Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată.

Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările, dorințele și să ajungeți, astfel, cu ele, către toți ceilalți ca voi. Pentru că meseria de părinte devine mai ușoară numai atunci când poți spune ”- Hei, și eu am trecut prin asta!”. Nu numai că vei deveni autor publicat la Qbebe, dar vei avea și satisfacția grozavă de a atinge sufletele și mințile a milioane de părinți.

Trimite text

Bona mi-a convins copiii ca ea este mama lor. Iar eu sunt doar cea care aduce bani și le ia mancare și jucării

Bona mi-a convins copiii ca ea este mama lor. Iar eu sunt doar cea care aduce bani și le ia mancare și jucării

Contributor ANONIM

Coșmarul unei mame a început când a primit o nouă bonă pentru copiii ei. Bona i-a convins pe copiii ei că ea este mama lor adevărată, și a făcut-o atât de bine încât copiii ei nu mai cred că ea este mama lor. 

Totul a început când o mamă de doi copii a primit ca bona pe prietena bunicii copiilor. Aceasta a dorit să ajute gratis, iar mama a refuzat la început, însă bunica celor doi copii a insistat. Toate bune și frumoase, căci noua bonă era dedicată și părea să își dea tot interesul pentru binele copiilor. Venea la timp, pregătea cea mai bună mâncare pentru copii și respecta toate regulile de somn impuse de mamă. Însă, într-una dintre zile, lumea mamei s-a năruit când copilul cel mare a venit să o întrebe dacă ea este mama lor adevărată. 

Am fost confuză și am întrebat-o ce vrea să spună. Se pare că prietena soacrei mele le spunea copiilor mei că ei sunt copiii ei și atunci când protestau și spuneau că nu sunt, țip ala ei și le spunea cp eu sunt doar cea care aduce banii în casă și le ia mâncare și jucării. Că ea este mama lor adevărată. Imediat eu și soțul meu am renunțat la ajutorul ei și am angajat o bonă. Însă soacra mea s-a supărat că nu o mai primim pe prietena ei să aibă grijă de copii. Ne-a spus că prietena ei nu are pe nimeni și că copiii sunt ca și nepoții ei și singura familie pe care o are. A insistat atât de mult pe tema asta încât am fost nevoiți să evităm să ne mai vedem cu ea. Aseară ne-a trimis o poză cu prietena ei plângând. Oare am exagerat că i-am interzis prietenei ei să ne mai vadă copiii?”, întreabă mama pe Reddit

bona care sta in parc pe o banca cu doi copii

Răspunsurile utilizatorilor nu au întârziat să apară, toate spunând că a procedat corect: 

  • ”Este ceva extrem de bolnav la mijloc. Nu este o femeie pe care să o vrei pe lângă copiii tăi. Ai procedat corect.”
  • ”Copiii tăi și siguranța lor sunt pe primul loc. Ei sunt extrem de naivi și cred orice spune un adult, iar o astfel de minciună îi poate traumatiza. Femeia aia nu mai are ce căuta în preajma lor.”
  • ”Soacra ta trebuie să pună pe primul loc nepoții ei nu pe prietena ei nebună. Foarte bien ai făcut!”
  • ”Statistic, răpirile de copii sunt făcute de persoane apropiate ale familiei, în care copiii au încredere. Eu zic că ai evitat o tragedie.”

Citește și:

Surse: The Sun, Newsweek

Articolul urmator
Sunt mama unui copil nevăzător și îmi doresc să ajungă un adult independent. Dar independența, când vine vorba de a fi nevăzător în România, pare astăzi doar o utopie
Sunt mama unui copil nevăzător și îmi doresc să ajungă un adult independent. Dar independența, când vine vorba de a fi nevăzător în România, pare astăzi doar o utopie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Autorii nostri garanteaza autenticitatea textelor lor, in caz contrar, nu raspundem pentru faptele acestora.
© 2024 Qbebe