de catre reprezentantul Prisum International prin verificarea indeplinirii conditiilor prevazute la art 3. La finalul promotiei, castigatorul va fi extras, prin tragere la sorti computerizata si va fi anuntat telefonic si pe site-ul www.hboutique.ro. Pentru validare, castigatorul va comunica datele personale reprezentantului Prisum International si va trimite o copie scanata dupa cartea de identitate catre adresa de e-mail care le va fi comunicata de catre Organizator. Castigatorul va ridica de la sediul Prisum International sau li se va transmite prin curier produsele castigate, in functie de optiunea acestuia. Premiul nu este transmisibil.

 

Art. 5. Premiul Concursului

5.1. In cadrul prezentului Concurs se va acorda 1 premiu, conform art. 4 al Regulamentului, alcatuit din produse Himalaya in valoare de 220 lei, produse alese de catre castigator.

5.2. Premiul acordat nu poate fi inlocuit cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani. In cazul refuzului sau imposibilitatii vreunui potential castigator de a beneficia de premiu, sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, participantul castigator va pierde dreptul de atribuire a Premiului. In asemenea cazuri, Organizatorul va apela la lista de rezerva, conform art. 7.2. de mai jos.

 

Art. 6. Acordarea Premiilor prin tragere la sorti si validarea castigatorilor Promotiei

6.1. Premiul va fi acordat dupa incheierea concursului, dupa stabilirea modalitatii de expediere, in termenii conveniti de comun acord intre Organizator si castigator, castigatorul fiind anuntat telefonic si pe site-ul www.hboutique.ro, privind castigarea Concursului.

6.2. In cadrul tragerii la sorti vor fi selectate si (3) trei rezerve pentru situatia in care formularele de participare extrase initial nu pot fi declarate castigatoare. Astfel, daca Participantul inscris initial refuza sa primeasca Premiul sau nu indeplineste conditiile prevazute de  prezentul  Regulament pentru participarea la Concurs, sau in cazul imposibilitatii validarii Participantului conform prezentului Regulament, aceasta persoana nu va fi declarata  castigatoare, urmand ca Premiul sa se acorde primei rezerve viabile.

6.4. Castigatorul poate revendica premiul in termen de 5 zile calendaristice de la anuntarea rezultatului extragerii. In cazul in care acest termen este depasit, se acorda premiul primei rezerve viabile extrase.

6.5. Acordarea Premiului poate fi un eveniment public. Participarea la acest Concurs  implica acordul ca numele castigatorului sa fie publicat pe site-ul www.hboutique.ro.

6.6. Participantii care, din orice motiv neimputabil Organizatorului, au pierdut calitatea de castigator, nu au dreptul de a solicita, prin niciun mijloc, atribuirea Premiului.

6.7. Reclamatiile referitoare la premiile castigate, ulterioare momentului acordarii premiilor, nu vor fi in responsabilitatea Organizatorului.

6.8. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile legale necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestui Concurs.

 

Art. 7. Regulamentul Concursului

7.1. Regulamentul  Promotiei  este  disponibil  oricarui  solicitant pe www.hboutique.ro.

7.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de oprire a Promotiei in orice moment de desfasurare a acesteia si/sau schimbarea regulilor de participare si/sau a premiului acordat. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inainte de intrarea in vigoare.

 

Art. 8. Litigii

In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si Participanti, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente. 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Femeile sau cuplurile care nu pot face copii vor primi ajutor de la stat în valoare de până la 15.000 de lei
  Femeile sau cuplurile care nu pot face copii vor primi ajutor de la stat în valoare de până la 15.000 de lei

  Începând din luna decembrie, Guvernul va acorda câte 15.000 de lei celor care au nevoie de fertilizare în vitro. Anunțul a fost făcut ieri, de ministrul Familiei,...

  Câștiga 1.200 lei ca profesoară în România, iar în Danemarca primul ei salariu a fost de 2000 de euro, ca femeie de serviciu
  Câștiga 1.200 lei ca profesoară în România, iar în Danemarca primul ei salariu a fost de 2000 de euro, ca femeie de serviciu

  Pentru a încerca să le asigure o viață mai bună celor dragi, din ce în ce mai mulți români au plecat să lucreze în străinătate în ultimii ani. Printre...

  Copiii primesc 300 de lei în plus! Ce prevede legea aprobată de Klaus Iohannis
  Copiii primesc 300 de lei în plus! Ce prevede legea aprobată de Klaus Iohannis

  În scopul încurajării și sprijinirii copiilor pentru practicarea sportului de performanță, președintele Klaus Iohannis a semnat o lege conform căreia fiecare copil care...

  Ajutor de șomaj 2021: cum se acordă și ce valoare are
  Ajutor de șomaj 2021: cum se acordă și ce valoare are

  Ajutorul de șomaj reprezintă o sumă de bani oferită de către stat persoanelor care nu mai muncesc, din diferite motive. Ajutorul de șomaj are ca scop principal asigurarea unui trai...

  Meghan Markle a avut primul job la 13 ani! Ce făcea și câți bani câștiga
  Meghan Markle a avut primul job la 13 ani! Ce făcea și câți bani câștiga

  Primul job al lui Meghan Markle nu a fost la Hollywood. Până să obțină rolul lui Rachel Zane în serialul „Suits”, Ducesa de Sussex a avut timp să exploreze și...

  Tichete sociale de 2000 de lei pentru mamele românce. Cum se poate intra în posesia lor
  Tichete sociale de 2000 de lei pentru mamele românce. Cum se poate intra în posesia lor

  Vești excelente pentru mamele din România, cu posibilități finaciare reduse! Acestea ar putea beneficia de tichete sociale de 2.000 lei pentru fiecare nou-născut, care se vor...

  Alocațiile copiilor cresc de la 1 ianuarie! Cei cu vârste între 2 și 18 ani vor primi 12 lei în plus
  Alocațiile copiilor cresc de la 1 ianuarie! Cei cu vârste între 2 și 18 ani vor primi 12 lei în plus

  Începând cu 1 ianurarie 2023, alocațiile de stat ale copiilor în cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani vor crește cu 5,1%. Asta înseamnă că se vor...

  1500 de lei pentru proaspeții părinți de la stat. Angajații vor primi acum și tichete trusou și junior
  1500 de lei pentru proaspeții părinți de la stat. Angajații vor primi acum și tichete trusou și junior

  Două noi tipuri de vouchere vor fi acordate de stat pentru proaspeții părinți, dintre care unul va fi acordat lunar! Află despre ce este vorba!

  © 2022 Qbebe